6. kapitola

128 8 1
                                    

O pár týždňov neskôr, na miesto balenia sa na Bahamy, som sa vyvaľovala na posteli u Ethana. Chatovala som si Candy a ostatnými.

,,Olovrant," zakričal a vošiel do izby. V ruke držal tanier s hroznom a syrmi. V ústach som mala potopu slín.

,,Hm, vyzerá to viac ako fajn," zaškerila som sa. ,,To si robil sám?"

,,Áno-"

,,Počula som ťa Ethan!" zakričala jeho mama z poza dverí a on vyletel hneď ku ním.

,,Mami ty nás odpočúvaš?!" vyštekol a vystrčil hlavu.

,,Nie. Len som šla okolo a počula to. Vieš, že klamať sa nemá," usmiala sa a dala mu pusu na čelo. Zasmiala som sa. Bolo to rozkošné.

,,A ty sa nesmej lebo pôjdeš domov o hlade," prebodol ma pohľadom. Vzala som vankúš a hodila ho po ňom.

,,Nemyslím si," povedala som a dala som si do úst hrozno so syrom. Ethan si sadol vedľa mňa a jedol tiež. Pozerali sme nejaký film, ktorý sa snažil byť hororom, ale nejako sa mu nedarilo.

,,Počuj," odkašľal si a dožul sústo. ,,S kým si na izbe?" opýtal sa.

,,S Candice," pozrela som na  ego akoby mu to už aj tak nebolo dosť jasné. ,,No, a ty?"

,,Ja budem mať homo párty s Jakeom. Čo tak sa vymeniť? Pozri, ukážem ti náš hotel," vstal a zobral si notebook na kolená. Naťukal tam nejaké názvy a na obrazovke sa objavil náš údajný hotel. Bol nádherný. ,,Aha sem a sem. Ak budeme mať izby takto vedľa seba, stačí preliezť cez balkón, hm?" a naozaj. Všade boli akési dvojbalkóny, ktoré predeľoval len malý plotík.

,,Fajn nápad," usmiala som sa blízko jeho tváre ako káčer Donald. Pozrela som sa na čas a myslela som, že explódujem. ,,Pane Bože! Je už neskoro a ja ešte nie som zbalená," stresovala som. Okamžite som sa zdvihla. Ethan sa len bavil. ,,Nesmej sa. Bude to tvoja vina. A vlastne všetko je tvoja vina," rozosmial sa ešte viac.

,,Ach, no poď. Oprášim Lucy," povedal.

,,Čo?" nechápavo som sa pozerala na dvere od kúpeľne, v ktorých sa zabuchol. Šiel sa prezliecť. O minútku vyšiel. Mal na sebe čierne nohavice, biele tričko a hnedú koženú bundu.

,,Počkaj tu. Skočím ti po ségrinu bundu," povedal. Keď prišiel, nastavil mi bundu tak, že som sa do nej len všupla. Bola to obyčajná, no pekná rifľová bunda na gombíky.

,,Nevadí jej to?" opýtala som sa.

,,Nie. Tento týždeň zostala v Bostone," usmial sa a položil mi ruku za chrbát. Šli sme pomaly dole, do garáže. Ethanová sestra študuje na Hardvarde. Páni. Jedna z mála šťastných.

Došli sme do garáže a Ethan rozsvietil. Šiel ku nejakej kôpke prikrytej plachtou a strhol ju. Ta kôpka sa zmenila na nadupanú motorku.

,,Takže, toto je Lucy?" opýtala som sa a ukázala som na ňu.

,,Počkaj," zdvihol ukazovák do vzduchu, schmatol dve helmy a vytlačil Lucy vonku. Naštartoval a podal mi jednu helmu. Druhú si nasadil a zdvihol sklíčko. ,,Lucy, toto je Amanda," pridal plyn aby vydala nejaky zvuk. Zasmiala som sa. ,,A Mandy, toto je Lucy."

,,Teší ma," smialy sme sa ako dvaja blázni.

,,Tak, nasadaj," nakázal mi a ja som ho bez váhania počúvla. ,,Musíš ma objať okolo trupu," vysvetlil. Popravde, nebol to pre mňa problém. Takto by som ho obíjmala rada aj každý deň a bez motorky.

Vyšli sme na hlavnú cestu a vtedy pridal plyn. Vlasy mi lietali všade a bolo to proste... úžasné. Keďže bývam od Ethana len 20 minút pešo, jazda dlho netrvala. Poďakovala som mu, vrátila som mu jeho sestry bundu a šla som dnu. Mama uvarila super večeru, no keďže som niečo zakusla aj u Ethana, moc som tej večeri neublížila. Šla som sa hore pobaliť. Medzi tým som si ešte písala s Candy, Jakeom a dokonca aj s Ethanom.

If you stayWhere stories live. Discover now