Cap 27: Reasons

3.7K 174 48
                                    

Emma's P.O.V.


Autobuzul mergea linistit pe strazi. Steateam cu capul lipit de geam, cu mainile inpaturite in maneca propriei jachete. De fapt, e jacheta lui Zayn. O aveam incheiata pana la gat, dar ca sa ma incalzesc, mi-am bagat fata pana sub nasuc in gulerul acesteia. 

Will statea langa mine, pe scaunul de alaturi. Parea putin ingrijorat.

- Imi promiti ca dupa asta vom merge acasa?

- Acasa... am repetat, ganditoare.

Dar eu mergeam acasa. Acasa in Los Angeles. Acasa, acolo unde si Zayn locuia.

M-am gandit la cum Will m-a gasit in celalalt dormitor, tipand dupa Zayn. M-am gandit la cum l-am convins ca totul a fost un vis urat si ca, de fapt, Zayn nu fusese niciodata in camera. M-am gandit la cum explicasem faptul ca eram in sutien si ca aveam rani : Am cazut de pe scari la munca, iar inainte sa apuc sa-mi dreg ranile, am adormit. O minciuna pe care Will a crezut-o.

Si m-am gandit la cum i-am aratat lui Will biletul, mintindu-l ca Beck s-a aratat binevoitor sa ne ajute fara a primi ceva in schimb. M-am gandit la cum il rugasem pe Will in genunchi sa ma lase sa-l vad pe Zayn o ultima oara, inainte de a ajunge in Spania.

Dar nu ii cerusem una ca asta pentru ca vroiam doar sa-l vad. Ii cerusem asta pentru ca vroiam sa fac ultimul lucru care mi-a mai ramas. Vroiam sa-i ascult explicatiile, despre Eleanor, despre tot ceea ce se intamplase cu adevarat. Vroiam doar sa stiu adevarul.

- Iti promit, i-am raspuns fratelui meu. 

Stiam ce inseamna pentru el acasa. Dar nu mereu insemna si pentru mine, insa de data asta, am zis sa fac un compromis. Chiar daca stiu ca ultima data cand am facut unul totul s-a terminat urat. 

- Will, tu sti ce inseamna sa iubesti pe cineva?

Iar in momentul acela, el mi-a zambit si mi-a sarutat fruntea protector.

- Te iubesc pe tine. 

Stia la ce ma refer, dar era evaziv. Nu vroia sa-mi spuna. Sau oare nu vroia sa-si aminteasca? A invocat dragostea frateasca, dar aveam nevoie de un sfat acum. Ba nu, probabil aveam nevoie de o poveste de dragoste mai buna decat a mea. O poveste care sa-mi ridice putin moralul.

- Stiu ca ai prins ideea.

A durat ceva timp pana sa-mi raspunda. O jumatate de ora? Un sfert? Dar nu l-am presat. La urma, mi-a raspuns de la sine, iar asta m-a usurat si m-a scos din gandurile mele.

- A fost o fata, dar nu-mi place sa vorbesc despre ea. Taica-miu o racolase ca sa devina prostituata. Era o fata buna si am reusit sa-l conving sa o pastrez pentru mine, pentru ca vroiam s-o fac jucaria mea de noapte. Am mintit ca s-o salvez. Am tinut-o undeva in siguranta si am sperat ca intr-o zi vafi suficient de brava incat sa ma iubeasca inapoi. 

Will mi-a strans mana. 

- Cred sincer ca esti mai norocoasa decat mine. Dar asta nu inseamna ca am incredere in Zayn, bine?

Ar fi trebuit sa rad, pentru ca parea a fi o gluma draguta. Dar situatia era prea serioasa ca sa-mi mai permit sa rad.

- Cum o chema? am vrut eu sa stiu.

- Daca ai stat cu adevarat o vreme in preajma lui Cowell, m-as mira sa nu o cunosti. O chema Elena Cowell. Suna cunoscut?

- Elena?

Dupa nume, trebuia sa fie fata lui Simon. Dar nu o cunosteam. Niciodata nu a venit in vila baietilor impreuna cu fata lui. Sau cu orice alta fata. Ma intrebam daca era de varsta mea. Ma intrebam cum arata.

For her skater heart (One Direction Fan Fic)Where stories live. Discover now