9. kapitola

135 8 0
                                    

Ráno som sa zobudila na to, ako mi slnečné lúče pália nohu. Ani za nič na svete som nemohla od seba odlepiť očné viečka, no keď sa mi to konečne podarilo, zpozornela som. Bola som totálne nahá. Vstala som, obmotaná v deke a keď som videla môj odraz na toaletnom stolíku, zhrozila som sa. Tmavé kruhy pod očami od makeupu, vlasy ako po zasahu elektrikou a k tomu tá bolest. V izbe nikto nebol. Zaujímalo by ma, kde je Ethan. Šla som sa osprchovať a na zrkadle v kúpeľni bol prilepený papierik o žuvačku. Naozaj originálne.

Čakám v hale. - E

Tak to je milé ale ešte sa asi nečaká. Vlasy som si zapla do vysokého copu a vliezla som do sprchy. Následne, keď som bola už hotová som si šla po veci do izby, no keď som zbadala červený fľak na posteli, stuhla som.

,,Čo s tým?!" panikárila som. Rýchlo som si obliekla aspoň čierne spodné prádlo a schmatla som prestieradlo. V tom sa dvere od izby rozrazili a v izbe sa objavil Ethan. Začala som sa červenať. Spomienka na minulú noc a teraz táto trápna situácia sú na mňa priveľa.

,,Meškáme na raňajky," oznámil mi a poškrabal sa na zátylku.

,,Ja viem ale-"

,,Daj mi to," odsekol ma, zobral prestieradlo a kázal sa mi obliecť. Obliekla som si len obyčajné čierne obtiahnuté krátke šaty a k tomu som si dala nízke čierne conversy. Vytlačil ma z izby a šli sme na raňajky.

,,Kam si to dal?" opýtala som sa a líca som mala v jednom ohni.

,,Do studenej vody," povedal a tváril sa odmerane. Vypleštene som na neho pozerala a keď si to všimol tak pokrčil ramenami. ,,Neber to tak drasticky. To je ľudské telo, stáva sa to. Netreba sa za to hanbiť tak isto ako aj za krá-"

,,Dobre, dobre ale ty sa tváriš absolútne akoby nič," vyčítala som mu to. Dal si ruku cez moje ramená. ,,A čo mám robiť? Veď to je normálna vec čo sa stala. Iné páry to tak nepreberajú,"

,,A my sme pár?" opýtala som sa no potom som ľutovala.

,,A nie?" odpovedal mi na otázku otázkou. Jeho zlozvyk, za ktorý ho stále jeho mama karhá. Uškrnula som sa a pokrčila som ramenami. ,,Čo sa smeješ?" ozval sa a to sme už vošli do jedálne takže som nemala čas reagovať na položenú otázku.

,,Ahojte," pozdravila som sa všetkým. Šli sme za Candy a Jakom, no tí sedeli za veľkým stolom spolu s ostatnými.

,,Čaute," odoznel hromadný pozdrav. Ani som si nesadla a hneď som spravila nálet na švédske stoly. Na tanier som si vzala nejaké jahody, melón, jablká a figy. Nemala som chuť na normálne raňajky zato Ethan si tam toho naložil dosť. Keď sme prišli ku stolu, položil svoj tanier a odsunul mi stoličku. Usmiala som sa a poďakovala. Úsmev mi opätoval a sadol si vedľa mňa. Každý vrátane Catherine na nás divne zazeral. Vzala som si figu a radšej som sa pozerala na ozdobu stola ako na ostatných. Pri stole vládlo ticho, no Ethanovy to zrejme bolo čudné a snažil sa dať do debaty s Mikom a Jakom. Vraj či nejdú do posilňovne. Súhlasili a padlo mi to vhod na to, aby som sa vykecávala až do obeda s Candy. Odniesla som svoj tanier a šla čakala som na Candy alebo Ethana pred reštauráciou.

,,Tak čo, ako sa ti páči hra?" ozvalo sa za mnou. Zvráštila som obočie a keď som videla Catherine, naplo ma.

,,Prosím?" odpovedala som jej s úškrnom na perách.

,,No veď s Ethanom," mávla rukou a pokračovala ďalej. ,,Nechaj tak. Časom pochopiš a ešte aj zaplačeš," obišla ma. Vybuchla som do smiechu z jej nezmyselných rečí a závisti. Začal mi zvoniť mobil. Skontrovala som displej a svietilo na ňom Mama.

,,Áno?" ozvala som sa.

,,Ahoj srdiečko tak ako?" sršala nedočkavosťou.

,,Super. Je to tu naozaj nádherné a luxusné. Stálo to za tu cenu," ubezpečila som ju.

If you stayWhere stories live. Discover now