Cap 14: Is that alright? Yeah...

5K 201 34
                                    

Emma's P.O.V.

- Zayn, nu e ceea ce pare, i-am spus cand am constientizat cat de rau fusese ceea ce se intamplase.

Zayn ramasese tacut. Avea o expresie ce voia a fi neutra, dar de fapt puteai citea pe ea o dezamagire infinita. Simteam asta. Tacerea ce se asternuse in scurt timp peste noi ma facu sa inteleg ca vroia ca eu sa continui. M-am apropiat de el si i-am luat mana libra intre ale mele.

- Nu intelegi si nici n-ai sa intelegi daca iti explic.

Am rasuflat. Nu stiam ce sa spun, iar pe gura imi ieseau numai prostii. Spera ca eu sa-l lamuresc, spera ca, intr-adevar, sa nu fie ceea ce pare. Daca nu ar fi sperat, nu m-ar fi lasat sa continui. Iar eu ce faceam? Pur si simplu trageam de timp asteptand ca altcineva sa-mi dicteze ce sa spun.

- Harry te-a pus sa faci asta? zise el cu fermitate, lasandu-ma fara cuvinte. Asta vorbisei cu el?

- Nu! Zayn, iti jur ca...

Si-a smuls mana din a mea si s-a indreptat grabit spre usa. Il priveam indurerata cum inca mai schiopata, si cu toate astea tinea in adevaratul sens al cuvantului sa iasa afara. Cand am iesit dupa el si am vazut unde se indreapta, am amutit pentru o secunda.

Se indrepta spre camera lui Harry. Cu pistolul in mana. Oh, Dumnezeule, cine stie ce se va intampla!

- Zayn! am tipat eu cat ma tineau plamanii.

De ce nu ma duceam dupa el? Picioarele imi erau paralizate de frica. Era nervos. Ba nu, era mai mult decat nervos. Daca ma va ipusca? Daca, pe moment, nu va realiza ce face si va trage in mine?

Am inlaturat gandurile astea. Trebuia sa ma duc. Era periculos, dar trbuia, mai ales ca toate astea se intamplasera din cauza mea. L-am prins din urma. Harry dormea pe o parte cand Zayn l-a luat de guler, trezindu-l instantaneu. Harry tot dadea din maini ca sa-l impinga pe Zayn. Nu avea forta suficienta in brate.

- Zayn, te rog, inceteaza! am strigat in timp ce m-am repezit la el.

Inainte sa ajung in dreptul sau, Zayn deja ii trasese un pistol peste fata de i-a plesnit efectiv pielea. Harry avea sange undeva in dreptul gurii.

I-am apucat bratul.

- Te rog, opreste-te!

Si-a smucit bratul si a indreptat pistolul catre Styles.

- Ai pus-o sa ma omoare, nu-i asa?! Asta ai vrut, nu, nenorocitule?!

Harry scuipa sange. Imediat dupa ce primise acea lovitura, se prabusise ca secerat pe jos. Nu avea forta sa se ridice. Alcoolul facuse o treaba buna. Dar n-am izbutit sa ma aplec ca sa-l ajut sa se ridice, pentru ca Zayn era intr-adevar nervos. Cine stie cum ar fi interpretat.

In schimb, am reusit sa-i fur pistolul din maini, intr-un moment de-al sau de neatentie.

- Ce se intampla aici? am auzit o voce, in timp ce lumina se aprinse brusc. 

M-am intors, in pragul usii se inghesuisera toti. Stiam deja cine vorbise, pentru ca Louis era in fata tuturor, in dreptul intrerupatorului. Niall o tinea strans de mana pe Sunny iar Liam privea somnoros scena, desi a cam marit ochii cand a vazut arma in mana mea.

Nu au durat decat cateva secunde de liniste pana cand Louis si-a dat si el seama despre arma ce o avea in mana si despre Harry care era pe jos, avand sanga la bot.

Nu era ceea ce crede.

- Ce dracu' se intampla aici, am intrebat! a zbierat el, in timp ce s-a intins dupa Harry ca sa-l ajute sa se ridice.

For her skater heart (One Direction Fan Fic)Where stories live. Discover now