Capitolul 37

12.5K 660 315
                                    

"Bună." Salut cei 3 bărbati care isi pregatesc instrumentele. Se uita toti la mine cu o privire confuza, dar singurul care mi se adreseaza este un pletos cu barbă. Este cu putin mai inalt decat mine si are un pierceing in limba cu care se tot joaca in timp ce eu ma pozitionez tematoare inaintea lui.

"Ce te aduce pe aici, păpușă?" Imi raspunde trecandu-si degetele prin părul său lung pana la umeri care are nevoie urgenta de o baie. Arata unsuros si nu este placut de privit.

"Pot să vă cer o favoare? Este urgent." Le spun incrucisandu-mi degetele. Ma priveste sceptic, neintelegand ce o fata ca si mine ar putea sa-i ceara unui barbat ca si el. Sau ca si ei toti. Amicii lui nu sunt foarte diferiti de el, sunt ciudati in felul lor. Unul este chel și are un tatuaj pe care nu il pot descifra pe chelie, dar celalalt nu pare atat de dubios si cu siguranta este mult mai apropiat de varsta mea. Dar pare timid dupa felul in care imi da priviri pe furis si il inghionteste pe chelios atunci cand el râde de fața lui speriata.

"Mă întreb ce ar putea să-mi ceară o puștoaică, dar ok, dă-i drumul." Ridică din umeri, stergandu-și orga pe care tocmai a asezat-o cum trebuie.

"Am nevoie să mă lăsați să cânt o melodie. Una singură. Si am nevoie si de orgă pentru asta." Spun iar fruntea lui strabate o incruntatura si isi scutura imediat capul in defavoarea mea. De ce ma gandeam ca ar putea fi atat de usor?

"Mă tem că nu pot face asta, dulceață. În 10 minute trebuie să intrăm noi." Spune trecand bila care ii strapunge limba deasupra buzelor lui. Imi distrage atentia pentru cateva secunde.

"E perfect, melodia nu va dura mai mult de 3 minute! Va rog, chiar am nevoie sa ma lasati sa fac asta! Daca nu o sa ma lasati sa fac asta, atunci tot grupul ala de oameni din spatele meu or sa rada de mine pentru ca am esuat din nou, iar eu o sa devin barfa lor principala, or sa ma faca o mincinoasa si nu or sa imi mai vorbeasca. O sa ma fac de ras in fata tuturor iar eu nu voi putea sa trec printr-o alta faza rusinoasa si ma tem ca anxietatea mea o sa creasca tot mai mult si o sa fiu din nou acaparata, si tot ce am nevoie sunt 3 minute din partea voastra sau altfel viata mea e ruinată complet!" Trag o gura de aer pentru ca am ramas fara din cauza discursului de convingere pe care am incercat sa il fac.

"Wow, wow, încetinește Bambi." Isi aseaza o mana in fata mea pentru a ma opri din a turui totul iar eu imi pun o mana pe fata. Nu functioneaza nimic. "Chiar nu pot sa te las sa faci asta."

"Haide, vă implor." Stărui facand fata de catelus care presupun ca ar trebui sa mearga, dar dupa cum ii vad fata sinistra, nu prea cred. "In regula, o sa va platesc. Doar lasati-ma sa cant o melodie de 3 minute nenorocite!" Exclam exasperata cu mainile prin aer.

"Oh haide Rick, doar las-o sa cante și am terminat tot bâlciul." Baiatul care am presupus ca este timid il loveste in umar pe pletos. Macar el este de treaba. Pletosul, pe care banuiesc ca il cheama Rick, isi da ochii peste cap, oftand in fața baiatului care imi zambeste larg. Ii returnez gestul, sunt recunoscatoare ca imi luase partea.

"Ok, bine, fie!" Rick isi ridica ambele maini in aer de parca s-ar preda iar zambetul meu se largeste si mai tare. "Dar ține minte Bambi, 3 minute!" Spune iar eu dau imediat din cap aprobator radiind de fericire. L-as imbratisa acum daca nu ar fi un strain. Sau daca nu mi-ar provoca o stare de dezgust. Nu pare a fi un tip rău, dar nu e favoritul meu. Deloc.

Cei 3 se retrag de pe scena improvizata de ei iar eu imi clădesc drum in fața orgăi. E o orgă foarte frumoasa si pretentioasa. Clapele sunt lucioase si fine la atingere, imi fac o pofta imensa de a le folosi.

Fara sa mai pierd mult timp, ma gandesc la prima melodie care imi trece prin minte. Este una pe care am invatat-o acum recent, de cand gandurile imi sunt tot mai consumate. Imi trec privirea prin jurul meu si eu de abia acum realizez ce fac aici. Cant in fata unui locat plin de oameni. Toti ma privesc nerabdatori sa ma auda cantand, si dau o privire prin grupul de care imi este cel mai teama.

Make me | 1Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum