26.

222 17 4
                                    


Okay, in primul rand vreau sa va multumesc pentru toate cuvintele frumoase si de incurajare pe care mi le-ati trimis recent. Sunteti cei mai tari cititori/prieteni/frati/surori pe care as putea sa ii intalnesc vreodata.

In al doilea rand imi pare rau pentru SUPER MEGA EXTRA HIPER ULTRA intarziere pe care o am cu aceste capitole, dar sunt la liceu, am un program incarcat si abia daca mai ajung sa scriu cateve propozitii pe zi. Infine.. pentru ca am o intarziere mare cu capitolele, m-am gandit ca marti si poate si miercuri sa postez, in total, 2 capitole, acesta fiind si motivul pentru care capitolul asta este atat de scurt si poate si putin abrubt la sfarsit.

Sper sa va placa si mai vorbim noi maine.. adica azi. :))

P.S: PASTE FERICIT !!

P.S2: Enjoy the girls secret !

Rene xoxo



Intru in sala si in fata imi apare dintr-o data un buchet mare de flori, trandafiri - preferatii mei, care erau tinute de catre cineva. Era putin mai inalt ca mine, avea acea creasta, acea coafura care doar o persoana unica in lume poate sa o poarte, avea pantofi la fel ca ai mei si acel miros unic pe care obisnuiam sa-l simt in fiecare dimineata, era Neymar.

Odata ce i-am vazut zambetul acela, de care imi era atat de dor si am realizat ca dupa atata timp sta chiar in fata mea, i-am sarit in brate si, fara sa realizez, am inceput sa plang. Lacrimile de dor, tasneau din ochii mei, facand ca toata lumea sa-si indrepte atentia asupra noastra. Nebagand in seama privirile insistente ale celor din jurul, ma desprind de Neymar si ma uit in ochii lui minunati, care erau si ele invaluite de cateva lacrimi. Dupa ce ne-am uitat cateva minute unul in ochii celuilalt, primul lucru pe care l-a facut Neymar a fost sa-mi dea cel mai lung si pasional sarut, dupa care mi-a zambit. OHH ZAMBETUL ACELA !!!

-Te iubesc Adriana, mi-a fost atat de dor de tine ! spune sarutandu-ma scurt

-Te iubesc atat de mult Neymar ! spun eu sarutandu-l inca o data

-HEI HEI ! Si noi ?! aud o voce din spate urland. Cand il dau putin la o parte pe Neymar observ intreaga echipa a FC Barcelonei stand si asteptand sa ii observ si pe ei.

-OII MIS CHICOS !! fug catre ei si le sar in brate

-Multumesc Kevin mi-ai facut o surpriza minunata ! Esti cel mai tare manager din lume ! Muah, muah .. il aud pe Kevin, din spatele meu, cum incearca sa-mi atraga atentia

-GRACIAS KEVIN ! ii sar in brate si incep sa il pup pe toata fata

-Hei, hei, hei. Tu esti a mea ! spune Neymar luandu-ma din bratele lui Kevin

-E a ta dupa ce termina acesta sesiune ! Hai Adriana ! ma trage Kevin din bratele lui Neymar

- Let's show em' what we got ! spun eu pozitinandu-ma in fata camerei, asteptand sa-mi incep magia

*Spre sfarsitul primului cadru*

-ADRIANA ! ADRIANA ! imi indrept privirea dinspre camera si ii vad pe Ale si Louis facandu-mi semn sa ma duc la ei

-Poti sa pleci am terminat aici ! observa fotograful ca vreau sa plec

-Ale, Louis voi nu ar trebui sa fi-ti la scoala ?! intreb eu mirata

-Ba da, dar... incearca Ale sa spuna cat mai rapid, dar o intrerup.

-Daca vroiai sa vi, ca sa scapi de scoala, puteai sa-mi spui ca anuntam eu directioarea..spun eu chicotind

-Vroiam sa-ti spun ca... spune ea, dar din nou o intrerup

-Infine, lasa scuzele. Vreau sa va spun altceva ! spun eu entuziasmata. Pentru ca stiu ca iti place fotbalul si adori sa joci, m-am gandit sa-ti prezint FC Barcelona ! spun eu aratand catre jucatorii care stateau pe banca si asteptau sa le vina randul

-OH MY GOD ! FC BARCELONA ?! CUM ADICA ?! spune Louis entuziasmat

-LOUIS ! ADRIANA ! incearca Ale sa ne atraga atentie, dar fara reusita.

-Chicos, vreau sa va prezint pe cineva ! spun eu in spaniola. El este Louis Tomlinson, prietenul meu minunat si unul dintre fanii vostri.

-Ola, Louis. Imi pare bine sa te cunosc ! se ridica prietenos Neymar si da mana cu el, la fel fac si restu dupa.

-Neymar a spus ca.. incerc eu sa spun, dar Louis imi pune degetul pe gura si spune.

-I know Spanish nigga ! spune Louis, arantandu-si latura de diva

-Okay nigga ! spun eu chicotind

-Aia nu e Adriana ?! aud o voce cunoscuta din spate

Cand ma intorc , cosmarul pe care il visam deja de cand am ajuns aici, se intampla. Deja vu'ul pe care obisnuiam sa nu mi-l doresc, mi se deruleaza chiar acum in fata ochilor. Colegii mei de clasa, in frunte cu Harry, Zayn, Perrie, Lily, Rebeka, Jessica, Niall si Liam, stateau chiar in fata mea socati, gandindu-se ce sa creada si ce sa spuna. O liniste profunda s-a lasat asupra intregului studio, majoritatea nestiind ce sa faca sau cum sa reactioneze, pana in momentul in care Kevin ma loveste cu cotul sa revin la realitate. Odata ce am iesit din soc, mi-am mobilizat picioarele, uitandu-ma inca o data in urma si am luat-o la goana spre cabina mea de proba. Odata ce ajung in camera si sunt sigura ca usa e inchisa si sunt in siguranta cad pe jos si incep sa plang. Neymar cade in fata mea si ma imbratiseaza strans, nestiind ce se petrece.

Nu imi vine sa cred ! Nu pot realiza ce s-a intamplat chiar acum. Si-au dat seama, s-au prins ca eu i-am mintit in tot acest timp si ca eu sunt doar o minciuna imensa. Adriana Lima, cea care ii bate pe toti la box, cea caruia ii place sa-l umileasca pe Harry in fata fetelor, cea care este ca un fel de doza de energizant pentru toti cei din jur s-a dovedit a fi o minciuna ! I-am mintit in totalitate si merit sa fiu tratata um voi fi de acum incolo ! Merit sa ajung carpa celor doua fete, Lily si Rebeka, merit sa-l pierd pe Harry si pe prietenii mei ! Merit si voi merita tot !

-Adriana spune-mi te rog ce se intampla ! spune Neymar putin speriat

-I-am mintit Neymar ! suspin eu

-Pe cine ?! imi ridica el capul

-Pe colegii mei.. incep sa tremur

-Adriana, dragostea mea, nu trebuie sa plangi pentru asta. De asta suntem noi pe lumea asta, de asta ne-a facut Dumnezeu in felul asta, ca sa facem greseli, sa invatam din ele si dupa care sa nu le mai repetam ! Asta e scopul nostru in viata, sa iertam pe altii dar cel mai important pe noi insine, pentru ca asa ne putem construi propriu sine ! Asa ca te rog frumos iubire, nu mai plange ! spune el uitandu-se profund in ochii mei.

Un zambet strengar imi apare pe buze, inainte sa-mi stearga Neymar lacrimile.

-Nu stiu cum sa ti-o spun dar.. fac o mica pauza.. tu esti cel mai bun lucru care mi s-a intamplat si mi se va intampla vreodata ! ma ridic eu fiind urmata de el, dupa care ne sarutam pasional si stam imbratisati pentru cateva minute.

-Imi pare rau sa va intrerup dar trebuie sa te pregatesti pentru urmatorul cadru si sa te prezinti .. stii tu.. lor ! spune Kevin suparat ca ma vede asa

-Acum ?! In fata lor ?! spun eu speriata

-Imi pare rau ! spune el si inchide usa

-Ai incredere in tine, daca vor face ceva sunt eu aici ! ma saruta protector pe frunte si iese din incapere.

Haide Adriana poti sa o faci ! incerc sa ma incurajez pe interior..Nu te vor ura..chiar asa de rau ! ...ohh doamne..



Angels Secret   *Adriana Lima, Neymar Jr and Harry Styles FF*Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon