The second time

130 17 4
                                    

Chanyeol to začínal nesnášet.

Tohle vyhýbání se, tahle ignorace ...

Tohle ... předstírání, že neexistují.

Bylo to hloupé. Bylo to unavující.

Byl čas na to, aby Chanyeol zastavil tohle nahánění na styl Toma a Jerryho. Byl čas na to, že ukončí tuhle nekonečnou a bezvýznamnou hru.












,,Myslím, že si musíme promluvit." řekl Chanyeol když se Baekhyun vrátil od tamtud kde byl. Nesnášel, když se na něj menší chlapec nedíval a to je přesně to, co teď dělal. Baekhyun se choval jakoby ani neslyšel to, co Chanyeol řekl.

,,Baek —" začal Chanyeol, ale menší chlapec pokračoval v dělání toho, co dělal, skoro jakoby Chanyeol ani neexistoval.

,,Baekhyune, Baeku, Byun Baeku, B.B, Bae, Baekhyunnie, Baekhyun-ah, Baekkie, Baek-a-Pie, B —" Chanyeol už nic víc neříkal, protože se Baekhyuna náhle otočil a zíral na něj divnýma očima.

,, ... Jaks mi to řekl?"

,,... ..." Chanyeol byl trošku zaražen, a náhle si ani nepamatoval to, co před pár vteřinami řekl. ,,..."

,,Už mi tak nikdy neříkej." řekl Baekhyun tiše, poté se otočil a zase pokračoval ve svých vlastní věcech.

,,Co? Jak jsem ti řekl?" zeptal se Chanyeol, zmatený. Baekhyun ho ignoroval.

,,Baekhyune!" zakřičel Chanyeol zrovna když si menší chlapec vzal své knihy, nasadil si brýle a připravil se na to, vyjít ze dveří. Panikaříc Chanyeol vyběhl ke dveřím zrovna když se je Baekhyun chystal otevřít a hned je zabouchl. Poté přistoupil blíže k Baekhyunovi, ale s každým krome který k němu udělal, tak Baekhyun instinktivně o jeden ustoupil, dokud nenarazil zády do skříně.

,,Baekhyune ... " Chanyeolův hlas byl snížený, hluboky zatímco se zapřel předloktím o dřevěnou skříň, zadržujíc Baekhyuna mezi svýma rukama, zachycujíc Baekhyuna ve svém osobním prostoru.

Chanyeol nemohl dýchat.

Baekhyun byl tak blízko a jeho srdce náhle křičelo a jeho ruce se začaly potit a najednou se cítil tak bez dechu a i tak tam Baekhyun stál jakoby to byl úplně nomrální den. Až na to, že tentokrát, poprvé za těch několik dní, překvapeně vzhlédl and jejich náhlou intimací, oči na moment zeširoka otevřené a nevinné.

Baekhyun byl tak blízko a Chanyeol byl ... Chanyeol ...

Chanyeol ho chtěl políbit.

,,Já ... musím ti něco říct ... " řekl místo toho Chanyeol, polykajíc své touhy zatímco se snažil soustředit na Baekhyuna, který měl momentálně výmaz. ,,Nemůžeš utíkat — "

Bam!

Chanyeol cítil tam dole oslepující bolest a předtím než to věděl, tak zkolaboval na zem, chytajíc se za koule a kroutíc se bolestí. I přes tu nálož bolesti Chanyeol věděl, že mu Baekhyun dal kolenem do rozkroku. Nikdy ve svém životě necítil nic zak bolestivého, až tak že cítil, jak skoro upadává do bezvědomí. Takže takhle se cítí porfesionální hráči fotbali, když je tam trefí míč ...

the faults in byun baekhyun | chanbaek, cz překladWhere stories live. Discover now