12.

384 17 3
                                    

*Dupa o saptamana*

*Din perspectiva Adrianei*

A trecut deja o saptamana de la prima mea cearta cu Harry in calitate de cuplu si totul merge perfect. Stam impreuna non-stop, invatam impreuna, dormim in fiecare seara impreuna, dar imi este frica ca intr-o saptamana nu va mai fi totul atat de frumos. Intr-o saptamana trebuie sa plec in Barcelona, ca sa fac o sesiune photo pentru Voque Spain si nu stiu cum sa-i spun. Totul este atat de frumos si nu vreau sa stric totul printr-un amarat de secret. Daca ii spun totul despre mine si se desparte de mine ?! Daca o sa il duc la prezentari si o sa faca ca si Louis ?! Mie frica. Mie frica ca ma va parasi sau imi va folosi faima si dupa ma va arunca in gunoi, ca pe o carpa folosita. Dar Harry nu e asa, nu ?!

Gandurile imi sunt intrerupte de plansetele constante ale Alessandrei. De o saptamana de cand s-a intamplat faza cu Louis, Ale plange in continuu. A anulat deja 3 meetinguri, 4 interviuri si 2 sedinte photo, Kyle este deja super nervos pe ea.

-Ale, te rog nu mai poti continua asa ! Te distrugi pe tine insati ! o ingan

-D-dar Ade, eu nu pot trai fara Louis ! plange ea in scobitura gatului meu

-ALESSANDRA AMBROSIO, RIDICATI FUNDUL IN MOMENTUL ASTA SI TRECI CU MINE LA O PLIMBARE ! o trag eu de pe canapea

-Dar eu il vreau pe Louis ! se arunca Ale pe canapea

-Daca nu vi, o sa ma duc la Louis acasa, il bag intr-un sac si il ingrop de viu ! spun eu luand cheile de la casa

-Nu ai face asta ! spune Ale uitandu-se urat la mine

-Inseamna ca nu ti-au ajuns 18 ani sa ma cunosti cu adevarat ! spun eu si ies pe usa

-Bine, vin ! spune luandu-si jerseul din cuier

-Amm, Ade ?! 

-Yes Ale ?! spun eu ridicand ochii din telefon

-Asta nu e casa lui Harry si al lui Louis ?! se opreste Ale la capatul aleei din fata usii

-Amm, ba da ! ma intorc catre ea

-Siiii de ce venim aici ?! spune ea facand un pas sa plece

-Ca sa stau cu Harry, de aia ! spun eu oprind-o

-Sigur nu e Louis aici ?! 

-Sigur..spun si o iau de mana.

In fata usii ii simteam frica, simteam cum tremura. M-am uitat la ea si ii vedeam ochii rosii, fata aceea aproape alba si buzele uscate. Imi era atat de mila de ea. Deja de o saptamana si 2 zile plange fara oprire, si cand spun fara oprire chiar nu glumesc. Se trezeste plangand in fiecare dimineata, mananca cu lacrimi in ochi, se uita la interviurile baietilor si urla numele lui. Este ca si cum a murit sau ceva de genu. Cateodata ma calca pe nervi sa o vad asa si de asta am adus-o aici. Louis este acasa si vrea sa ii arate o surpiza. Louis si-a tatuat numele ei pe incheietura dreapta, sub semnul infinitului. Mi s-a parut un gest foarte dragut din partea lui asa ca am hotarat sa complotez cu el si Harry. 

Nici un minut nu a trecut ca gandurile mele sunt intrerupte de fata minunatului meu prieten Harry. Era imbracat in pantaloni gri sport si un maieu care lasa la vedere bratele lui puternice.

-Hei, love ! spune Harry intrerupand sarutul nostru

-Heii ! spun si inchid usa in urma mea

-A venit Alessandra ?! il aud pe Louis cum coboara scarile..Ohh nuu Louis !

-Ai spus ca nu e aici Ade. Eu plec ! spune si se intoarce dar este oprit de Louis 

-NUUU ! Alessandra, te rog ! spune Louis cu lacrimi in ochi

-Bine..

*Din perspectiva Alessandrei*

-Bine..spun eu fiindu-mi mila de Louis

Ma ia de mana si ma duce pe scari . Imi era frica de ce va face, dar m-am gandit ca poate vrea sa vorbim in liniste. Cand intram in camera lui, era aceasi camera, dar parca ceva era schimbat. Pozele de pe birou nu mai erau doar cu el, ci erau pozele pe care le facusem acuma o saptamana cand eram in pauza la Victoria's Secret. Zecile sau miile de poze pe care le-am facut, erau asezate pe biroul lui minuscul...

- Amm, imi era dor sa ma trezesc langa tine in fiecare dimineata, asa ca m-am gandit ca pozele astea vor ajuta putin, dar..nu e la fel ! spune el frecandu-se pe ceafa. Chiar imi aduc aminte cum aveam in fiecare seara, micile noastre argumente despre cine sa doarma la cine..imi e dor de prostiile astea. 

-Uite Louis euu...spun dar sunt intrerupta pe vocea dulce si moale de care imi este dor..

-Nuu, nu mai vreau..am planuit toate astea cu Adriana si Harry, doar ca sa iti arat ca am facut ceva pentru tine. Poate ca pentru tine nu e un act de dragoste, dar si daca nu ma vei ierta, eu tot te voi avea aici..spune Louis si isi maneca de la bluza.

Lacrimile de fericire se aduna in coltul ochilor mei, cand vad conturul de cerneala care se asterne pe incheietura lui Louis. "Alessandra" scria pe incheietura stanga, cu litere aristocratice...

-Cred ca esti idiot sa crezi ca o sa te iert cu asa ceva ! imi sterg eu lacrimile incercand sa-l pacalesc

-Pai..ti-am spus ca nu cred ca ma vei...il intrerupt, lipindu-mi buzele de ale lui, dandu-i un sarut pe care sper ca il va intelege. Ma ierti ?! spune el 

-Ding, ding, ding, avem un castigator ! spun eu facand un sunet ciudat.

De fericire ma ia pe sus si fuge cu mine in brate pana jos...

-M-A IERTAT ! urla el catre Harry si Adriana care se sarutau de zor...

-Nu puteai sa vi si tu mai incolo ! spune Harry deranjat ca i-am intrerupt sarutul cu Ade

-Shut up, lover boy ! ii da o palma peste gura Louis lui Harry

Stiu ca am scris intr-un comm ca voi posta joi si vineri niste capitole, dar s-a ivit o problema. Imi cer scuze ca am intarziat cu capitolul dar in weekend am fost in Ungaria. Azi am postat un capitol foarte scurt si sec, dar sambata voi posta un capitol cu multe intamplari si un nou admirator va aparea in cadru. Vreau sa va mai spun sa nu uitati sa trageti cu ochiul la noua mea carte "For the love of a daughter". Am scris-o in engleza pentru ca am dorit sa incerc ceva nou. Sper sa va placa si mai vorbim data viitoare. ILYSM my angels <3 

Angels Secret   *Adriana Lima, Neymar Jr and Harry Styles FF*Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz