21.

343 13 6
                                    

Melodii sugerate pentru capitol: *am explicat cum sta treaba la sfarsit*

~Iggy Azealea- Black Widow feat Rita Ora!

~Charli XCX - BOOM Clap~

~Beyonce - Diva~

~Shakira - Lalala~

*Dupa doua saptamani*

*Din perspectiva Jessicai*

Ceva nu este bine la Adriana. Ceva imi spune ca ea tine un secret imens in spate si nu vrea sa il spuna. A reactionat prea ciudat acum doua saptamani cand diriginta a anuntat venirea modelului acela Victoria's Secret la noi. Este foarte suspecta, avand in vedere ca ieri nu a venit deloc la scoala, Alessandra spunand ca a avut probleme. Pai, ca sa iti aduc la cunostinta, draga Adriana, eu nu cred nici una dintre aceste cuvinte spune de Alessandra. Coincidenta este prea mare, numele comun cu modelul acela, Adriana Lima, au structura fetei super identice si au cam acelasi loc natal, ziua de nastere si varsta. DAAA stiu ! Poate ca suna un pic iesit din comun si rau, dar asa sunt eu. Cand vreau sa obtin ceva o fac cu orice pret !

De aceea am hotarat ca azi sa o urmaresc. Era ora 6 dimineata si stateam in masina si asteptam ca "printesa" Adriana "Lamaia" sa iasa din casa sa se indrepte spre destinatie ei. Am avut foarte mare noroc aseara, cand vorbeam cu Harry, Adriana l-a anuntat ca pleaca maine la ora 7 de acasa ca sa rezolve ceva in oras, si asa am aflat ora la care ar trebui sa fiu aici. Chiar nu imi place ca sta in aceeasi casa cu Harry. De fiecare data cand merg la el sau vorbesc cu el la telefon, Adriana este in preajma lui si il distrage din atentia lui, asupra mea. O URASC !! SI PRIN AFLAREA SECRETULUI EI, daca are unul, si sunt COMPLET sigura ca are, atunci aceasta iubire dintre ea si Harry si toti cei din jurul ei va fi distrus ! Oops !

*Din perspectiva Adrianei*

-Adriana trezestete ! aud o voce de baiat din spatele meu

-Ce e Harry ?! ii arunc i perna in fata

-Poti te rog sa iti singi alarma aia idioata ?! spune iritat. Suna de jumatate de ora si se aude pana la mine in camera ! imi arunca perina inapoi

-Alarma ?! Aaa alarma !! sar repede din pat. E 6 jumate ! O sa intarziu ! urlu si realizez ca mai era cineva cu mine in camera si eu eram in lenjerie intima

-Frumoasa lenjerie ! o privire perversa ii apare pe fata la Harry. Nu vrei sa o testam !

-In visele tale Styles ! Acum afara ! spun eu intrand in baie

Intru grabita in baie si ma spal pe dinti mai repede ca niciodata. Ies la fel cu am intrat, doar in lenjerie si vad ca Harry a atipit la mine in pat. Ii dau pace si il las sa doarma la mine linistit, nevrand sa am o cearta cu el asa de dimineata. Fug in garderoba si imi aleg hainele mai repede ca niciodata. Strecor u graba o pereche de pantaloni de blogi mulati, rupti, o bluza mai lejera care imi cade de pe umar si o pereche de pantofi cu toc. Pentru ca aveam parul abia spalat de aseara si era foarte voluminos, am pus un fes pe cap ca sa mai calmez amazonul si am fugit afara pe usa, vazand ca era 6:50. Ma urc in graba intr-un Maseratti alb, Ferrari-ul fiind la service si pornesc in goana spre scoala.

*Din perspectiva Jessicai*

Astept deja de 1 ora ca Adriana sa iasa din casa si nu vad nici o miscare in casa sau in afara ei. Numa dintr-o data, un Maseratti alb iese grabita din parcare. Uite si printesa care se pare ca s-a futut prea mult aseara ca sa realizeze cat de tarziu este.

Angels Secret   *Adriana Lima, Neymar Jr and Harry Styles FF*Where stories live. Discover now