I'm fine

99 19 0
                                    

Když se Chanyeol vrátil více vyrovnaný, snažil se Baekhyunovi vyhýbat, ale Bakehyun se choval, jakoby se nic moc nestalo.

Baekhyuh se moc neukazoval, jenom když přišel uprostřed noci aby si něco vzal nebo aby se vyspal, ale když se na druhý den ráno Chanyeol vzbudil, Baekhyun byl vždycky pryč. Chanyeol nevěděl, co to s Baekhyunem ksakru je, a ty hnusné pocity se i nadále zjevovaly v jeho srdci.

Vypadalo to, že všichn věděli, že s ním něco je, ale když se k němu pokusili dostat blíže a zeptat se, co se děje, Chanyeol je odehnal. Nebo je spíše odstrkoval. Ne, že by chtěl nebo že by to dělal nevědomky, ale protože věděl, že mu nic není.

,,Chanyeole, myslím, že bys měl vyhledat nějakou pomoc." řekl Kris jednoho dne. Chanyeol si sotva všiml, že Kris už za Junmyeonem neběhá jako pejsek. Neuvědomoval si, že si Kris dal 'od Junmyeona pauzu', aby se ujistil, že je Chanyeol v pohodě.

,,Nepotřebuju pomoc." odpověděl Chanyeol jednoduše zatímco pokračoval ve čtení své Dentistické knihy. Tohle je už po sedmé, co celou knížku čte. ,,Jsem v pohodě. Měl by sis promluvit s Junmyeonem nebo něco."

,,..." Kris si povzdechl. Vážně se bál, protože Chanyeol by nebyl schopen přečíst jednu kapitolu knihy, natož ji přečíst celou a ještě k tomu sedmkrát po dobu dvou týdnů. ,,Chanyeol-ah, co se stalo? Víš, že mi to můžeš říct, že?"

,,Já vím." odpověděl Chanyeol jako robot. ,,Díky, Krisi. Je super, že vím, že tady pro mě jsi." Pak už nic neříkal a pokračoval ve své práci.

Kyungsoo se s ním taky snažil promluvit, ale výsledek byl stejný. Jongin to taky zkoušel, jednou se s Chanyeolem pokoušel promluvit po boku Kyungsooa, ale Chanyeol ani nadále neodpovídal.

I ten hajzlík Sehun viděl, že se něco dějě a snažil se Chanyeola rozveselit skrze vtípky, dokonce i urážlivými vtipy, aby ho Chanyeol bouchl, ale Chanyeol tam jen seděl, zíral na své jídlo a nic jiného nědělal.











,,Jak se má Baekhyun?" zeptal se jendoho dne Kyungsoo, když byl s Jonginem u něj na pokoji. Poslendí dobou se sbližovali a sbližovali aniž by si to vůbec uvědomovali. Jongin si povzdechl.

,,Nevím. Sotva se s náma stýká, myslím, že tráví hodně času tím, že se setkává s novýma lidma a tráví s nima čas."

,,Pročpak?"

,, ... Říká, že je to jeho koníček." odpověděl Jongin. ,,Dělá to ale hodně, takže se o něj až tak moc nebojím." Nastalo mezi nimi ticho zatímco nad tím oba přemýšleli. Kyungsoo chtěl přijít na to, jak se dostat k Chanyeolovi, protže to nevypadalo jakoby měli zjistit co se děje, ale předtím než stihl otevřít pusu, Jongin ze sebe vydal obrovský povzdech.

,,I tak ale nevím." vydal ze sebe. ,,Cítím jakože ... je něco špatně. S Baekhyun-hyungem. Chová se normálně, jenom ... více nadrženě než obvykle, asi ... ale ... mám z toho všeho špatný pocit."

Kyungsoo nevěděl jak na to odpovědět.

,,Je to ... pravděpodobně jenom pocit, že?" zeptal se Jongin, snažíc se utěšit sám sebe. Poté se z toho otřepal, a polovičatě se na Kyungsooa usmál. ,,Dobře, pojďme přemýšlet nad způsoby jak Chanyeola rozveselit, no ne?"

the faults in byun baekhyun | chanbaek, cz překladWhere stories live. Discover now