~ 0.6 ~

1K 69 26
                                    

Alistair: Eva Mohn, dün gece şerefsiz arkadaşlarımın kurbanı oldum. Seni yalnız bıraktığım için özür dilerim. Ama bir daha seni göremedim. Chris seni çıkarken görmüş. Neden erkenden gittin?  Okulda da yoksun.

Chris.

En yakın arkadaşımın deli gibi âşık olduğu Chris.

Eva: Annem aradı. Kendini pek iyi hissetmiyormuş, eve gelmemi istedi. O yüzden erkenden ayrıldım. Haber vermediğim için özür dilerim. Biraz halsiz hissediyorum. Sanırım içtiğim içkilerden biri çarptı, haha.

Başımdaki havluyu çıkartınca ıslak saçlarım iki yanıma döküldü. Yüzüm dün geceden beri alev alev yanıyordu ve deli gibi midem bulanıyordu. Gözlerimi ovuşturdum. Yatağıma uzanıp Instagram'ı açtım. Dün geceden bir sürü fotoğraf vardı.

Sara'nın attığı fotoğraflardan birinde arkada Jonas ve Anitte'yi gördüm. Bu sefer hiçbir kızgınlık hissetmemiştim. Sanırım Jonas defteri benim için sonsuza dek kapanmıştı.

Fotoğraflara bakmaya devam ederken önüme gelen fotoğrafı görünce elim ayağım birbirine dolandı. Penetratorların bir kısmının birlikte çekildiği fotoğraftı. Fotoğrafta William ve Alistair yoktu.

Ama Chris vardı.

Dün geceki o an bir türlü hafızamdan silinmiyordu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Dün geceki o an bir türlü hafızamdan silinmiyordu. Sarhoş olduğu için öyle yaptı desem de konuşması temizdi, herhangi bir sarhoşluk belirtisi göstermemişti. 

Saate baktım. Dersin başlamasına on beş dakika vardı. Okula gidip gitmemek arasında kalsam da gitme kararı aldım. Sonuçta aramızda hiçbir şey geçememişti. Kimse de bizi görmemişti.

<><><><><><><><><><>

''Penetrator Chris Ingrid'i dün geceki partide bir kızla aldatmış!''

İçtiğim kahveyi az kalsın burnumdan püskürtecektim. ''Ne dedin sen?''

''Chris diyorum, Ingrid'i aldatmış! Pislik herifin teki dediğimde bana cırlayan Sana Bakkoush, ne düşünüyorsun acaba?''

''Yalandır.''

''Öyle mi? Kızla resmen iç içeymiş diyorlar, buna ne diyeceksin?''

''O kadar da dibimde değildi.''

''Ne?''

Öksürdüm. Çenemi tutmayı ne zaman öğrenecektim? ''O kadar da dibine girmemiştir diyorum. Sevgilisi var sonuçta.''

''Sevgilisi önemsediğini düşünmüyorum tatlım. Bunu yapan yarın neler yapar! Tanrım, düşündükçe ürperti geliyor.''

''Peki bundan Ingrid'in haberi var mı?''

''Ortalık yangın yerine dönmediğine göre haberi yok. Ama öğrenmesi yakındır. Tanrım, kim bilir ne kadar hayal kırıklığına uğrayacak!''

The Spectacular Now // Chris&Eva || SKAMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin