Important de citit !

201 8 25
                                    


Okay, avem o problema !

Am constatat pe parcursul zilei de ieri ca capitolele pe care le postez apar si peste cateva ore dispar. Infine, deci uitati cum sta treaba:

Sambata trecuta, pe data de 13 august, am postat 2 capitole, 32 si 33, pentru ca stiam ca voi lipsi din preajma weekend-ul viitor *adica cel care a trecut* si ca nu voi avea acces la internet. Fain frumos, linistita ca am postat doua capitole nu am mai intrat pe contul meu, pentru ca am zis ca n-am de ce sa ma ingrijorez. Odata ajunsa acasa, sambata seara, cea de 20 august, am observat o tona de notificari si mesaje de la persoane care citesc cartea, spunandu-mi ca sunt o neserioasa si nu ma tin de cuvant. Speriata si panicata, am observat faptul ca capitolele 32 si 33 lipsesc. Nu stiam ce sa fac, am intrebat mai multe cititoare si am constatat ca ,capitolele chiar nu sunt. 

Asa ca am contactat echipa wattpad si mi s-a spus ca a fost o problema minora care s-a remediat imediat, dar problema este ca, capitolele mele tot nu sunt. Iar eu fiind ca de obicei linistita ca, capitolele mele sunt in siguranta, nu le-am salvat si iac-asa nu capitole.

Imi pare rau pentru aceasta inconvenienta, stiu ca ati avut parte de nenumarate probleme pe parcursul acestei carti si presupun ca sunteti extrem de iritati. Imi pare rau inca o data si promit ca pana sfarsit acestei saptamani veti avea capitolele 32, 33 si 34 si cartea gata editata.



Va iubesc din tot sufletul meu,

Reni xx

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 22, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Angels Secret   *Adriana Lima, Neymar Jr and Harry Styles FF*Where stories live. Discover now