Trailer - Make Me

7.5K 352 40
                                    




Precum am spus de altfel, am făcut un alt trailer cărții. Este postat aici, la media, aruncați o privire și anunțați-mă și pe mine în comentarii ce părere aveți. Mie una îmi place mai mult acesta decât cel anterior.


Dacă tot am postat acest mic anunț, vreau să vă spun ca vă apreciez pe toți cei care îmi citiți cartea. Sunteți minunați și mă bucur de fiecare dată când îmi lăsați comentarii cu părerea voastră personală despre ce se întâmplă în capitole. De aceea v-aș ruga sa îmi lăsați cât mai des comentarii, pentru a mă asigura că ceea ce scriu este cât se poate de bine.

Știu că sunt persoane care îmi citesc cartea dar nu lasă nici voturi, nici comentarii. Acum, vreau să spun că ar fi drăguț din partea voastră să îmi lasați câte ceva, ca măcar să știu și eu de existența voastră, chiar mi-ați face ziua mai bună. Deci, dacă cumva nu ai lăsat niciodată voturi sau comentarii, acum ai ocazia să o faci. Dă și tu un comentariu cât de mic ar fi el, cât să ajung să cunosc și eu cititorii mei. Vreau să discut și eu cu voi, și vreau să știți că vă iubesc pe absolut toate care mi-ați comentat sau cu care am avut ocazia să vorbesc în privat. ÎMBRĂȚIȘARE DE GRUP.

Și dacă tot am ocazia să spun câte ceva aici, vreau să vă spun celor care mi-ați lăsat mesaje despre faptul că (,) capitolele încep să fie triste. Ei bine, dragii mei, ce fel de carte ar fi aia în care totul este roz? Aparent nu s-a făcut înțeles faptul că Lucas are o mare amprentă și este foarte marcat de întâmplarea lui tragică din trecut, și de cum s-a transformat viața lui după ce și-a pierdut sora, apoi s-a îndepărtat de familia lui simțindu-se nedorit și un aducător de probleme. Tocmai de asta și refuză să creadă că poate repara ceva, pentru că el se vede doar ca pe o persoană care strică lucrurile.

Poate că Nathan i-a schimbat percepția pentru câteva clipe, dar când o văzuse pe Mia cu un alt băiat, toată neputința pe care o simțea la început, a dat iarăși peste el, simțindu-se deja înlocuit de ceva care ar fi mai bun decât el pentru sufletul Miei. Lucas tânjește după iubirea ei, dar se teme să nu aducă pagube așa cum obișnuiește să o facă. Așa că fuge de ceva ce ar putea fi reparat, din teamă.

Câțiva dintre voi mi-ați cerut spoilere în legătură cu Allison. Inițial nimeni nu își dă seama ce fel de personaj este Allison, negativ sau pozitiv. Nici măcar nu trebuie să vă dați seama, asta e ideea. Nu vă mai stresați în legătură cu asta, ci stați până la sfârșitul cărții și o să vedeți atunci. Cine știe, poate pe parcurs cineva deslușește și asta.

Și, un ultim lucru rămas, ziua în care voi posta va rămâne vinerea, pentru că atunci am destul timp să postez. Am profitat în exces de vacanța asta, am postat zilnic aproximativ și am înaintat cu povestea. O să profit de fiecare vacanță, promit.

Asta e tot ce am avut de spus. Poate o să mai postez din când în când câteva noncapitole de genul, doar pentru a menține o legătură cu voi mult mai detaliată.

Kisses. <3

Make me | 1Where stories live. Discover now