Fix You.

125 19 10
                                    

Následující ráno se Chanyeol vzbudil, cítíc se jako kus hovna.

Zatraceně, proč tu Byun Baekhyun zase není?

Ne, že by ho to zajímalo. Byun Baekhyun si může dělat, co jen chce.

Ale i když si tohle myslel, tak si vytáhl telefon a zavolal Krisovi, jediné osobě s kterou Baekhyun mohl mluvit nebo s ní přes noc být. Jaksi byl otráven cítením se tak rozhořčeně vůči svému nejlepšímu kamarádovi, který, musel přiznat, mu chyběl a byl otráven tím skrýváním se přemýšlením nad vším.

Byl čas, kdy se tomu postavi v tvář a stane se dospělým.

To je to, o čem tohle celé období je, že? Dospívání?

Normálně by mu to Kris nevzal dokud by nevolal už po několikáte a když by to vzal, mluvil by tak unavený, otráveným hlasem.

Ale tentokrát to zvedl.

,,Ano?" Ten hlas byl trochu unavený, ale také nervózní a skoro nadějný.

,,Krisi." odpověděl Chanyeol, doufajíc, že jeho odpověď nevyzní moc stroze. ,,Kde je Baekhyun?"

Nastalo ticho.

,, ... Voláš mi v osm hodin ráno jen aby ses zeptal na Baekhyuna?" Chanyeol slyšel ten uražený tón v Krisově hlase. ,,Nechceš se semnou usmířit?"

,,Krisi, myslím si, že teď je důležitější — "

,,Jdu spát, čau — "

,,Krisi!"

,,Proč se mě ptáš? Nevím kde je."

,,Co to kurva? Nejste vy dva kámoši či svoji kluci?" Chanyeol věděl, že zní rozhořčeně a hořce, ale nezajímal se. Ne, když Baekhyun nebyl nikde k nalezení.

,,Co? Co jsem ti právě řekl? Řekl jsem ti, že jsem zamilovaný do Junmyeona!" Chanyeol utichl. ,,Proč si z ničeho nic myslíš, že protože se bavím s tvým nepřítelem, tak do něj musím být automaticky i zamilovaný?

,,No, rozhodně to tak vypa — "

,,Nikdy jiný si to nemyslel!"

,,..."

,,Upřímně, Chanyeole. Nikdy jsem si nemyslel, že budeš ten typ osoby. Myslle jsem si, že jsi více bezstarostný než to. Upřímně, co tě ksakru přimělo si myslet, že jsem se z ničeho nic zamiloval do Byun Baekhyuna — "

,,Takže nevíš kde je?" přerušil ho Chanyeol, ale cítil jakousi úlevu, když slyšel Krise říkat, že o Baekhyuna nemá zájem ani tak nic. Cítil se, jakoby mu spadl kámen ze srdce.

,,Ne! Jsme blízcí přátelé, ale nemusíme o sobě vědět všechno! ... Počkat, nejsi ty jeho spolubydlící? Neměl by jsi ty vědět — " Předtím než stihl pokračovat, tak to Chanyeol položil.

Cože? Tak kde ksakru je?












Chanyeol se díval skrze své kontakty (protože měl Baekhyuna uloženého jako že se bude někdy hodit, ne že chce), a jeho prsty se skláněly nad Byun Baekhyunovým jménem. Zrovna když se chystal začít volat, tak zaváhal.

the faults in byun baekhyun | chanbaek, cz překladWhere stories live. Discover now