The faults in Byun Baekhyun

382 35 7
                                    

Vítám vás u PŘEKLADU jedné z Chanbaek fanfikcí, která za sebou zanechala díru nejen v naších shipperských světech, ale také v naších srdcích. Společně s několika dalšími fanfikcemi v tomto směru (10080, Anterograde Tomorrow, atd.) se tato řadí mezi jedny z velmi úspěšných a myslím si, že jste většina o této knize buď slyšeli mebo četli originál v angličtině.

Originál můžete najít už i na Wattpadu, ovšem jestli chcete číst na místě, kde tato kniha byla poprvé zveřejněná budete si muset založit profil nebo stáhnout aplikaci AFF ㅡ Asian Fanfics

Autorkou této fanfikce je: blehmeh2014

Překlad této knihy má i nějáké své pravidla, kterých se musím držet. Jedním z nich je i to, že mé poznámky tkz. Translator's Note (Popravdě netuším zda se u překladu tomuto tak říká, ale prostě Author's Note) se tady objeví jen zřídka kdy. Už jen to, že kapitoly mívají přes 7000 slov.

Autorku najdete na:

Wattpadu: blehmeh2014
AFF: @blehmeh

Mě, například jestli vás bude zajímat něco o překladu, nějáké nejasnosti, nebo kdy budu mít přeloženou další část, kontaktujte mne tady nebo na mém Instagramu @parktopsbyun

Trailer ⬇

!Kapitoly budou vycházet buď co týden nebo co dva týdny!

Všechna práva jdou autorce, které bych za svolení chtěla poděkovat.

Pokud by vás zajímalo jak to poté vše dopadne, mám v plánu poté přeložit i The flaws in Park Chanyeol, což je pokračování, které má ovšem tady na wattpadu pouze nějákých 6 kapitol, celou knihu najedete jen na AFF.

Přála bych si, aby byly respektovány jakékoliv chyby v překladu. Člověk se snaží, ale ne vždy je všechno dokonalé.

Pairing: Chanyeol x Baekhyun
Kategorie: ANGST, trochu humor a smut

Děkuji.

Minochodem, tohle je síň slávy mojich coverů a jsem momentálně u překladu asi čtrnácté kapitoly (11.7.19), a u tehle knížky se vystřídalo už asi 5 coverů, tak můžete napsat, který se vám líbil nejvíce; (nejsem grafik, tak mě nebijte :c )

19), a u tehle knížky se vystřídalo už asi 5 coverů, tak můžete napsat, který se vám líbil nejvíce; (nejsem grafik, tak mě nebijte :c )

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.
the faults in byun baekhyun | chanbaek, cz překladKde žijí příběhy. Začni objevovat