Confusion

181 21 23
                                    

,,Pusu! Pusu! Pusu!" Jediné, co běželo Chanyeolovi hlavou bylo dané skandování, dokonce i cítil jak se mu kvůli němu motá hlava. Nicméně se Baekhyun zasmál, což se prořezalo jakýmkoliv jiným hlasem.

,,Jste idioti?" zamumlal Baekhyun, třepajíc svým poloprázdným pivem na ostatní (protože z nějákého důvodu pokračoval v pití a nepřestával a ani neodpadával) a využívajíc druhou ruku, aby Chanyeola praštil (ani ne zrovna jemně). ,,Nedal by mi pusu ani za milión!" znovu se zasmál a otočil se k Baekhyunovi.

Co si o tomhle myslí Kyungsoo? Co na to Kyungsoo řekne? Budu kurva v háji, jestli nechám ať mě tenhle úkol zničí!! Pomyslel si Chanyeol pro sebe a tentokrát odmítal navázat s Kyungsooem oční kontakt, protože nechtěl být souzen. Nechtěl, aby si Kyungsoo myslel, že Baekhyuna miluje nebo tak něco. Protože se nenávidí. A z nenávistí nikdy nebude láska.

Ale i když si toto myslel, tak sám věděl, že tomu nevěří.

,,Mám pravdu?" Baekhyun se otočil zpět k ostatním a položil své pivo na zem, nejspíše ho hledajíc moc těžkým pro jeho ruku. ,,Ne, že bych mu tu pusu dal já, i kdyby mi byl nabídnut druhý živ - " Baekhyun nestihl větu dokončit, protože v ten moment ho Chanyeol chytil za látku jeho trika a přitáhl si ho, prudce spojujíc jejich rty.

Srát na to. Pomyslel si Chanyeol. Jebat jebat jebat!!! Jebat tenhle úkol, jebat tyhle lidi, jebat Oh Sehuna, jebat Do Kyungsooa, jebat Byun Baekhyuna!!! Jebat Park Chanyeola!!

Následovalo ticho, šokující ticho, které se všem zarývalo až do morku kostí, protože...

Políbil právě Park Chanyeol Byun Baekhyuna?

Chanyeol se o nikoho v ten moment nezajímal, protože vše na co myslel bylo to, že právě líbá Byun Baekhyuna. Cítil jeho jemné rty na těch svých, i když s nimi ani nepohyboval, ale i tak se kvůli tomu polibku cítil vzrušeně a příjemně. Chanyeol netušil jak dlouho to trvalo, netušil co jiného udělat než přitisknou své rty na rty svého nepřítele, protože upřímně se s někým políbil jen jednou nebo dvakrát, a to byly jen letmé polibky. V ten moment, co cítil jeho rty na těch svých, tak pocítil mravenčení po celém svém těle a možná jeho malá část by byla schopná si přiznat to, že by pokračoval, kdyby ho Baekhyun hrubě neodstrčil.

,,Co to kurva?" zakřičel Baekhyun a zamračil se, ale Chanyeol mu neodpověděl, jelikož se mu motala hlava a ten pocit Baekhyunových rtů přetrvával na těch jeho, rozmáhajíc se jako oheň a Chanyeol nevěděl, jak zastavit své bláznivě bijící srdce.

,,...Wow!" dokončil Sehun a když se Chanyeol otočil, aby se na ostatní podíval, viděl jak měli ústa dokořán, až na Sehuna, který se vesele usmíval. ,,Vždycky jsem věděl, že to v sobě máte!"

Následovalo další ticho a Chanyeol začínal cítit, jak mu hoří pokožka ze všech těch šokovaných pohledů. V ten moment si pro sebe něco nesmyslného zamumlal a roztočil láhev. Předtím než se stihla láhev zastavit, tak Chanyeol slyšel jak se za ním zabouchly dveře, nechavajíc za sebou chladnější a mrazivější vzduch než byl předtím. V tu chvíli si uvědomil, že byl Kyungsoo pryč.

,,Kde je Kyungsoo?" zeptal se Chanyeol, když se láhev zastavila na Krisovi. Chen pokrčil rameny.

,,Právě odešel." V očích ostatních bylo něco, co Chanyeol nedokázal přečíst a netušil, co se mu tím snažili říct. Místo toho pokrčil rameny a snažil se popřemýšlet nad úkolem pro Krise.

Dal Krisovi za úkol něco stupidního, jako třeba si lehnout na podlahu a po zbytek hry nemluvit. Nedokázal pořádně přemýšlet a i když po zbytek noci vše probíhalo normálně, jakoby se nic nestalo, jakoby zrovna nepolíbil svého nepřítele, kterého odjakživa nesnášel, tak nedokázal setřást ten pocit žáru, který se mu objevil na kůži vždy, když pomyslel na ten polibek.

the faults in byun baekhyun | chanbaek, cz překladKde žijí příběhy. Začni objevovat