SEV BENİ BİR YAŞINDA!

15.1K 309 18
                                    

Merhabalar merhabalar merhabalar...

Bugünün tarihi; 9 Mart 2015. Ve ben, bundan tam bir sene önce, 9 Mart 2014 günü kendimden hiç beklemediğim bir şey yaparak Wattpad'de Sev Beni'nin ilk bölümünü yayınladım. O anki heyecanım, duyduğum endişem, tereddüdüm hala en ince ayrıntısına kadar aklımda. Öyle ki aslında 8 Mart günü yayınlayacağım bölümü - Wattpad'i o zamanlar pek bilmediğimden ve aşırı heyecanımdan dolayı - yayınlamayı başaramamış, ertesi gün kuzenim Sinem'le birlikte 'Kaydet&Yayınla' tuşuna basmıştık. Şimdi geriye dönüp baktığımda diyorum ki, iyi ki o gün o tuşa basmış, iyi ki Sinem'in yazdıklarımı, burada paylaşmamı istemesini reddetmemişim. Eğer reddetmiş olsaydım ne kendimi geliştirebilirdim ne de sizlerle tanışmış olurdum. Beni sizlerle tanıştırdığı için Sinem'e bir kez daha teşekkür ediyorum.

Ve tabii ki sizlere... Sizlerden aldığım her yorum, her oy beni yazmaya daha çok teşvik etti. Yaptığınız güzel yorumlarınız beni yeri geldi gururlandırdı, yeri geldi mutluluktan havaya uçurdu. Bana gösterdiğiniz desteklerinize minnettarım. Sinem'den sonra bugün burada olmamın en büyük nedenleri de sizlersiniz. Teşekkür ediyorum ve her birinize kocaman, sıkı sıkı sarılıyorum.

Buraya bana ulaşabileceğiniz adresler bırakıyor ve konuşmamı sonlandırıyorum. Kendinize çok çok iyi bakın. En içteninden öpücükler! ☺♥

Instagram; gayeozdmr_

Twitter; gayeozdemir_

#SevBeniBirYaşında

- Gaye ÖZDEMİR.

Affet BeniHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin