Cap 3: Rapunzel si BMW-ul fermecat

8K 319 22
                                    

Emma's P.O.V.

In drum spre casa, l-am observat pe Jay. Dar nu era singur, ci cu Liam Payne, unul din membrii trupei One Direction. Ce e drept, pe plaja ii vazusem pe toti, mai putin pe Liam. Mi s-a parut dubios. Jay - Liam? Numai la aceasta comparatie mi s-a facut pielea de gaina. M-am apropiat de ei.

- Em, prietena mea, iubita vietii mele, Rapunzela ochilor mei blonzi!

Jay se apropie de mine si ma imbratisa strans. 

- Cand e fumat calumea, e mai rau, i-am soptit lui Liam, dupa care m-am desprins din imbratisare si am continuat pentru Jay: Oh, tu erai, Casper! Ce mai face Wendy?

- Mi-a rupt placa. 

Pentru Jay cel drogat, fiecare aveam cate o porecla. Eu eram Rapunzel. David era Wendy (ceea ce ma facea sa cred ca Jay devine mai GAY in fiecare zi). Ryan era Unchiul Fester. Ca sa nu mai zic de Sunny, careia i se zicea Mos Craciun. Pe vremea cand Harry era in gasca noastra de skateri, Jay ii spunea Hermione.

 - Putem vorbi putin? se auzi vocea lui Payne.

- Uite, ce-ar fi sa zbori tu in tarile calde si sa ma lasi putin in pace? m-am adresat eu lui "Casper".

- OK...

Jay isi facu drum pe langa mine, pe jos, lasandu-ma pe mine cu Liam. Ochii lui erau oarecum tristi. Asa ca m-am apropiat. 

- Tragi? zise el stins, aratandu-mi drogurile din palma sa.

- Astea sunt de la Jay?

- Imi e frica sa le iau, incepu el, dupa ce aproba din cap. Vreau sa imi pierd mintile, dar nu la fel ca prietenul tau. Tu pari mai normala. Vreau sa stiu daca tu o faci.

Mana ii tremura. Nu stiam ce sa-i spun. Eu nu ma drogam, dar odata am facut-o. In luna in care Harry a plecat, drogurile lui Jay pentru mine erau la ordinea zilei. Dar cand matusa mea a aflat, am ajuns la deintoxicare. Innebunisem, pentru ca voiam sa uit de Harry. Iar acum, Liam ma intreba cum este senzatia deoarece vrea sa innebuneasca si el, dar care era motivul lui. M-am dat jos de pe placa si m-am asezat pe banca, langa el.

- De ce vrei sa iti pierzi mintile?

- Suna ciudat sa-ti spun asta tocmai tie. Dar m-am saturat de Styles si de fitele lui. M-am saturat de Niall si de scuzele lui stupide. M-am saturat de Malik si de cheful lui de cearta. M-am saturat de Louis si de curvele pe care le are la brat doar pentru ca e nebun de legat. M-am saturat de trupa asta, de viata asta. 

L-am consolat un timp, crezand ca-l pot face sa isi continue viata linistit si fara prafuri, insa dupa monologul pe care il tinuse, era mai mult ca sigur ca vrea sa-l traga pe nas. Dar nu aveam sa-l mai opresc. Eu macar incercasem. 

Ca sa-i mai distrag atentia, l-am intrebat daca ma insoteste pana la posta. Matusa mea imi trimitea banii astazi. Zand am ajuns acolo, insa, pe langa plicul cu bani, am primit si un colet destul de dragut impachetat. Pe el scria mare "LA MULTI ANI, DRAGA MEA EM !"

- E ziua ta? Intreaba Liam.

- Sincer, ziua mea e la fel ca toate celelalte zile de cand parintii mei au incetat din viata. Deci nu-i mai dau importanta.

- Cati ani faci?

- Optsprezece.

Liam statu putin pe ganduri. Nu dupa mult timp, isi lua la revedere de la mine si ma lasa sa descopar singura ce era in spatele cutiei de carton cu fundita. Asa cum ma asteptam, era o pereche de bascheti VTY originali si o sapca cu simbolul Marijuana. Matusa mea stia cel mai bine ceea ce adoram. Am oftat satisfacuta, apoi m-am dus acasa. Nu peste mult timp, Sunny ma apela:

For her skater heart (One Direction Fan Fic)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang