Change

107 18 17
                                    

Chanyeol o něm furt mluvil.

,,Je strašněj idiot." slyšel jak Chanyeol řekl. ,,Proč bys ... " On. V Chanyeolových očích to je vždy on.

Kyungsoo cítil, jak v něm vře žárlivost, nutíc ho cítit se jakože dokáže zničit vše, co se mu dostane pod ruku. Chystal se bouchnout.

Baekhyun Baekhyun Baekhyun. Už z toho bláznil!

Tohle má být jejich společný čas, ne Chanyeolův čas na to, aby mluvil o svém spolubydlícím, kterého vidí skoro dvacet čtyři hodin denně.

,,Víš, že nesnáší bolest, že? " Nevím. Nechci to vědět.

,, ... Občas si přeju, aby si jeho postel spletli s mou." Proč? Udělal by jsi to i pro mě?

,,Přeju si, abych byl na jeho místě ... " Přeju si, abych byl na jeho místě Přeju si, abych byl na jeho místě Přeju si abych byl na jeho místě —

NE —

Třísk. Cítil, jak měl mokrou ruku a jak ho štípala, ale bylo mu to jedne. Vše, na co myslel byl Chanyeol a Baekhyun a Chanyeol a Baekhyun.

,,Stačí."

,,Huh?"

,,Přestaň."

,, ... Kyungsoo, krvácíš!" Viděl, jak Chanyeol zmizel z jeho pohledu, poté se vrátil a cítil na sobě opatrné ruce, opatrně ho čistíc. Slyšel, jak se ho Chanyeol ptal na otázky a jak mu vynadal, ale vůbec tomu nevěnoval pozornost. Jediné, na co myslel, bylo Co se stalo?

Nikdy nebyl takhle naštvaný a nikdy neměl takovýhle výbuch, ani když jeho otec alkoholik mlátil jeho matku prostitku. Takže proč? Proč se to stalo?

Ale když cítil, jak se ho Chanyeol dotýká a pobíhá kolem něj tak, jak by to udělala pravá matka, uvědomil se, že odpověď tu byla celou dobu.

Miluje Chanyeola.

Myslel si, že je to nějaká štěněčí láska, nebo alespoň nějaké první stádia lásky, ale tahle situace a to, co se mu předtím stalo mu právě potvrdilo, že jeho pocity jsou více než to.

O dost, dost více než to.

Miloval Chanyeol tak zatraceně moc, že jen představa ho s někým jiným ho bolela. Miloval Chanyeol tak zatraceně moc, že když s ním byl tak byl až tak nadšený, až to bolelo. Miloval Chanyeol atak zatraceně moc, až to bolelo.

Láska bolí.

Aůe láska je také vzrušující, strhující a láska mu dodává takový závratný pocit, který nikdy necítil tak intenzivně-

A on Chanyeol miloval, protože to byl Chanyeol.

Zatímco s prázdnou hlavou Chanyeola sledoval, sledoval jak mu utírá ruku a snaží se mu vytáhnout střepy z kůže, tak věděl,že tohle je to, proč ho miluje.

Koukl se na Chanyeolův soustředěný ale i tak překrásný výraz, jazyk lehce vystrčený zatímco využíval své opatrné prsty, aby vytáhl sklo a on věděl, že tohle je to, proč ho miluje.

Chanyeol se staral, byl roztomilý, vážný a zároveň úsměvavý a měl v sobě takovou dávku nevinnosti, kterou Kyungsoo vždy chtěl i v sobě.

,,Pojďme za sestrou." navrhl Chanyeol, vytrhávajíc ho z transu. ,,Moc nevěřím mým vlastním zkušenostem."

,,Ne." řekl Kyungsoo. Nechtěl jít za sestrou. Chtěl s Chanyeolem strávit více času.

Protože Chanyeola miloval.

the faults in byun baekhyun | chanbaek, cz překladWhere stories live. Discover now