Getting closer... or not

175 22 11
                                    

,,Cože?"

,,Řekl jsi, kdyby jsi měl šanci. Teď tu šanci máš." Baekhyun se zadíval do Chanyeolových očí, sledujíc jak se jeho zorničky překvapením a zmateností rozšířily.

,,Co je kurva s te -"

,,Co? Nemáš na to koule?" Baekhyun zašeptal skoro jako maniak, čekajíc a čekajíc dokud Chanyeol neudělá první krok. Někde v koutě své mysli se ptal, proč tohle vůbec dělá, proč se Chanyeolovi vůbec bezduvodně posmívá a proč se vystavuje nebezpečí, ale v tren moment ho to nezajímalo, protože lidi jako Park Chanyeol jsou stejní.

,,Víš jak říkají chlapům, co neudeří holky nebo kohokoliv, kdo je menší než oni?" zeptal se Baekhyun, nahýbajíc se blíž a blíž. ,,Nejsou to gentlemani, Park Chanyeole, jsou to zbabělci. Stejně. Jako. Jsi. Ty." viděl jak se v Chanyeolových očích mihla zlost a potřísněná hrdost. Ušklíbl se zrovna, když do něj bylo strčeno a on spadl tvrdě na zem dokud necítil jak jeho loketní kost přišla tvrdě do kontaktu se zemí a jeho předloktí přejelo po podlaze. Auauauauauauauauauauauau to kurva bolítobolítobolítobolítobolí... Bolestí ucuklm ale na chvíli cítit vítězství, protože věděl, že to dokázal - teď bylo jedno, jestli ho v tehle bitce zabije, protože si právě dokázal, že Park Chanyeol je stejný jako ostatní. Zavřel oči, čekajíc na další ránu, čekajíc na bolest, která i tak nemůže být srovnávaná s bolestí, kterou doposud tak dlouho cítil, ale nikdy to nepřišlo.

,,Nevím, co je s tebou kurva špatně, Byun Baekhyune, ale jestli hledáš někoho, aby tě zmlátil, nevybírej si mě." Park Chanyeol zavrčel a postavil se nad Baekhyuna, který zavřel své oči, ne protože by se cítil trapně nebo ublíženě, ale protože nesnesl vidět ten normálně naštvaný pohled v Chanyeolových očích teď plný viny. Posadil se, koukajíc na svou popálenou kůži zatímco slyšel jak Chanyeol odchází z kuchyně, kterou v tu chvíli naplnilo ticho.

,,Jsi v pohodě?" Kyungsooův jemný hlas vstoupil do Baekhyunovi mysli zatímco mu opatrně malé ruce (ne ty velké, které ho strašily v hlavě) pomohly se zvednout. ,,Jsi zraněný."

,,Potřebuješ za zdravotnicí?" zeptala se vůdkyně klubu, ale Baekhyun se otočil, naprosto ji ignorujíc,

,,Je mi fajn." odpověděl Baekhyun, když od sebe odstrčil Kyungsooa.

,,Co se stalo? Další hádka?" zeptal se Kyungsoo znepokojeně zatímco k Baekhyunovi přispěchal jako moucha. Všichni ostatní přestali se svou prací. Baekhyn byl potichu zatímco sledoval svoje rány. Kurva, strašně moc to bolí, proč do mě musel kurva strčit takhle silně - Tak ale zase, zasloužil si to. Koutkem oka viděl Chanyeolovi upečené sušenky.

,,Chanyeol do tebe strčil? Jak může být tak hrubej?" Baekhyun viděl jak Kyungsoovy oči ztmavly zklamaním a v tu chvíli už nevěděl, co dělá.

,,Ne... mohl udělat něco horšího, ale neudělal." zamumlal Baekhyun, mentálně se proflakávajíc za to, že Chanyeolovi pomáhá. Proč to dělal? Park Chanyeol si nikoho nezasloužil, už vůbec ne Kyungsooa. ,,Řekl jsem mu něco hnusného, takže do mě ze zlosti strčil. Neboj se. Je to moje chyba." Proč mu kurva pomáháš, Byun Baekhyune?

,,...Jsi si jistý?" zeptal se Kyungsoo váhavě, ale Baekhyun už teď viděl tu úlevu v jeho očích.

,,Ano." Baekhyun ucukl, když se ho Kyungsoo jen přátelsky dotkl. Ne, nemůže se s nikým sblížit. Odsunul se pryč.

,,Podívej, myslím si, že je Chanyeolovi ublíženo víc než mně. Proč si s ním potom nepromluvíš? Vlastně běž za ním už teď." Kyungsoo vypadal, že se nemohl rozhodnout mezi pomocí zraněnému Baekhyunovi nebo tím, že by šel za svým 'crushem' a nakonec se druhému chlapci poddal a vyběhl z místnosti zrovna když se leader klubi nedívala.

the faults in byun baekhyun | chanbaek, cz překladKde žijí příběhy. Začni objevovat