Roommates

132 19 3
                                    

,,Zažádal jsem o to. Díky bohu, že můj spolubydlící je ochotnej se vyměnit." vydal ze sebe Kris úlevný povzdech zatímco trávili čas v sobotu večer v Krisově pokoji.

,,Kdo mění pokoj?"

,,On." zatřásl se znovu Kris. ,,Víš přece, že je v mojí anketě v top trojce těch, kteří by to dělali kdekoliv."

,,Kdo ví?" pípl Sehun. ,,Možná to s někým dělal zrovna na tvojí posteli." Kris se zamračil a hodil po něm polštář.

,,Kdo bude tvůj novej spolubydlící? Junmyeon?" zeptal se Chanyeol a v tu chvíli Kris ztichl a jeho výraz se  změnil v žalostný. Otočil se dokud k nim nebyl zády.

,,Furt se to nespravilo." zašeptal Sehun a Chanyeol se kousl do rtu, cítíc se provinile. Můj malý Junmyeone! Chanyeol skoro slyšel Krisovo naříkání. Co sis to udělal?

,,Víš že... to nemusí být pravda, že?  Jsou to jen spekulace..." poukázal Chanyeol, ale nedostatek odpovědí ze strany jeho kamaráda byl děsivý.

Zrovna v ten okamžik někdo zaklepal na dveře a poté, co se dveře otevřely, Minseok a Luhan vešli dovnitř s úsměvy na tvářích.

,,Ahoj." pípli oba naráz, když si sedali na Krisovu postel. Sehun a Chanyeol je pozdravili, ale Kris ignoroval vše, co se v realitě odehrávalo.

,,Vypadá to, že náš druhý klub začíná zítra." řekl Luhan a vyválel se v Krisově posteli.

,,Jo. Všichni jsme si vybrali hudbu, že?" zeptal se Sehun nervózně. Chanyeol mu prohrábl vlasy, utěšujíc ho. Ano, konečně klub, který ho bude moct zrelaxovat, protože, upřímně zatím tenhle semestr nebyl nic jiného než jen chaos. Proč? Protože Byun Baekhyun.

A popravdě si myslel, že to už nemůže být horší.














Ale může.

Vyšlo najevo, že Byun Baekhyun je v  hudbním klubu taky.

Chanyeol se ani nenamáhal zakrýt jeho podráždění, když vešel dovnitř a v dálce viděl Baekhyuna s Chenem a s klukem s tmavými kruhy pod očima.

Proč je skoro ve všem s Baekhyunem? Nebyl by už ani překvapený, kdyby Baekhyun byl i v posledním z jeho klubů! Mrzutě si založil ruce na prsou a rozhodl se, že se posadí co nejdále od svého nepřítele a jeho nic netušící přátelé si sedli k němu, aby mohli spolu mohli kecat.

,,Ahoj. Nevěděl jsem, že jsi v tomhle klubu taky." ozval se z ničeho nic hlas, jehož tón byl schopen Chanyeola roztát, ale místo toho se mu zrychlil tlukot srdce a v momentu, kdy se otočil a koukl na svého crushe, rty se mu stočily do úsměvu.

,,K-Kyungsoo? Ty jsi tady taky?" Jeho oči byly rozšířené a nemohl si pomoct, ale vevnitř řval štěstím.

,,Jo. Hudba byla vždycky velkou částí mojeho života..." řekl, zatímco si vytahoval štos papírů. ,,Od mala jsem se učil zpívat, takže..."

,,KYUNGSOO!" ten otravný hlas tady byl znovu a Chanyeol vidně protočil očima když viděl, jak k nim má Baekhyun namířeno... a přehazuje Kyungsoovi ruku přes rameno.

,,Ahoj." pozdravil Kyungsoo zatímco se díval na svoje zápisky.

,,Chceš abych tě pak znova namasíroval?" zeptal se Baekhyun nevinně a když se Kyungsoo nedíval, tak poslal Chanyeolovi ďábelský úšklebek. Chanyeol se cítil, jakoby měl vybouchnout.

,,Jasně. Nevěděl jsem, že ti takhle jdou masáže." souhlasil Kyungsoo, cítíc se trochu nepřijemně pod velikostí fyzicjého kontaktu, který s ním Baekhyun navazoval (Baekhyun začal hladit Kyungsoovy tmavé vlasy jen aby Chanyeola vytočil).

the faults in byun baekhyun | chanbaek, cz překladWhere stories live. Discover now