Steps and build ups

150 18 18
                                    

Baekhyunovo srdce málem vylétlo z jeho hrudi v tu chvíli, kdy na druhý den ráno otevřel oči. I přesto, že byl tak moc opilý, že by na druhý den mohl zapomenout celý svůj život, tak si jaksi vše pamatoval, naprosto jasně.

Chanyeolova slova se mu promítaly v hlavě stále a stále dokola, jeho odhodlané oči zabořující se do jeho poleptané mysli.

Baekhyunův tlukot srdce se zrychlil.

Je to pravda? Nebo to je jen sen?

Ale i když se otočil a uviděl jak Chanyeol hlasitě spí vedle jeho postele, tak věděl, že včerejšek byl až moc skutečný na to, aby nebyl skutečný, a i přesto tak moc ideální na to, aby byl skutečný.

Donutil sám sebe, aby se uklidnil.

Přece jen byli oba včera opilí, takže by Baekhyun neměl mít takové naděje.

Možná to všechno zapomene ... řekl si Baekhyun. Možná nedodrží své slovo ... Možná mi lže ... Možná to říká jen kvůli tomu nebo aby vypadal dobře ...

Nemyslí to vážně ...

A i přesto, že jeho srdce má nějaké problémy, vyrovnal se s tím, vyrovnal se s těmi nízkými očekáváními, protože strávil až moc své energie tím, že usazoval své očekávání tak vysoko, kam nikdo nedosáhl, a strávil tolik svého života tím, že chtěl někoho, kdo je překoná, ale vždy byl jen zklamán.

Nečekej příliš. Nečekej nic.

Nemyslí nic vážně.

Neznamená níc.

S tím a s unavenou mysli, tepající hlavou, hořícím tělem a zrychleným srdcem Baekhyun upadl do spánku.












Chanyeol se vzbudil s pocitem, jakože mu každou chvíli exploduje hruď.

Co to včera sakra dělal?

Pamatuje si všchno, skoro jakoby se to stalo před dvěma sekundama.

Kurva zatraceně, na co ksakru myslel, takhle ze sebe dostávajíc to, co chtěl říct už dlouho? ak zatraceně trapné to je? Proč to nemohl udělat prostě potichu, místo toho aby šel a vyžvanil mu úplně všechno.

Jeho tvář je červená. Jeho uši jsou fialové.

Ale už to nemůže vzít zpátky.

A když se sebou bude naprosto upřímný, ani to vzít zpátky nechce.

Naštěstí nemá skoro žádnou kocoviny, jenom malou bolest hlavy. Ale když se postavil a otočil hlavu, aby se na Baekhyuna podíval, uvědomil si, že druhý chlapec spí, peřiny rozkopnuté všude kolem něj, jeho normální spící zlozvyk. Naštěstí dnes ráno nemá žádné hodiny, proto si včerejší noc vybral jako tu, kdy bude Baekhyuna pronásledovat.

Ale předtím než stihl cokoliv jiného udělat se mu rozezněl telefon. Bez jakéhokoliv přemýšlení to vzal.

,,OI!!!!! KDES V NOCI BYL?!" zakřičel Chen do telefonu a Chanyeol sebou škubl, oddalujíc si ho od ucha. Nejdříve zvážil zda to má Chenovi říxt, ale nakonec ho začal bolet mozek. Jebat to.

the faults in byun baekhyun | chanbaek, cz překladWhere stories live. Discover now