What happened

102 17 5
                                    

Když Chanyeol vyšel z koupely, uviděl jak Baekhyun seděl na posteli, vlasy neupravené a rozcuchané a oči napůl otevřené.

,,Proč ses vzbudil tak brzo?" zamumlal Baekhyun. Zatraceně, on je tak roztomilej. Menší chlapec si trošku zacuchal vlasy a poté ze sebe vydal malé zívnutí předtím než se lehce ušklíbl. ,,Až moc vystrašenej?"

,,..." Chanyeol nevěděl jak na to odpovědět. Nechtěl ani přemýšlet nad tím, co právě udělal zatímco přemýšlel nad Baekhyunem. ,,...No a co?" odpověděl jemně. Radši bude viděn jako vystrašené kuře než jako perverzák.

,,Bylo to špatný?" Baekhyun líně vylezl ze své postele. Chanyeol si nikdy neuvědomil, jak jemné Baekhyunovy pohyby jsou až doteď — jaksi mu připomínaly Junmyeona, když poprvé ukázal svou druhou stránku. ,,Proč mi o tom něco neřekneš?"

,,Nechci nad tím přemýšlet." odpověděl Chanyeol a opravdu nechtěl. Baekhyun přistoupil blíže a každým krokem, co udělal Chanyeolovi bral dech. JSEM ZKURVENEJ PERVERZÁK, NECHOĎ KE MNĚ BLÍŽE! Chtěl zakřičet, ale věděl, že mu to nepomůže.

,,Říká se, že když řekneš o svýc zlých snech, tak ony zmizí." poukázal Baekhyun, hlas plný mládí a nevinnosti. Chanyeol to nechtěl, nechtěl vidět tuhle část Baekhyuna, která je neposkvrněná krutostí tohoto světa, protožese bál, že se pak bude o Baekhyuna zajímat ještě více. Bál se, že ... nabyde větší lásky k menšímu chlapci. A věděl, že tahle nevinná část Baekhyuna ho oslabí.

,,A co?" Ale pak v Chanyeolově hlavě vyskočil argument zatímco se otočil a postavil se Baekhyunovi tváří v tvář, doufajíc, že tohle Baekhyuna odtrhne od tématu. ,,Říkáš mi ty své zlé sny? Říkáš ty někomu o svých nočních můrách?" Baekhyun nic neříkal, jen ho sledoval.

,,Vidíš. Takže mě neobtěžuj." Chanyeol se chtěl otočit pryč, protoe se červenal a přemýšlel stále dokola nad tím snem.

,,Vážně seš dítě, no ne?" povzdechl si po chvíli Baekhyun. Rychlým pohybem chytil Chanyeolovo zápěstí a poté ho zatáhl k jejich postelím, posazujíc Chanyeola na jeho postel a poté si sedajíc na svou, dokud neseděli k sobě čelem. ,,Noták, baby. Řekni mi, jaký sen jsi včera měl." Baby. Chanyeol se chtěl udusit na svých vlastních slinách.

,,Přestaň! Do toho ti nic není." Chanyeol cítil, jak mu hoří líčka a Baekhyun to viděl, ale myslel si, že to je proto, že mu řekl baby.

,,Pohni si a řekni mi to, nebo jinak zas evečer skončíš v moji posteli." řekl Baekhyun, známka netrpělivosti se začala objevovat v jeho tónu. Myšlenky a vzpomínky na to, jak k němu bylo Baekhyunovo malé tělo přitisknuto skoro jako lžičky (a Baekhyun byl jaksi ta bigger spoon) mu běhaly myslí jako virus a on na něj prostě nedokázal přestat myslet. Chanyeol se postavil, cítíc se trochu mimo a ohromen těmi představami. Už teď cítil, jak to na něj zase jde. Proč je sakra tak zběsilej a tak aktivni? Je tohle výsledek toho, že půl roku nemasturboval?

,,Oi! Kam jdeš?" zakřičel za ním Baekhyun když Chanyeol vyběhl ze dveří a utekl z pekla zvané Byun Baekhyun.

Jestli to je pravda, tak by Chanyeol radši masturboval každý den, než aby měl v mylsi stále tenhle obrázek.









the faults in byun baekhyun | chanbaek, cz překladKde žijí příběhy. Začni objevovat