15.

479 19 5
                                    

*Din perspectiva lui Neymar*

 Adriana. Numele asta imi rasuna in cap zi de zi, ora de ora, secunda de secunda, de cand am intalnit-o acum 5 zile. Din momentul acela, nu mi-o mai pot scoate din cap, parca mi-a indesat cineva in cap cu cip care este incarcat cu o groaza de poze cu ochii si zambetul ei fermecator. Niciodata nu am mai fost atat de indragostit de cineva, inafara de actuala mea iubita Bruna. Mi se rupe sufletul sa stiu ca sunt indragostita si de ea, dar si de Adriana. Nu pot sa ma despart de Bruna, pentru ca toata lumea m-ar crede un curvar si ar face orice sa ma desparta pe mine si pe Adriana. Chiar nu vreau mare valva cu 4 luni inainte ca cel mai mare moment din viata sa se intample: CUPA MONDIALA. A fost si va fi unul dintre cele mai mari vise ale mele, niciodata nu am vrut sa fiu faimosul Neymar Jr, intotdeauna am vrut sa fiu un mare fotbalist ca si Pele, sau idolul meu Robinho.

Un sunet de mingi lovite cu putere imi rasuna in urechi cand realizez ca am ramas singur in camera de proba. Imi intrerup toate gandurile si ma indrept cu pasi usori catre locul de unde se aude sunetul mingi, cineva era pe teren. Imi iau in mana o bata in caz ca era un hot si trebuia sa il repezesc cumva. Cand ajung pe iarba rece, observ ca pe terenul, pe care aproape nu se vedea nimic, era o silueta de femeie, care purta un tricou cu numarul 11 si numele meu imprimat deasupra cifrei mele magice.

Lumina lunii si a stelelor lumineaza minunata Camp Nou, dar cea mai stralucitoare bijuterie care lumina terenul era Adriana. Statea in mijlocul terenului, cu parul negru ca abanosul prins in coada si cu transpiratia curgandu-i cate un pic din cauza efortului, facand niste duble. Le facea atat de perfect, parca mangaia mingea cu adidasii ei rosii, parca nici nu vroia sa o raneasca sau sa dea in ea. 

ERA FEMEIA PERFECTA.

-Asta da femeie adevarata ! spun eu apropiindu-ma de ea

-Neymar ! spune ea cu o voce fina ca matasea

*Din perspectiva Adrianei*

-Asta da femeie adevarata ! aud o voce care vine din stanga mea

-Neymar ! spun eu fericita de prezenta lui

-Vad ca esti fana mea ! spune Ney ranjind la mine

-E bluza pe care am gasit-o pe banca, nici nu vreau sa te aud comentand, si m-am gandit ca nu ar fi bine sa joc cu o bluza decoltata Versace ! gesticulez eu

-Mie mi-ar fi placut ! spune dand din sprancene

-Haa..barbatii astia ! spun eu lovindu-l in umar

-Pot sa ma alatur ?! spune el luandu-mi mingea

-Sigur..chicotesc eu

*La ora 12*

Eu si cu Neymar ne jucam mai bine de 2 ore si inca nu am obosit. Fugim de colo-colo pe teren ca si dementii. Sigura pauza pe care am luat-o a fost cea de vreo 10 minute pentru ca mi-a sunat telefonul. Chiar acum ne bateam pentru posesia mingii in mijocul terenului.

Dintr-o data simt cum ma impiedic in picioarele lui, eu fiind fata in fata cu el, si cad pe jos iar el peste mine. Pieptul lui era lipit de al meu, iar buzele noastre erau la milimetri distanta, cerand un sarut. Nu a durat mult pana cand l-am primit, buzele lui moi le presau pe ale mele cerand multa iubire si pasiune, ochii amandurora erau inchisi savurand momentul nostru pasional pe care il impartim parca de o vesnicie (in sensul bun). Cand ne desprindem din sarut, ochii lui, parca o lumina in intuneric, se uita adanc in ochii mei si observ ca vrea sa spuna ceva ce ii este frica sa spuna.

-Vreau sa fiu cu tine Adriana ! ii ies insfarsit cuvintele pe care le macina de cateva minute

-Dar Neymar..sunt intrerupta de buzele lui

Angels Secret   *Adriana Lima, Neymar Jr and Harry Styles FF*Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang