Change of Heart

182 19 14
                                    

Chanyeol otevřel oči, cítíc na sobě nadbytečnou váhu a divný pocit ve svém rozkroku. Když vzhlédl, tak uviděl jak se na něj Baekhyun dívá s hravým úšklebkem na tváři, zatímco na vyšším chlapci obkročmo seděl.

,,..." Chanyeol chtěl promluvit, ale slova měl zaseklá v krku, když se Baekhyun zavrtěl na jeho rozkroku a on ze sebe místo toho vydal zasténání.

,,Yeole..." zavrněl a kurva, ta přezdívka zněla tak dobře, když vyšla z jeho úst. Když jel svou paží po hrudi vyššího chlapce, tak Chanyeol viděl jak se ty mrštné prsty přesunuly a škádlivě začaly rozepínat knoflíky jeho košile. Kurva, byl právě tak moc zatraceně tvrdej a Baekhyunova blízkost, až mohl cítit vůni jahod a medu, ho vyváděla z míry.

Kurva ... Pomyslel si, umírajíc, aby mohl na Baekhyuna položit své ruce, aby se ho mohl dotknout, aby mu mohl taky udělat dobře ... ale z nějákého důvodu se nemohl vůbec pohnout. Zmohl se jen bezmocně sledovat zatímco Baekhyun hýbal svým kulatým zadečkem oproti jeho palčivé erekci, sledujíc jak se jeho rty otevřely do malého zasténání, když položil své ruce na Chanyeolovu hruď jako podporu.

,,... Byun Baekhyune ... " zasténal konečně Chanyeol, když si uvědomil, že jsou jeho ruce svázány za pilířemi postele. ,,... Pusť mě ... Chci se tě dotknout, ty malej zkurvenej ... "

,,Shh ..." Baekhyunův hlas byl jemný, ale zatraceně posílal elektrický výboj celým jeho tělem. ,,Jenom já můžu uspokojovat ... Protože k tomu jsem byl stvořenej ... " S každým slovem se přibližoval dokud nebyl jen pár centimetrů od něj a poté chytil Chanyeolovy rty do těch svých a i ten jemný dotek Chanyoeola dováděl k šílenství...

Chanyeol se posadil, politý studeným potem.

Zatraceně! Zanadával si pro sebe, když cítíl palčivou bolest ve svém rozkroku a uvědomil si, že je tvrdý jako kámen. Tak tvrdý, že preejakulát unikl do jeho kraťasů. Nikdy k nikomu necítil tak silný chtíč.

Cítím se tak špinavě... Pomyslel si, chvíli šokovaný a zabořil hlavu mezi svá kolena. Nikdy jsem o nikom koho znám neměl mokrej sen!

Jiné mokré sny, co měl, byly o neznámých mužích a ženách s nádhernými těly, ale nikdy neměl mokrej sen takhle jasný, takhle živý, takhle popisný.

Jsem tak zatraceně v háji!

Zvedl ze sebe své peřiny a postavil se, klopýtajíc ke koupelně, aby si dal studenou sprchu (protože zatraceně, nechtěl se pošpinit už žádnými dalšími erotickými myšlenkami na svého spolubydlícího), ale když procházel kolem Baekhyunovy postele, tak si nemohl pomoct, ale zadíval se na hlavní postavu svého snu.

Baekhyun byl roztažený na posteli, jeho přikrývky napůl skopnuté z postele, jedna ruka položená přes jeho břicho a ta druhá nad jeho hlavou. Když Chanyeol přistoupil blíž, tak viděl jak rozcuchané Baekhyunovy vlasy byly z toho všeho vrtění se (mělo to v sobě ale i sexy jiskru), jeho pleť bezchybná a jemná a kontrastující s jeho černým tričkem a černými kraťasy, co měl na sobě. Jeho roztomilý malý nosík byl nakrčený a Chanyeol usuzoval, že to bylo kvůli tomu, že ho malinko svědil a potom se otočil, jeho šortky se vyhrnujíc po jeho bledých stehnech nebezpečně nahoru.

Chanyeol polkl.

Přispěchal do koupelny, nespokojen dokud necítil, jak se ledová voda dotkla jeho hořící pokožky.
















Včera bylo pro Baekhyuna těžké se soustředit.

Sedmnáctého byl většinou den, který mu přinášel špatné vzpomínky, otřesné vzpomínky, které nedokázaly potlačit ani jeho nejtemnější zákoutí. Ani o tom nechtěl nikomu nic říkat nebo tohle téma otevřít. Nebál se, že ho budou soudit — popravdě věděl, že ho jeho přátelé nikdy soudit nebudou. To, čeho se ale bál bylo nicméně to, že by musel mluvit o své doposud neotevřené minulosti a to znamenalo čelit svému zlomenému já.

the faults in byun baekhyun | chanbaek, cz překladWhere stories live. Discover now