FIND ME -36-

758 91 235
                                    


KEYİFLİ OKUMALAR! Bölüm için şarkı önerisi: Where İs My Mind - larsen (Bu gruptan dinlemenizi istiyorum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.




KEYİFLİ OKUMALAR!

Bölüm için şarkı önerisi: Where İs My Mind - larsen (Bu gruptan dinlemenizi istiyorum. Bir de şarkıyı tekrara almayı unutmayın!)




ÖNCEKİ BÖLÜMDE:

Jin Young, Jackson'ın koluna girip peşinden sürüklerken Yu Jin'in Do Hwan'a bir şeyler söyledikten hemen sonra bize katılmıştı. Sinirli bir şekilde dışarı çıkıp onları kontrol etmek için arkamı döndüm. Jin Young, Jackson'ın hemen arkasında onu takip ediyor, herhangi bir durumda onu tutmak için hazırda bekliyordu. Önüme dönüp yürümeye devam ettim.

Bulabildiğim en sessiz ve sakin yere geçtikten sonra parmaklarımı saçlarımın arasına daldırdım.

Jackson, sendeleyen adımlarla bana doğru gelirken ona doğru dönüp birazdan başlatacağım savaşıma kendimi hazırlamak için gözlerimi üzerine diktim.

Bu kadarı fazlaydı, sırf tatsızlık çıkmasın diye orada mücadele ederken onun çocukça hareketleriyle uğraşmazdım!

"YA! WANG JİA ER!!"








Kabul ediyorum, sesim biraz yüksek çıkmıştı. Jackson'la birlikte Jin Young ve Yu Jin'in de yerinden sıçramasından bunu açıkça anlamıştım ama şu an umurumda gerçekten değildi. Jackson bakışlarını yerden kaldırıp bana sabitlediğinde kaşlarımı iyice çattım.

"Bence şu an sırası değil." Yu Jin kaş göz yaparak durmam için işaret yaptığında bakışlarımı Jackson'a çevirdim.

"Biraz otur ve kendine gel." Jin Young, Jackson'ın kolundan tutup yavaşça kaldırımın kenarına oturturken bakışlarımı bir saniye bile ondan ayırmadım. Midesinin bulandığı söylediğinde Yu Jin elindeki suyu ona doğru uzattı fakat ben ona engel oldum.

"Midesi daha çok bulanır." Cevabını verdiğimde pet şişenin kapağını açıp avucunun içine çok az döktü.

"Biliyorum, yüzünü yıkamak için dedim zaten." diyerek Jackson'a doğru birkaç adım atıp yavaşça avucundaki suyu Jackson'ın yüzüne sıvadı.

Önce yanaklarına sonrasında anlına sürdükten sonra pet şişeyi Jin Young'a uzatıp ensesine de sürmesini söyledikten sonra Jin Young onu onaylayıp Jackson'ın başını hafifçe öne doğru eğdi.

"Normalde böyle içip sarhoş olur mu?" Yu Jin meraklı gözlerle Jin Young'dan cevap beklerken Jin Young sırıttı.

"Nadiren. Canı bir şeye sıkıldığında biraz kaçırır ama bu kadar kendini kaybetmezdi." diyerek avucundaki suyu Jackson'ın ensesine sürerken Jackson bir anda başını kaldırıp ellerinin arasına aldı.

FIND ME |Jackson|Where stories live. Discover now