34. Bölüm " Kötü haber "

3K 299 30
                                    

" Hangisi ? "

Yatağın üzerinde siyah bir bornozla oturmuş , ellerimi öne doğru uzatmış hiçbir yere değdirmiyordum . Zayn elindeki iç çamaşırlarımı sallayarak tek kaşını kaldırdı . Banyodan sonra durulanmış ve odamıza gelmiştik . Zayn hizmetlilere terasa kahvaltı hazırlamalarını söyledikten sonra kıyafet seçmeye başlamıştık .

" Çiçekli olan "

Sessizce kıkırdadıktan sonra eline siyah geceliğimi alarak yanıma geldi . Her ne kadar içim 'O senin kocan !' desede utanıyordum . Çıplak olmayı hiç sevmiyordum . Kendimi rahatsız ve boş hissederdim . Şimdi ise Zayn'in beni giydirecek olması kötü hissettiriyordu . Utanırdım ki !

" Ben giysem ? "

" Hayır "

Elleri bornozunun kuşağına geldiğinde gözlerimi dövmelerine gezdirdim . Bornozumu önünü açtıktan sonra üzerimden çıkardı . Bir heykel gibi donmuştum . Yerimde kaskatı kesilmiş sadece onun gözlerine bakıyordum . Zayn kıkırdayarak omzuma öpücük kondurdu .

" Elbet bir gün seni çıplak görecektim "

Bir şey demeyerek dövmelerini izlemeye devam ettim . Tekrar kıkırdayarak göğüsümün üstüne öpücük kondurdu ve çiçekli kilodumu alarak eğildi ve ayaklarımdan geçirdi . Bakışlarım dövmelerinden ayrılmıştı ve onu izliyordum . Kilodumu bacaklarımdan geçirdi ve üste çıkarttı . Yerimde hafif doğrularak popomdan geçmesine izin verdim .

Çiçekli sütyenimi alarak ellerimin pullu yerlerine değdirmemeye çalışayarak kollarımdan geçirdi ve arkadan kopçasını taktı . Siyah geceliğimi başımdan geçirdikten sonra geri çekildi ve önümde eğilerek sağ kolunu yanında kaldırdı ve konuştu .

" Başka bir isteğiniz var mı Kraliçe'm ? "

Onun hareketine gülerken kapı çaldığında Zayn eski haline geldi ve seslendi . Kapıyı açıldıktan sonra hizmetliler selam vererek balkona doğru ilerlediler . Zayn elime dokunmayarak kolumdan tuttu ve beni ayağa kaldırdı . Birlikte balkona geçerken hizmeliler masayı hazırlıyordu . Zayn yanımdaki sandalyeye geçerken hizmetliler meyve sularını koyarak odadan çıktılar .

" Aç bakalım ağzını "

Bakışlarımı manzaradan çekip ona döndüğümde elindeki çatalı çatalı ağzıma getiriyordu . Gözlerimi kısarak çatalın ucundakine baktığımda zeytin olduğunu gördüm . Yüzümü buruşturarak başımı sola doğru çevirdim .

" Ben zeytin sevmem "

" Peki "

Diyerek çatalın ucundaki zeytini tabağa nıraktıktan sonra çatalı peynir tabağına götürdüğünde başımı iki yana sallayarak bakışlarını üzerime çektim . Çekinerek konuştuğumda derin bir nefes verdi .

" Ben peynirde sevmem "

" Peki ne seversin ? "

" Patates olabilir "

Aç bakışlarımla ilerde duran patates kızartmasını gözterdiğimde peyniri bırakıp patatese çatalı daldırdı . Afiyetle patatesi yerken bazende Zayn kendisi yiyordu . Meyve suyunu içtikten sonra Zayn çatalı salataya götüreceği sırada konuştum . 

" Tamam Zayn . Doydum "

" Bu kadarcıkla nasıl doydun ?! "

Derin bir nefes vererek başımı diğer tarafa çevirdim . Zayn inatla çatalı dudağıma uzattığında dudaklarımı içeri çektim . Sonunda çatalı geri çekip tabağın kenarına bıraktığında yüzümü ona doğru döndürdüm . Ayağa kalktığında sandalyemi çektikten sonra kolumdan tutarak beni ayağa kaldırdı .

Vampir Krallığı ➳ Bodmin BalosuWhere stories live. Discover now