Cap 2: Saritura ca la Jocurile Olimpice

8.4K 350 33
                                    

Emma's P.O.V.


Era destul de devreme a doua zi cand telefonul a sunat, trezindu-ma. Ma asteptam ca la capatul celalalt al firului sa fie Sunny sau David, pentru ca Jay era cat pe ce sa-si manance telefonul ultima oara cand s-a drogat. Dar cel care ma sunase era Ryan, total neasteptat din partea lui.

- 'Neata, Em! Uite, stiu ca este sase dimineata si ca o sa ma injuri...

- Prea tarziu, am comentat eu. 

- OK, OK, dar acum ca te-am sunat, asculta-ma. Aseara, cand eu, Sunny si trupa lui Harry am plecat intr-un tur al orasului, Louis ne-a spus ceva interesant.

- Treci la subiect, pentru Dumnezeu!

- One Direction tine un mini-concert televizat pe plaja din apropiere. Jay nu vine pentru ca e prea riscant sa luam un drogat intr-un loc atat de aglomerat. Cand l-am sunat aseara, David a zis ca azi e ocupat cu invatatul unor trickuri noi. Iar Sunny nu imi raspunde.

- Nu iti raspunde pentru ca e sase dimineata, geniule!

- Probabil... Dar eu chiar vreau sa merg, doar ca nu singur. Te rog, vin-o si ia-o si pe Sunny. Facem o plimbare cu skate-ul pana acolo. 

- Dar...

- Mersi, raman dator, te iubesc, esti cea mai tare!

Si inchise, inainte sa mai pot protesta. Fuck! Asta inseamna sa dau din nou ochii cu Zayn si cu Harry. Si cel mai rau lucru este ca voi fi obligata sa dau ochii cu ei in fiecare zi. Din cate am inteles, vila pe care One Direction a achizitionat-o nu este departe de apartamentul meu si de pista pentru skateri. Puteam foarte bine sa ma sinucid, dar atunci ar fi trebuit sa scriu un luuung bilet de adio in care sa explic de ce One Direction nu aveau voie la inmormantare. Si imi era lene sa scriu o suta si ceva de pagini.

M-am ridicat din pat si am inceput sa ma imbrac cu ce apucam. Am decis ca astazi sa-mi las sapca acasa. Pana m-am pregatit, pana am lustruit placa si pana mi-am verificat e-mailurile de la matusa mea indepartata (care, trebuie sa mentionez, imi trimite bani in fiecare luna), era deja ceasul 8 jumate.

Eu si Ryan ne-am intalnit pe terenul amenajat pentru skateri. Sunny a intarziat un sfert de ora, injurandu-ne de toti sfintii. Eu mi-am dat ochii peste cap. Nu avea neaparat ceva cu mine, ci cu Ryan, pentru ca idiotul asta i-a umplut casuta vocala cu mesaje aiurite.

- Hei, nu va bateti, am zis. Sun, pastreaza-ti pumnii pentru cei care chiar isi merita o bataie. Adu-ti aminte ca mergem la un concert One Direction. Doar nu te astepti sa bat singura cinci baieti, nu?

Sunny gusta gluma si se calma putin. Apoi am pornit spre plaja. Pe drum, telefonul lui Ryan incepu sa sune.

- E Harry, zise el. 

Puse telefonul la ureche, semn ca ii raspunsese. Dupa gesticularile sale, Ryan parea destul de nervos.

- Nu imi poti cere sa n-o aduc, chiar acum suntem pe drum! tipa el. Si ce daca e o plaja privata? Eu am adus-o, daca e nevoie platesc eu ca sa intre. Dar aseara ne-ati promis ca putem intra pe gratis!

Vocea lui Harry a rasunat atat de puternic, incat l-am auzit si eu destul de clar cand a spus:

- Nu mi-am inchipuit ca o s-o aduceti pe fraiera aia de Emma!

Atat mi-a trebuit. Asta a sunat ca o provocare pentru mine. Nu vrea sa vin la concert? Foarte bine! Atunci o sa aiba niste surprize tare neplacute. Cu cat il enervam mai tare, cu atat mai bine. Eram incapatanata si ambitioasa. Asta ma facea mai puternica. Asta ma facea sa raspund tuturor provocarilor.

For her skater heart (One Direction Fan Fic)Where stories live. Discover now