8. kapitola

150 6 0
                                    

Po pár pohároch Mojita som bola donútená ísť na tanečný parket. Popravde sme ho tam s Candy vymetali až kým si ju nezobral Jake. Nebol dva krát nadšený, keďže sa okolo mojej krásnej blonďatej kamarátky obkrúcal kade-kto. Zostala som tam teda stať sama a rozmýšľať prečo to isté nespravil aj Ethan. Iste je mu všetko jedno.

,,Ha, to opilecké zmyšľanie," zasmiala som sa sama sebe a šla som naspäť k stolu napiť sa, no ako som videla, moje Mojito bolo už vypité. Nemusela som hádať kto z našej narastenej skupiny to bol. Nebola som to ja kto flirtovne žul slamku medzi zubami a sedel na Ethanových nohách, pretože všetci naši a aj Ethanový spolužiaci zaplnili celý stôl a okolie na 10 metrov. Ruky som zaťala v päste a len tak-tak som sa kontrolovala. Prišla som ku stolu, vzala som si moje veci a šla som na hotelovú izbu. Hotel bol oproti baru. Ten bar bol asi vo výške druhého poschodia a bol pod holým nebom. Úžasné, ja viem. Zabalila som sa poriadne do mojej mikiny a šla som ešte okľukou cez pláž. Vyzula som sa a postavila som sa k vode. Poriadne som sa nadýchla a vydýchla. Kúpanie je kvôli korálom v noci zakázané. Škoda.

,,Tak tu si," ozvalo sa za mnou. Radšej som sa ani neotáčala. Nemala som chuť. ,,Prepáč. Ja som jej vravel, že je to tvoje a nrch to nechá-"

,,To nevadí," otočila som sa na neho a usmiala som sa cez slzy. ,,Nejde o drink," povedala som o čosi tichšie.

,,A o čo teda?" opýtal sa.

,,Nič. Idem spať tak dobrú," povedala som a chcela som už ísť, no zastavila ma jeho ruka na mojom zápästí. Zdvihla som k nemu zrak.

,,Zatancuj si so mnou," poprosil ma.

,,Tu?"

,,Áno, presne tu," povedal a chytil ma za boky. Hlavu som si oprela o jeho vypracovaný hrudník a v šume mora a vetra sme sa nechali ladne unášať krokmi. Och aký je to skvelý pocit. ,,Neplač," pohladil ma po vlasoch. ,,Ja viem, že žiarlíš, ale-"

,,Ale nemám právo, viem," zafňukala som.

,,Máš. Ale aj tak, nemáš žiarliť na čo. Každý predsa vie aká je Catherine suka," pregúľal očami. ,,Vážne si myslíš, že by som ju niekedy za teba vymenil?" zasmial sa a objal ma. ,,Poď ideme na izbu kým si Morstain nezmysli sledovať nás," dal mi ruku okolo ramien a šli sme. Celú cestu bolo ticho. Dokonca aj vo výťahu. Pred apartmánom si Ethan zo zadného vrecka vybral kartu a odomkol. Vošli sme dnu a ja som šla najprv do kúpeľne. Odmaľovala som sa,vyzliekla len do starého vyťahaného tielka a potom som tam pustila Ethana. Zatial čo sa on sprchoval som si ja ľahla do postele, no predtým ešte zhasla. Stočila som sa do kĺbka a snažila som sa zaspať. Ihneď ako som zatvorila oči, tak sa dvere na kúpeľni otvorili. ,,Spíš?" opýtal sa ma. Nič som nehovorila. Len som sa pozerala von oknom. ,,Hej, viem že nespíš," zhasol v kúpeľni a ľahol si ku mne. Hneď som sa otočila tvárou k nemu a pozerala som sa na neho, ako ho osvetľuje mesačné svetlo. ,,Čo sa deje?" opýtal sa.

,,Nič," vyvrátila som mu jeho pochybnosti.

,,Tak fajn, no..dobrú noc," zaželal mi tak ako každý deň - lenže tentokrát naživo.

,,Aj tebe," odpovedala som mu. Otočila som sa mu chrbtom, schúlila som sa do kĺbka a snažila som sa zaspať.

Zobudila som sa na to, že mi je zima na moje nahé nohy. Otvorila som oči a hneď som pochopila prečo. Bolo otvorené okno. Chcela som ho ísť zavrieť ale všimla som si, že tu nie je Ethan. Hneď som pochopila, že si asi len odskočil na toaletu, no keď nakráčal ku svojmu nočnému stolíku a zobral odtiaľ celú fľašu - zrejme s whiskey - pochopila som kde bol. Ešte predtým si ale na seba natiahol čiernu košeľu. Nechal si ju rozopnutú. Bol to pohľad plný rozkoše. Vyrysované svaly osvetlené mesačným svetlom. Sadol si za malý stôl, ktorý sme mali v izbe, nalial si do plastového pohára whiskey, vyložil si nohy na druhu stoličku a napil sa. Keď sa napil, pozrel sa na mňa. Jasné, že si všimol, že na neho pozerám a tak som radšej ihneď zatvorila oči. Je to hlúpe a detinské. Cítila som sa trápne a tak som ich znova otvorila. Naše pohľady sa stretli. Položil pohár na stôl, a vydal sa smerom ku mne. Ľahol si naspäť a pozeral sa na mňa.

If you stayWhere stories live. Discover now