10. kapitola

139 8 1
                                    

Dobehol ma. Chytil ma za ramená a chcel ma otočiť no vyškĺbla som sa.

,,Čo som spravil?" opýtal sa ranene. V návale nervov som sa zohla a schmatla hrsť piesku a hodila som mu ju do trupu.

,,Ah!" zakričala som od zlosti. ,,Musíš všetko pokaziť však?!"

,,Čože?"

,,Keby si aspoň neklamal. Ooo vraj je to suka a tak," pretočila som očami. Viem ako to z duše nenávidí.

,,Ide ti o Catherine?" opýtal sa a ja som sa rozhodla zbabelo utiecť od tejto banálnej situácie. Neviem síce kam, keďže ma môže všade prenasledovať. Rýchlo som sa spamätala a šla som do požičovne. Zaplatila som za prenájom surfu a rýchlo som jeden vzala. Prebehla som popred Ethana a hodila som dosku na piesok. Vyzliekla som si overal a zostala som len v bielom čipkovanom spodnom pradle. Obzrela som sa dozadu a Ethan tam len tak stál a sledoval ma. Rozbehla som sa do vody a keď mi siahala až po pás, vyskočila som na dosku. Keď som sa znova obzrela dozadu, nikto tam už nebol. Vydýchla som si a pádlovala som do hlbšej vody. Vlny neboli, pretože bolo úplné bezvetrie. Ľahla som si na surf a sledovala som miniatúrne mraky, ako plávajú po oblohe. Odrazu som počula šplechot. Bol to Ethan. Priplával ku mne, aj s vlastnou doskou a urobil to isté čo ja. Sledovali sme teda oblohu spoločne. Po chvíľke sme si preplietli prsty. Nedokážem sa na neho hnevať.

,,Nemala by som to robiť," začala som hľadiac na naše spojené ruky.

,,Prečo?"

,,Proste ne-"

,,Ethan! Ethan! Vlna!" prerušil ma hromadný krik Jakea a Mikea. Ukázal im prostredník, pretože vedel že to bol chyták.

,,Kde si skončila?" pozrel sa na mňa a oslepilo ho slnko.

,,Ale nikde," povedala som a snažila som sa postaviť na dosku. Keď som bola v miernom podrepe, čiasi ruka priletela na môj zadok, stlačila ho a zvalila celú do vody. Chcela som podplávať dosku a prevrátiť Ethanovú, no vďaka šnúrke, ktorú som mala na nohe som sa mohla ponoriť maximálne jeden meter pod hladinu. Odopla som suchý zips a podplávala som moju a aj jeho dosku. Chytila som ju z oboch strán a otočila. Behom sekundy sa ocitol tvárou v tvár mne. Na nič nečakal a chytil ma za hlavu. Prilepil sa na moje pery a dodal mi kyslík. Vynoril sa a opäť sa ponoril. Pobozkal ma. Vynorili sme sa a chytili sa dosiek.

,,Poďme sa prejsť," navrhol. A tak sme teda došli na pevninu, vzali surfy a šli sme ich vrátiť. Potom sme sa opäť vrátili na pláž a šli sme ďaleko, preč od ostatných. Takmer už mimo pozemku hotela. Sadli sme si do piesku a len tak sme sa rozprávali a čakali na západ slnka. ,,O dve hodiny je večera. Podľa mňa by sme sa mali ísť prezliecť a potom sa vrátiť," povedal. Ako vždy som súhlasila. Postavili sme sa a šli sme na izbu. Ako prvá som šla do kúpeľne opäť ja. Vzala som si osušku a spodné prádlo. Nastavila som sprchu na primeranú teplotu a postavila som sa pod ňu. Chvíľu som si užívala teplú sprchu, no potom som ju zastavila aby som na seba naniesla šampón. Čokoláda a pistácia. Kombinácia na nezaplatenie. Opäť som spustila prúd vody a zmývala som zo seba bublinky. Privrela som oči a odrazu som na sebe pocítila cudzie ruky. Na chvíľu som stuhla ale potom som sa opäť uvoľnila keďže to nemohol byť no kto iný ako Ethan. Zalapala som po dychu keď mi prešiel tesne pod bruchom.

,,Ethan."

,,Šššš," zašepkal mi pri uchu po mojom vzduchu. Šiel čo raz nižšie a keď tam už skoro bol, šiel opäť vyššie a pevne mi stlačil prsia. Oprela som sa s rukou o mliečné sklo sprchy a užívala som si to. ,,Zavri oči," povedal.

,,Mám ich zatvorené celý čas, pre tvoju informáciu," odpovedala som mu nečakane a on sa zasmial.

,,To je fajn. Teraz už šššš," rozkázal. Prstom šiel hore, okolo môjho krku, cez chrbát, okolo lopatky až dole ku krížom. Prešiel mi dlaňami o bokoch, jemne ich stlačil a potom sa presunul na môj zadok. Pobozkal jednu a aj druhú stranu a nosom mi spravil čiaru cez celý chrbát až ku krku. Sal ho a kusal. Bolo to úžasne vzrušujúce. Rukou mi zablúdil medzi vnútorné strany stehien a prstom sa pomaly blížil ku vchodu.

If you stayWhere stories live. Discover now