Capitolul 33

11.6K 441 26
                                    

Mâna imi este amortită, si inca simt o greutate medie pe abdomenul meu. Chiar cand am realizat unde sunt si ce se intampla, se aud niste lovituri puternice in ușă. Greutatea de pe pieptul meu este inlaturata, simtind cum patul se misca provocat de Lucas care se ridicase in picioare mormăind ceva ce nu am inteles. 

"Ce vrei?" Vocea răgușită și somnoroasa a lui Lucas se aude din pragul ușii.

"Unde e Mia?" Glasul răstit a lui Allison se aude de pe partea cealalta a pragului.

"Vorbește naibii mai încet." Lucas spune în soapta dar totusi rastit. Imi intredeschid ochii, cat sa vad ce se petrece. Allison are un plasture pe obraz si un mic badaj pe arcadă. Rana buzei ii este închisă dar foarte evidentă. Observ cum se ridicase pe varfuri, ca sa poata vedea desupra umărului lui Lucas ce se afla in camera. Privirea ii fuge prin camera, pana cand ii cade pe pat si din instinct imi inchid ochii.

"Aia e Mia?!" Allison izbucneste in uimire, iar eu imi deschid ochii din nou. "Ce ai facut, Lucas?" Ii da o privire ucigatoare, iar eu nu ii pot vedea fața lui deoarece  sta cu spatele spre mine.

"Doarme, Allison!" Lucas vorbeste printre dinti, clar mai are putin si isi iese din minti. "Ai face bine sa nu o trezesti, pentru ca aseară a trebuit să stea dracului după fundul tău care avea chef de bătaie, iar acum nu vrei sa o lasi nici macar sa doarma?" Lucas gesticulează sprijinit de tocul ușii, cu o voce plictisita si enervata.

"Stie macar unde este? I-ai facut ceva?"  Acum nu pot sa o vad nici pe Allison din cauza lui Lucas. Cum adica sa imi faca Lucas ceva?

"Nu i-am facut dracului nimic, este perfect constientă. Acum vorbeste mai încet sau pleci." O oprește atunci cand Allison vrea sa intre inauntru.

"Lasa-ma sa intru, idiotule." Se zbate dar nu reuseste sa faca mai mult de un pas, caci este trasa inapoi de mainile lui Lucas.

"Dejă ma calci pe nervi de dimineata, Allison." Mai mult ca sigur se incrunta. "Nu o sa te las sa o trezesti. De fapt, poate ar trebui sa te las sa o trezesti ca sa realizeze si ea ce prietena de rahat ești. Nu am facut absolut nimic cu ea, si o sa te convingi de asta mai tarziu, cand va fi treaza. Atunci o sa poti sa o interoghezi cum vrei tu, dar pana atunci te-as ruga sa pleci dracului."

"Esti insuportabil, pur si simplu insuportabil. Voiam doar sa ma asigur ca e in regulă, nu trebuie sa faci pe omul peșterii. Voi doi parca erati certati, stii. Iar acum o gasesc in patul tau."

"Nu văd unde ti-e locul intre mine si Mia, chiar deloc. Vezi-ți de treburile tale si ale dobitocului tău, Nathan, si lasa-ma pe mine sa imi vad de ale mele."

"Nu vad ce legatura are Nathan in asta."

"E destul de prost incat sa vină aici prin preajma noastra, sau chiar sa intentioneze sa se imprieteneasca cu Mia."

"Nu e frumos să vorbești asa despre fratele tău." Allison spune, facandu-ma sa imi deschid ochii brusc, de parca as fi vazut o fantomă in camera.

"Ieși-dracului-afară." Lucas ii spune apasat, facand o scurta pauza intre cuvinte, dupa care trantește ușa în fața ei și o încuie.

Ramane cu fata spre usa cateva minute, dupa care isi aduce mainile la ceafă și priveste tavanul. Vine spre pat, si se aseaza pe marginea acestuia, pe partea in care el a dormit. Isi aseaza coatele pe genunchi, si incepe sa isi maseze fruntea. Face lucrul ăsta foarte des, de parca l-ar durea capul permanent. Sta cateva minute in acest fel, dupa care se ridica, isi ia ceva din dulapul său și merge în baie.

Nu stiu ce se intampla in acest moment, dar sunt șocată. Poate nu am auzit bine cand Allison a spus 'fratele tau'. Nu pot crede lucrul ăsta. Lucas si Nathan nu sunt frați. Nu, nu este posibil.

Make me | 1Where stories live. Discover now