FIND ME -38-

625 81 75
                                    


Keyifli Okumalar! 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Keyifli Okumalar! 


ÖNCEKİ BÖLÜMDE:

Dolabı açıp elime geçen tüm cips paketlerini açıp karışık bir şekilde tabağa boşalttım. İçecekleri doldurduktan sonra hepsini bir tepside toplayıp elime aldım. Kapıya doğru dikkatlice yürüyüp ayağımdaki terliğin ucuyla aralıklı kapıyı yavaşça açtım.

Kendime şanslar dileyerek salona doğru yürüdüm.

Jackson'la göz göze geldiğimde ona doğru yürümeye devam ettim. Tepsiyi masanın üzerine bırakıp çekingen bir tavırla onun yanına aramızda biraz mesafe kalacak şekilde oturduktan sonra dizlerimi kendime doğru çekip sırtımı geriye yasladım.

"Çok güzel bir film seçtim. Umarım beğenirsin." 



Aniden değişen bu duruma alışmakta güçlük çektiğim su götürmez bir gerçekti. Fakat şuan gerçekten hayallerimi yaşıyordum. Yanımdaydı ve birlikte film izliyorduk. Kalbimi paramparça etmesinden sonra ona karşı duygularımı bastırmaya çalışıp yaşamıma kaldığım yerden devam etmek için ciddi savaşlar vermiştim. Savaşımın galibiyeti bendeydi fakat onun durumu neydi? Bana karşı kayıp mı etmişti yoksa benimle birlikte bu savaşı kazanmış mıydı?

Saatlerdir açtığı filmi dikkatlice izliyor, kucağında ki mısır dolu tabağın içine ince ve kusursuz parmaklarını daldırıp aldığı mısır tanelerini ağır hareketlerle ağzına atıyordu.

"Film hoşuna gitti sanırım." Diyerek bacaklarımı koltuğun üzerine çıkartıp bağdaş kurdum.

"Senin hoşuna gitmedi mi yoksa? İstersen başka bir film seçelim ne dersin?" Hızlıca bana doğru dönüp bedenini bana çevirmişti.

Elimi, "Sorun yok." dercesine sallayıp gülümsedim.

"Bu filmin serisini önceden bitirdiğim için dikkatimi çekmediği doğru. Fakat şuan ne izlediğimin bir önemi yok." Gülümseyip gözlerimi onunkilere sabitledim.

Evet, saatlerdir 'Müzede Bir Gece'  izliyorduk. Romantik bir film açmasını beklerken hayal kırıklığına uğrasam da tavrımı bozmadan daha önce izlediğim filmi tekrar izlemenin sıkıntısını belli etmemeye gayret ediyordum.

"Bunu önceden söylemeliydin Min Ji." Diyerek kumandaya uzanacak oldu ki ona engel olmak amacıyla bileğini tutmak için öne doğru hamle yaptığımda burun buruna geldik. Kalbimin, göğüs kafesime uyguladığı şiddetli baskı nefesimin daralmasına sebep olurken gözlerim dudakları ve onun etkileyici bakışlarının arasında gidip geliyordu.

Kendimi hızla geri çektim ve sanki boğazımda gıcık varmışçasına öksürüp sırtımı geriye doğru yasladım.

Tahminlerime göre –hoş beni her zaman yanıltsa da bazen tutuyordu- romantik filmlerden hoşlanmıyordu. Eğlence, macera ve aksiyonun onun için daha ön planda olduğunu düşünüyordum.

FIND ME |Jackson|Where stories live. Discover now