Kapitel 16

306 12 0
                                    

° ***** perspektiv°

 

(okej, jag orkar inte skriva ett kapitel om att Johanna blir ihop med någon av killarna. Så nu ä hon det ;D men tänk er att Johanna eller Jojo som hon kallas är ihop med *****. Så nu vet ni….. Jojo och ***** är tillsammans)

Bara tre dagar kvar, tre….. jag har så mycket jag vill hinna göra, eller rättare sagt, vi. Vad ska vi göra? Jag vill inte ens tänka på att Johanna ska åka hem igen. Jag vill inte det, men jag vet att hon måste tillbaka till skolan och jag vet att hon inte kan anpassa sig efter mig, men jag vill det. Jag vill ha henne här, jag vill känna hennes dofta av vanilj, och se hennes bruna ögon gnistra, och hennes underbara leende. Men jag får nöja mig med att bara få känna hennes närhet en gång i månaden, max. Men de stunderna kommer vara underbara, helt oslagbara. Och jag kommer spara dom i mitt hjärta, för de kommer betyda mer än gud kan räkna för mig. Men nu ska jag njuta av den sista tiden vi har tillsammans på bästa sätt.

(***** ringer upp Jojo)

”hej hjärtat! Vad ska du göra i kväll?”

 

”hej ***** mitt hjärta! Inget speciellt”

 

”va bra! Eller asså, du fattar. Skulle du vilja komma till parken vid 6?”

 

”ja visst! Jag kommer vara där klockan 6. Ses där”

 

”perfekt, hejdå”

 

”hejdå”

 

perfekt! Nu måste jag bli klar, duscha, byta om, fixa håret, packa, fixa fram en filt, handla, och inte glömma ”lådan”. Jag går in i badrummet och sätter igång duschen. Jag drar av mig mina kläder och stoppar ner dom i tvättkorgen innan jag hoppar in i duschen. Det varma vattnet blöter ner hela mig innan jag tvålar in mig och sköljer av mig det. Jag går ut och drar på mig mina kalsonger innan jag springer över till mitt rum och letar fram ett par svarta jeans och en skjorta. Jag torkar håret innan jag lägger det tillrätta på huvudet.  Jag kollar mig nöjt i spegeln innan jag går ner till köket. Jag plockar fram papptallrikar, glas och bestick innan jag jag går till garaget och letar fram våran filt som antagligen inte är använd på jätte länge. Jag stoppar ner den i korgen och går bort mot mataffären. Jag handlar det som står på listan och går därefter bort mot parken. Jag går förbi själva parken och bort mot ”kärleks parken” som den kallas. Där, i den enskilda delen lägger jag ut filten och dukar fram allt som finns i picknickkorgen. Klockan börjar närma sig 6 och de allra flesta har lämnat parken. Nu måste jag gå och möta upp Jojo.

°Johannas perspektiv°

Där står han och väntar på mig, gulligt. Jag ler när jag ser honom en bit bort och han vinkar mot mig. Jag små springer bort till honom och han drar in mig i en kram.

”hej” säger jag glatt och kollar in i de glittrande ögonen.

”kom, jag ska visa dig en sak” säger han och tar tag i min handled.  Jag följer med honom in i den andra delen av parken och in bakom buskar och träd. Han stannar framför en rödrutig filt, med allt möjligt på. det är så fint, så gulligt och så bara underbart.

”har du fixar det här?” frågar jag överraskat och kollar upp på honom.

”ja, sätt dig ner” säger han och jag sätter mig ner bredvid honom. Framför oss finns allt du kan tänka dig, jordgubbar, choklad, bär, frukt, ja allt.

”har du gjort det här för mig? Du är för söt” säger jag och pussar honom lätt. Vi börjar äta av allt som finns framför oss, det här är något av det mysigaste som finns enligt mig.

-

”där är Orions bälte, och där är lilla Karla vagnen” Jag ligger med huvudet på ***** bröst och kollar upp då de tindrande stjärnorna som pryder den mörkblåa kvällshimlen. Det är så otroligt många, precis som vi är här, på jorden. Att just jag skulle träffa ***** är precis som att just de två stjärnorna ligger precis bredvid varandra. Jag är otroligt tacksam för det i alla fall. Jag sluter ögonen och njuter utav den underbara stunden vi har nu.

”Älskling….” börjar han och jag mumlar ett tyst ja som svar.

”jag har en present till dig. för när du åker hem igen ska du minnas våra underbara stunder, och hur mycket jag älskar dig” säger han och jag öppnar försiktigt ögonen. ***** håller upp en liten låda inslagen i rött papper. Jag sträcker försiktigt upp händerna och tar försiktigt ner presenten. Jag öppnar försiktigt och möts av en svart liten låda. Jag tar bort locket och puttar undan pappret som ligger över. Under pappret hittar jag ett halsband, det är guldfärgat med två ihopsittande hjärtan, det ena med diamant stenar och det andra blankt med våra namn in ristat.

”du är ju helt underbar!” säger jag lyckligt och vänder mig om så vi ligger öga mot öga. Jag kysser lätt hans läppar och ett leende sprids där efter på mina läppar.

”jag älskar dig, min prins” säger jag innan jag kysser honom igen.

”jag älskar dig, min prinsessa” säger han när vi avslutat kyssen. Jag ler och sätter mig upp.

”kan du sätta på mig det?” frågar jag och han ler innan han tar halsbandet ifrån mig och knäpper det runt min hals. Jag kollar på det innan jag lägger mig ner igen. ***** flätar ihop våra händer och jag blundar. Jag somnar där, mitt ute i en park, på en filt med världens bästa kille. Det kan inte bli bättre, jag är lyckligast på hela jorden. Tack vare *****

-----

***** är en av killarna, men jag säger inte vem det är än :) hoppas ni gilar det i alla fall....

Pussel | o.rDär berättelser lever. Upptäck nu