29

1.5K 69 1
                                    

''Ljubavi, probudi se.''

Čujem Liamov glas, a zatim i osjetim par poljubaca na svom obrazu. Osjetim kako se madrac pomjera. Vjerovatno je sjeo na krevet. Osjetim kako njegovi prsti lagano kruže po mom stomaku.  Zna da mi to prija. Ponovo osjedim njegove usne, ali na mom vratu. Taj mali vrag. Baš zna kako me može probuditi. Prije nego što se upije odmaketi, svoje prste petljam u njegovu kosu kako bih ga mogla poljubiti. Svojim nogama zarobi moje tako da je sad čitavim tjelom iznad mene. Ruku sa stomaka prebacuje u moju kosu dok na drugoj drži svoju težinu. Moje ruke se zavuku pod njegovu majicu, povlačeći je ka gore. Ustaje u sjedeći položaj i povlači majicu preko glave bacajući ju negdje na stranu. Pomaže mi da sjednem i povlaći moju majicu izgovarajući tiho ''Kradljivice''. Vraćamo se u prvobitni položaj. Sa tim nastavljamo i naš poljubac. Moje ruke prelaze svugdje po njegovim leđima dok njegova ide po mom stomaku te spušta se i niže. Njegova ruka završava tačno na mom osjetljivom mjestu. Iz mojih usta 'izleti' neki jauk iz zadovoljstva.

''Jebemti'' Liam zastenje, ''Spremna si. Samo za mene''

Gdje je nestao onaj stari Liam? Ovaj ovdje je tako, ne znam, neobičan. 'Glupačo on je odrastao' glasić u mojoj glavi se javlja. Ignorišem ga, uživajući u svakom Liamovom pokretu. Zastenjem u njegova usta kada osjetim njegov prst u sebi. Njegove usne su svugdje po mom vratu. Svlačim mu trenerku zajedno sa boksericama u čemu mi on pomaže slobodnom rukom kad legne, na bok, pored mene.

''Liam'' zastenjem kad više ne osjetim njegov prst.

Ostavlja samo kratak poljubac na mojim usnama ne govoreći ništa. Skida mi trenerku i gaćice te se ponovo nalazi iznad mene. Raširi mi noge te nakon par sekundi osjetim njegovu dužinu. Mojim cjelim tjelom prođe elektricitet. Oboje proizvodimo zvukove zadovoljsta.

''Liam!'' vrisnem kada se moje tjelo počne tresti.

Nedugo zatim osjetim kako je i on gotov. Legne na mene i dalje čuvajući svoju težinu na jednoj ruci. Prevrne nas tako da ja ležim na njemu.

''Volim te'' šapnem.

''Volim te, najdraža'' on odgovara dok mojim cjelim tjelom prođe neka toplina.

Pola sata se ne pomjeramo iz ovog položaja i već mislim da mu polako postajem teška. Mislim da bi mi i onako dobro došao jedan tuš. Kad krenem da ustanem bivam sprječena dvjema snažnim rukama.

''Ljepotice kud bi ti?''

''Teška sam ti, a i onako bih se trebala istuširati.''

''Ne, nipošto. Želim da mirišeš na mene. Bar do večeras'' kaže.

Klimam glavom, ali svejedno silazim sa njega. Sa poda uzimam svoje gaćice i majicu koju je on danas nosio.

''Gladna sam'' požalim se.

On ustaje sa kreveta te oblači bokserice.

''Spremio sam nam voćnu salatu dok si spavala. Znam da nije nešto ekstremno, ali...'' 

Prekidam ga tako što ostavljam poljubac na njegovim usnama. Zna koliko volim njegovu voćnu salatu.

''Savešeno'' kažem uvjeravajući ga da mi salata odgovara.

Uzima me za ruku i vodi me do dnevne sobe na stolu stoje dvije zdjelice. Na jednoj je naslonjen mali papirić. Vodi me do kauča na koji oboje sjedamo. Uzimam papirić u ruke. Jako urednim rukopisom je pisalo 'Will you be my Mrs.Payne? <3'. Pogledam u Liama koji ima blagi osmjeh.

"Dok sam pravio salatu sjetio sam se da te zapravo nikada nisam pitao ni za vezu, a sada kad već imamo našu ljepoticu mislio sam da je glupo da te sad pitam da mi budeš djevojka. Znam da ovo nije kako spada. Mislim koja bi djevojka da je momak pita za ženu nedugo nakon odnosa dok su polugoli i..."

Prekidam ga. Priča apsolutne gluposti. Bukvalno se bacam na njega i oborim ga u ležeći položaj. Naš glasan smjeh se prolomi sobom. Ipak, sve to nestane u trenutku kada moje usne dodirnu njegove. Poljubac je na početku nježan i spor, ali svaku stotinku se ubrzava. Kad ga nakratko pustim, on progovori.

"Mila mislom da bi trebali stati"

Napravim neku tužnu facu i pogledam ga. On svoj pogled spusti ka dole. Tačno znam na šta misli. Moj pogled se također spusti na njegovo međunožje. Ou... Ustajem se te mu pružam ruko koju on prima i ustaje se. Kad se naše disanje dovede u red, on uzima zdjelice sa stola pružajući mi jednu. Posmatram ga dok vilicom bode jagodu te ju stavlja u šlag koji je stavio preko pola vočki. Njegova vilica ide ka mojim ustima što ja rado prihvaćam. Shvatam šta želi tako da ja ponavljam njegov postupak. Naš ručak-večera se oduži. Šlaga je bilo posvuda po mome licu. Mogu reći da i ja njemu nisam ostala dužna. Kad pojedemo ja nosim zdjelice u kuhinju kako bih izbjegla napad škakljanja koji mi je obećao poslije jela. Kad stavim i drugu zdjelicu da se okapa. Osjetim ruke oko struka.

"Mislila si pobjeći?"

Njegov dah je svuda po mom vratu. Leđima se naginjem na njegova prsa i spuštam glavu na njegovo rame zatvarajući oči. Osjetim njegove usne na mom vratu te i lagano grebanje njegove dvodnevne brade. Kad 'završi' sa poljubcima okrene me ka sebi naslanjajući me na element.

"Slatka si mi, ovako,... sva slatka" kaže nakon čega oboje padamo u smjeh.

On se prestaje smijati, ali ja nemam namjeru. Bar sve dok on ne upotrijebi svoj način ušutkivanja. I kao što sam i pretpostavila, njegove slatke usne su na mojima.  Nakon dvije minute javlja se moj razum koji govori da se bukvalno ljepimo jedno za drugo. To je zbog šlaga koji je bio svugdje po nama, njegovom torzu, našim rukama, nogama i licima. Uzimam njegovu ruku te ne odmakinjući se od njega idem ka kupatilu. Kad dođem u kupatilo guram ga u tuš kabinu, a onda i ja ulazim onako u njegovoj crnoj majici. Puštam toplu vodu da se slijeva po našim tjelima te ga prislanjam na pločice. Ponestaje mi zraka i taman se odmakinjem od njega kako bih mogla uzeti šampon.

''Mirisat ćeš na mene'' podrugljivo mu kažem te pređem sa svojim dlanom preko njegovog torza.

''Vraže moj mali''...

...

Vraćam se u dnevnu sa čokoladmo u rukama. Mislim da je on dirao dosta šećera za danas. Sjedam pored njega na kauč. Upravo na Fox-u počinje moja najdraža serija 'Castle'. Zaluđena sam tom serijom. Kad izlomim čokoladu i otvorim, kockicu ubacim u Liamova usta. I ja uzimam kockicu, a ostatak ostavljam na sto. Naginjem se na naslon i osjetim kako me Liamova ruka povlači ka njemu. Kad se epizoda završi Liam frkne nezadovoljno.

''I kako ću ja sad znat jel ona pristala?''

''Je'' kažem.

''Kako ti to gospođice znaš?''

''Daj Lijam, ovo je zadnja epizoda pete sezone. Normalno da znam pristat će''

''Više nije zanjimljivo. Sad znam šta će se desiti'' kaže.

Ugh. maloprije je kukao što ne zna šta će se desiti, a sad kuka zato što sam mu rekla. Stvarno?

''Daj, nemoj se ljutiti. Znaš da sam se šalio?''

''Mhm'' promrmljam kad vidim da počinje sljedeća epizoda.

''Volim te mila.'' kaže i ostavi poljubac u mojoj kosi naslanjajući svoju glavu na moju.

''Volim te.''...

You || l.p.Where stories live. Discover now