Capitolul 34

12.6K 495 150
                                    


"Cum adica plecam acasa?" Un baiat necunoscut care era la cativa metrii distanta de profesoara i se adreseaza socat. Profesoara isi indreapta atentia catre el, privindu-l furioasa.

"Eu nici macar nu am fost la petrecere!" O fata din spatele meu se rasteste indignata, facand-o pe Donovan sa maraie.

"Nici eu, nu este corect!"De data aceasta un alt baiat din clasa a 10-a i se adreseaza frustrat, dandu-si la o parte de pe fata bretonul care este mai lung decat ar trebui sa fie.

"Nu ma intereseaza, ati fost bagati in asta oricum. Toti pentru unul, si unul pentru toti."Profesoara le raspunde cu dezinteres.

"Nu putem pleca acasa, mai avem 3 zile de stat aici." O alta fata pe care nu o cunosc personal, dar o stiu pentru ca a vorbit cu Lucas in prima zi in care am ajuns aici, se ridica in picioare gesticuland enervata.

"E ridicol, Donovan." Justin inainteaza printre elevi, ajungand in dreptul profesoarei, cu pumnii inclestati pe langa corp.

"Oh, nu, asta nu o sa iasa bine."Allison imi sopteste in ureche, iar eu ii dau o privire ingrijorata. Imi pot da seama ca nu va iesi bine, dupa felul in care cei doi isi dau priviri pline de ura. Nu inteleg exact de unde vine ura asta, dar e clar ca exista intre ei ceva, dar nu am de unde sa stiu daca este mai mult decat materia pe care ea o preda.

"Am platit pentru 7 zile aici, asa ca vom sta 7 zile. Nu imi pasa ca am mers la o petrecere care tie nu iti convine, pentru un motiv anonim. Am venit aici sa ne distram si sa ne simtim bine, pentru ca este ultima noastra chestie facuta impreuna, si nu o sa te las sa o strici doar pentru ca ai impresii gresite despre petreceri. Asa ca scuza-ne ca ni s-a parut mai interesant sa mergem la o petrecere decat sa stam pe terasa asta nenorocita." Fata lui emana furie in timp ce ii scuipa cuvintele in fata. Clar toata lumea e socata de felul in care Justin ii vorbeste, dar sincera sa fiu, nu ar trebui, nu e prima oara cand este nepoliticos fata de ea. Daca stau bine sa ma gandesc, nu este nici macar o singura data in care Justin sa fi fost dragut cu ea.

"Cum-Cum indraznesti sa imi vorbesti? Cine te crezi tu sa imi spui toate astea? Daca eu vreau sa plecam, plecam! Nu imi poti spune tu mie ce sa fac sau ce nu, pentru ca eu am organizat excursia asta blestemata oricum! Uita-te la el, cat tupeu.." Profesoara pare mai socata decat intentioneaza ea sa fie, aproape intimidata de Justin care o priveste de la inaltime cu o privire care ar putea omorî.

"Ma cred nedreptatit, asta ma cred. Poate ca tu ai organizat toata asta, dar daca nu eram noi ca sa insistam sa o organizati, nu era nici dracu acum. Te agiti cu petrecerea de ieri cand nimic nu s-a intamplat, toti cei care am fost, aveam peste 18 ani, asa ca nu ne puteti interzice ceva pentru care am si platit si avem si dreptul. Nu plecam nicaieri, stam pana la sfarsit." Se intoarce pe calcaie, uitandu-se nervos in directia lui Lucas si Sam.

"Cred ca glumesti, Leith! Nimic nu s-a intamplat? Intreaba-ti sora daca s-a intamplat ceva." Profesoara arata catre Allison, iar ea isi indreapta spatele brusc.

"E bine." - "Sunt bine." Justin si Allison au spus in acelasi timp aspru.

"Fata ta nu arata prea bine." Isi pune mainile in solduri. Allison ofteaza iar Justin se intoarce cu fata catre profesoara.

"Ea nici macar nu a fost la petrecere, nu te bucura prea mult cu argumentul asta."Justin o minte, facand un pas catre ea.

"Oh, n-a fost. Atunci unde ai fost?"Se uita la ea banuitor, iar Allison incepe sa isi frece mainile emotionata.

"Eram..nu eram la petrecere. Eram..cu Nathan! Da, eram cu Nathan toata seara trecuta." Spune adevarul partial. O parte din seara a fost cu el, dar a fost si la petrecere.

Make me | 1حيث تعيش القصص. اكتشف الآن