Cap 9: O petrecere cu "surprize"

6.5K 247 26
                                    

Emma's P.O.V.

- Nu ma duc si nu ma poti obliga!

Sunny incerca sa-mi arate colectia ei cea noua de pantofi cu toc si de rochii pe care Niall i le cumparase special pentru petrecere. Si nu orice petrecere, fiindca tema principala era "Bal mascat". Mai exact, asta presupunea rochii lungi, fistichii si pantofii lu' bunica in care riscurile sa ramai fara dantura sunt aproape suta la suta.

Despre ce vorbesc? Vorbesc despre petrecerea pe care managerul s-a gandit sa o dea in cinstea reintoarcerii lui Malik, asta dupa ce aflase, intr-un sfarsit, ca Zayn e in Los Angeles.

Ce e rau in asta? Faptul ca va trebui sa dau ochii cu Louis, care inca ma uraste. Faptul ca Harry inca incearca sa ma sarute de parca as fi a lui si sunt absolut sigura ca si la petrecere va incerca acelasi lucru. Oh, si mai e si Zayn. Toata saptamana am incercat sa vorbesc cu el, dar de fiecare data cand incerc, e destul de evaziv. Ba are treaba, ba nu-l intereseaza ce am de spus, ba una, ba alta.

- Em, uite! Asta verde e chiar super!

- Urasc verdele.

- Serios? Ei bine, e culoarea preferata a lui Zayn, ce zici de asta?

- Serios? Cat de tare! Pentru prima oara in viata ta m-ai facut sa urasc un lucru mai mult decat ar fi trebuit.

Am oftat si m-am proptit de perete. Mi-am incrucisat mainile la san.

- Nu ma duc, Sun. N-am niciun motiv. In primul rand, nu stiu sa merg pe tocuri. In al doilea rand, eu nici macar nu am ce cauta acolo. Louis ma uraste. Liam ma uraste. Niall ma uraste. Harry poate nu ma uraste, dar eu il urasc. Si sa nu mai vorbim de Zayn, care e dovada clara ca exist degeaba.

- Niall nu te uraste.

- Poate. Dar chiar si asa, n-are niciun rost.

Telefonul imi vibra in buzunar ceea ce o lasa pe Sunny fara dreptul la replica.

- Da?

- Hei, Em. Sunt eu, David. Ai putin timp? E o urgenta.

- Sigur. Ascult.

- O sa ma omori ca nu ti-am spus mai devreme, dar asta e. Jay a incurcat-o. Tipul care il alimenta a disparut pur si simplu. Asa ca Jay a luat disperat ceva praf de la un necunoscut care il vindea scump, dar Casper-idiotul-prietenos nu a avut bani sa plateasca. Ghici ce. Tipul te-a vazut cand iti petreceai timp cu Jay si i-a cerut in schimb sa i te aduca pe tine.

- Poftim?! am intrebat eu exasperata. Cand dracu' aveai de gand sa-mi spui asta?!

- Calmeaza-te. Inca nu am terminat. O sa ai nevoie de nervii astia la final.

- A, deci mai sunt lucruri pe care ar trebui sa le stiu?!

- Ideea e ca, din ce a reusit Ryan sa afle, tipul care i-a vandut praful lui Jay nu e singur. Face parte dintr-o banda periculoasa. Si ce e si mai si este faptul ca au renuntat la ideea ca Jay sa te aduca in mijlocul lor. Incep sa te vaneze ei insisi din seara asta.

- Nu pot sa cred... am zis, cu vocea tremurand a frica. 

- Ne-am gandit la un plan. Daca incep vanatoarea din seara asta, inseamna ca tu trebuie sa fi intr-un loc sigur si aglomerat, corect? Si-atunci de ce nu te duci tu la petrecerea aia pe care Sunny a spus ca o da managerul formatiei One Direction?

Mi-a luat ceva pana sa diger informatia. Am stat tacuta la telefon un timp indelungat si m-am mirat cand am vazut ca Dave inca nu a inchis. Cineva ma urmarea. Cineva avea de gand sa-mi puna viata in pericol din cauza unui copil drogat si fara minte. Ce altceva puteam sa fac?

For her skater heart (One Direction Fan Fic)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum