4.

744 25 5
                                    

*Din perspectiva Adrianei*

A trecut deja o saptamana de cand s-a intamplat acea "mini" bataie intre Harry si Zayn,  defapt doar Harry cu propriul lui orgoliu. El a tot incercat prin toate modurile sa se apropie de mine, dar eu nu i-am dat voie. Acum 2 sau 3 zile eram in vestiar, sigura, si ma schimbam cand la un moment dat, a aparut in spatele meu.

-Hmm, Victoria's Secrets, buna alegere Lima! spune el cu o voce perversa

-Cine dracu ti-a cerut parerea, Styles ?! spun eu nepasatoare

-Nimeni, dar m-am gandit ca ti-ar place ! spune el apropiindu-se de mine

-Sa stii ca nu am nevoie de parerea ta, stiu si eu ca arat bine in lenjeria asta ! Nu imi trebuie parerea unui "nimic" ca tine ! spun eu putin rautacios

-Ce dracu ai spus ?! se apropie de mine si ma tranteste de dulapuri atat de tare incat imi curge o lacrima. Dar nu ii arata ca te doare, fi puternica Adriana..

-Ce ai auzit, un "nimic..esti un nimic pentru mine, Styles ! spun si il imping de pe mine

-Okay, Lima, sa nu uiti ca eu nu am mai vrut sa fac ce am planuit, dar tu ti-ai cerut-o ! spune el si pleaca nervos

Ce a vrut sa insemne prin "ce am vrut sa-ti fac" ?! Ohh, Doamne ce a vrut sa-mi faca prostu' asta ?! 


*La pauza de masa*

Spre "bucuria" mea stateam la masa cu unicele si singurele curve de pe planeta, Lily si Rebeka. A trecut doar o saptamana din viata mea in scoala asta si deja mie scarba de ele. Viata Alessandrei este minunata, ea fiind tot mai apropiata de Louis, iar eu imi fac temele, invat, iau note mari si il multumesc pe Kyle. Din pacate, paparazzi incep sa ne simta lipsa din lumina reflectoarelor si au inceput sa ne caute in toata lumea. Eu incerc sa fiu tot mai activa pe retele si sa dau de inteles ca sunt acasa cu familia. Dar stiti cum sunt paparazzi, bagaciosi ca de obicei.

Infine, pauza asta de masa nu mi-o puteam imagina mai "perfecta". Cele 2 curve au flirtat cu Harry si el ca de obicei le accepta avansurile. In legatura cu mine si cu Zayn continuam sa tinem legatura si sa ne apropiem tot mai mult, dar ceva ma tine departe de el, ceva care nu o pot descrie. Un sentiment de vinovatie sau ceva de genu, dar nu stiu de ce.

Gandurile mele sunt intrerupte de soneria care anunta urmatoarea ora, avem desen impreuna cu Harry. Din pacate saptamana trecuta inainte de acea bataie profesoara ne-a pus impreuna in banca in coltul in care nimeni nu se uita, si asta este foarte bine. Cand intru la desen, Harry deja statea in banca si butona la telefon. Eu m-am asezat discret in fata foii de desen, am scos telefonul la randul meunsi am inceput sa vorbesc cu Ale prin mesaje...

Eu: Am desen :((

Ale: De ce esti trista, angel ?! Tie iti place desenul ! 

Eu: Da, e extrema ora, mai ales ca stau langa Harry "sexosul"...vai ce ciudat a sunat ! :)))

Ale: Lasa ca trece si ora asta la fel de repede ca celelalte. Have fun. Ok, Lims ?!

Eu: Sure, Ale. 

-"Sexosul" Harry, ai ?! spune Harry amuzat

-Mi-ai citit mesajele ?! spun eu furioasa

-Ei bine, da. Probleme, angel ?! spune el surprins de acesta porecla

-Da ! 

-Si de ce, ma rog ?!

-Ma deranjeaza persoana ta, orice face ea defapt ! spun artagoasa

-Copii azi avem 2 ore la dispozitie in care vreau sa imi demonstrati talentul vostru, asa ca va propun ca fiecare sa isi deseneze partenerul de banca, dar nu in orice mod. Trebuie sa va legati la ochi si sa ii analizati portretul facial, iar dupa sa puneti totul pe foaie. Succes !

Angels Secret   *Adriana Lima, Neymar Jr and Harry Styles FF*Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum