I'm 20 years old, not an adult!

144 21 11
                                    

Chanyeol se vzbudil s tím, že to těžce posral.

Jeho obličej ho bolel snad všude a hlava mu stále pulzovala bolestí. Když se zvedl, tak zasténal, nechávajíc oči zavřené, protože kdyby je otevřel, tak by se mu tvář roztrhla vejpůl. Cítil jak ho jemné ruce držely když si sedal.

,,Jsi v pořádku?" Jemný, sametový hlas naplnil místnost než otevřel oči a když tak udělal, Kyungsooův (roztomilý) ustaraný obličej mu zastínil výhled a byl tak blízko, že se Chanyeol automaticky zčervenal a nevědomky si lehl zpátky.

,,Je... je mi fajn... " odpověděl Chanyeol, přejíždějíc si po svém náplastmi zalepeném líčku. ,,Co se stalo...?"

,,Popral jsi se s nějákým chlápkem prý... Skoro vůbec jsem u toho nebyl... " Kyungsoo se zastavil, ale Chanyeol cítil jak už teď ztrapněním toho, co se stalo sténal.

,,Co...co se přesně stalo?" zeptal se mladší chlapec, oči dokořán a Chanyeol slyšel Baekhyunovo jméno ve vzduchu skoro jakoby jej Kyungsoo zakřičel.

,,On... ten chlap byl... nutil Baekhyuna do něčeho, co on nechtěl... využíval ho... a já..." Chanyeol se zastavil, uvědomujíc si, že Kyungsoovi právě řekl něco, co bylo až moc absurdní a až moc pravdivé. Teď si bude Kyungsoo myslet, že jeho spřízněná duše je Baekhyun a že si jsou pro sebe souzeni a ten fakt, že se Chanyeol choval jako jeho přehnaně bránící kluk a Kyungsoo si pravděpodobně řekne, že spolu vypadají úžasně a ㅡ

,,Jsi fakt dobrej kamarád." řekl Kyungsoo, vytrhávajíc Chanyeola ze svých směšných myšlenek. Když se zasoustředil na Kyungsooův obličej, všiml si, jak se menší chlapec usmívá. Chanyeol polkl.

,,To... nic to nebylo." Z ničeho nic se Chanyeol cítil trapně a pomalu se podrbal na hlavě.

,,Když už mluvíme o tom loser- Uh, Baekhyunovi, kde je?" Vzpomínky na tu událost, které dávno vymizely, se mu znovu vrátily do mysli a pokud si dobře vzpomínal, Baekhyun byl taky 'odtažen' za zdravotnicí, takže by měl odpočívat s ním.

,,Někam odešel." pokrčil Kyungsoo rameny. ,,Hádám, že nerad jen tak posedává."

,,Ale jeho zranění..." Chanyeol se zastavil zrovna když si uvědomil, co právě dělal. Nezajímám se o něj! Proč se vůbec ptám?

Proč na něj vůbec myslím, když je Kyungsoo přímo předemnou?

,,Oh. Říkali, že jeho zranění nic nejsou." odpověděl krátce Kyungsoo jakoby byl kvůli něčeho naštvaný. ,,Jenom nějáký šok nebo něco."

To není pravda! Chtěl zvolat Chanyeol, protože kurva, když už tak měl Baekhyun více zranění než jen nějaký 'šok' a rozhodně víc než kombinace Chanyeolových zranění a zranění toho zkurvysyna. Proč je vůbec na nohou a pohybuje se kolem? Kurva, měl by odpočívat a pár dní kašlat na školu! Chanyeol ty zranění viděl a ten zmrd mu toho způsobil o dost více...

Chanyeol cítil jak se v něm vařil hněv, když si vzpomněl na to jakým nechutným způsobem ten muž kousl Baekhyuna do klíčních kosti...

,,Ale nevím v jakém stavu Baekhyun opravdu je." pokračoval Kyungsoo. ,,Chen a Kris ho prostě někam odvedli místo toho, aby s ním zašli za sestrou a ještě k tomu říkali, že je v pohodě..."

Nejspíš chtěli schovat jeho opravdová zranění, aby nevyvolali zmatek...  dumal nad tím Chnyeol, poté se začal zvedat, chtějíc najít zkurveného Byun Baekhyuna a dovést ho zpět do postele. Vážně, fisting a šukání ve stejnou chvíli? Nechutný. Hlavně nechutný, jelikož už viděl jak pohmožděný Baekhyunův zadek je.

the faults in byun baekhyun | chanbaek, cz překladWhere stories live. Discover now