# D U Y U R U #

710 36 12
                                    

Öncelikle hepinize merhaba çiçeklerim  ♥

Şimdi sizin gibi ben de burada okuduğunuz şeyin duyuru değil yeni bölüm olmasını isterdim ama yazının devamında her şeyi açığa kavuşturacağım, beklemede kalın (:

Bu meseleyi ekim ayında belirtmem gerekirdi, şu an şubat ayının sonlarındayız, ama bunun tek suçlusu üşengeçliğim. Evet şurada yeni bir bölüm açıp duyuru yazmaya üşendim. Lütfen sövmeyi bana değil de üşengeçliğime yapın. Şu an bile duyuru yazmaya üşeniyorum ama bu vicdan azabıyla daha fazla yaşayamam jhjfgk

Daha önce de bir iki defa bahsettiğim gibi bu sene üniversite sınavına hazırlanıyorum. Gün boyunca tek gördüğüm şey başımın belası türev - integral. E tabi bunun fkb kısmı da var. Anlayacağınız boş zamanım neredeyse hiç yok -şunu bile hızlıca yazıp bana göz kırpan fizik kitabına döneceğim-. İMDAT.

'The Spectacular Now' konusuna dönersek, bu süre zarfında attığınız yorumlar ve beğeniler için hepinizin parmaklarından teker teker öpüyorum, size bu sabrınızın karşılığını vermek için çok feels geçirmeli bölümler yazacağım -yazamadı :p-.

Kısaca, bana-sınavdan sonra kafa dinleme süresini de hesaplarsak- 25 Haziran'a kadar izin verin. Ardından bomba gibi geri döneceğim ve bol kaoslu + feelsli bölümlerimize geri döneceğiz :)

Sizleri sevdiğimi unutmayın, kendinize çok ama çok iyi bakın. Görüşmek üzere! ♥

''Hiçbir yerde yoktun. Ben de burada olacağını düşündüm.''

Güldüm. ''Beni düşünmen güzel.''

Biraz eğilince alınlarımız birleşti. ''Seni düşünmediğim bir zaman yok.''

Ardından dudaklarıma kısa olsa da kalbimi yerinden oynatacak bir öpücük bıraktı.

[ Bu da gitmeden size bir kıyağım olsun 😂 ]


The Spectacular Now // Chris&Eva || SKAMWhere stories live. Discover now