30.

337 17 13
                                    

*La spital*

*Din perspectiva lui Neymar* 

-Rafaella ! striga Alessandra cand o zareste pe Rafa 

-Tu idiotule ! O TREBUIT TU SA FACI PE MARELE MACHO SI SA DISTRUGI FEMEIA ASTA ! PUTA ! o da Rafa pe Alessandra la o parte si ma plesneste

-Nu e cazul Rafaella ! Tu crezi ca am venit aici ca nu imi pasa ?! HA ?! SPUNE ! imi ridic capul si observ ca imi vede suferinta cand ma ia in brate si isi cere scuze

Alessandra ni se alatura si ea dupa catva timp si stam acolo ca 3 prosti, plangandu-ne de mila, si rugandu-ne ca Adriana sa fie bine. 

-Sunteti aici pentru domnisoara Lima ?! ne intrerupe o voce masculina 

-Da ! raspunde Alessandra speriata

-Imi pare rau sa va anunt dar domnisoara Lima este intr-o stare foarte grava ! lacrimile isi fac din noi aparitia..  Este intr-o coma intensa, ceea ce a fost cauzata de inima ei care pur si simplu a cedat din cauza stresului si a lipsei de sange din corp ! Stresul este evident, dar lipsa de sange nu stim inca de ce este cauzata ! 

-S-si isi va r-reveni vreodata ?! intreaba Alessandra strangandu-ma de mana

-Isi va reveni dar... isi apleaca capul

-Dar ce ?! ridic eu putin tonul

-Va avea parte de o pierdere masiva de memorie ! Sunt sanse de 50% ca ea sa isi aduca aminte, dar sunt si 50% sanse ca asta sa fie imposibil. Tot ce i s-a intamplat in ultimele 5 luni va fi sters din memoria ei ! pur si simplu simt cum lumea se prabuseste in jurul meu. Femeia pentru care mi-as da si ultima suflare, nu-si va mai aduce aminte de mine, de minunatele momentele pe care le-am petrecut in astea 3 luni, de iubirea pe care mi-o poarta, va uita tot. Tot ce am construit pana acum impreuna, toata iubirea, toate amintirile, prima noastra intalnire, acum se darama ca si piesele de domino si asta doare enorm de mult. 

-Neymar esti bine ?! intreaba Rafaella printre lacrimi, Alessandra era pe scaune uitandu-se in gol

-Avem voie sa o vizitam ?! intreb eu dintr-o data

-Doar un singur vizitator, pana se trezeste.. si asa totul s-a ruinat.

-Alessandra ar trebui sa mergi ! spun eu putin dezamagit ca nu o voi putea vedea

-Nu, tu vei fi ala care vei merge ! se ridica Alessandra si se indreapta spre mine. Cele 3 luni pe care le-ati petrecut impreuna vor fi uitate de ea, iar eu am petrecut cu ea primele 2 luni si inca 18 ani, asa ca tu trebe sa fi acolo acum sa iti ceri scuze si sa ii spui cat de mult o iubesti Neymar ! Te rog nu strica si sansa asta pe care ti-o ofer.. ma bate usor pe spate si ma impinge pe usa.

-Multumesc ! murmur eu inainte ca socul sa imi patrunda intreg corpul.

Lacrimile isi fac din nou aparitia in cotul ochilor mei cand o vad pe Adriana. Sta intinsa in patul acela ingust de spital, cu o fata foarte palida, cu pleopele rosii si buzele la fel. Pare atat de linistita stand acolo, parca fara viata, doar beep'ul aparatelor ma mai face sa cred ca corpul ei inca este aici. Cad usor pe scaunul de langa patul ei si imediat ma repezesc sa ii sarut mana. Un fior ma trece pe sirea spinarii cand simt caldura neasteptata pe care o capata corpul ei odata cu atingerea buzelor mele, la fel ca si un miracol. Stau cateva minute si spun o rugaciune, incercand sa-mi adun in cap tot ce vreau sa-i adresez. Odata gata, +o mai sarut ultima data pe mana si respir adanc.

-Adriana, spun asta aici si acum pentru ca ma simt foarte rau, doar gandindu-ma cat te-am ranit ma face sa ma simt total de rahat. Imi pare rau pentru toata durerea pe care ti-am cauzat-o si regret tot raul acesta care ti se intampla, doar din cauza arogantei mele.. fac o pauza sa imi revina vocea, plangeam din nou.. Iubirea mea, sufletul meu, aceste cuvinte nici nu pot sa stearga, toate noptile nedormite, toate momentele in care simteam ca mor fara atingerea ta. Lacrimile, gura uscata, mainile tremurande si acele dureri insuportabile de care ai avut parte in noaptea in care te-am lasat. Am avut si eu parte de ele ! Inca imi aduc aminte de prima noastra intalnire ! Ha, ce vremuri frumoase, pacat ca t-tu nu iti vei mai aduce aminte de el ! ma opresc din nou ca sa ii sarut mana.. Off iubirea vietii mele, atat imi doresc ca tu sa fi acum in bratele mele, pe canapeaua mea si sa stam imbratisati ore in sir fara sa facem nimic, doar sa vorbim despre fiecare prostie care ne tuna in cap ! rad, aducandu-mi aminte de micile noastre conversatii..Ziua in care Messi te-a adus la Camp Nou si tu stateai pe bluza mea, din momentul in care ti-am vazut atunci ochi aceea divini si ti-am simtit atingerea, totul a fost ca un vis ! Dar uite ca eu sunt unicul Neymar si stric mereu totul. Off, meu amor, cat imi doresc eu sa ma auzi acum ! ma opresc si ma uit la fata ei, care acum parca a capatat culoare

Angels Secret   *Adriana Lima, Neymar Jr and Harry Styles FF*जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें