15.Bölüm " Piknik "

7.1K 363 60
                                    

Krallığa geldiğimden beri belkide ilk defa gecem kötü geçmişti . Yaptığım  tavuk sotenin gazabına uğramıştım . Tüm gece boyunca karnım ağırmıştı . Sanırım isal olmuştum .Bu gerçekten utanç vericiydi . Gece yarısına kadar tuvaletten çıkamamıştım . Sabah karşı ağrım bittiğinde ise halsiz bir şekilde yatağıma doğru ilerlemiştim . Ağrım arada bir kendini gösterirken uykuya dalmıştım .  

Kuşların neşeli seslerinden dolayı gözlerimi kırpıştırarak açtığımda ; güneş ışıkları gözlerime doğru hücum etmişlerdi . Yüzümü buruşturarak kapının olduğu yöne doğru dönüp , gözlerimi kapattım . Gözlerimi kapalıydı ama bilincim açıktı . Kapının dışarısından saray hizmetilerinin kıkırdaşmaları geliyordu . Ellerimi yorganın dışına çıkararak esnedim . Uykum zaten kaçmıştı , ağrım ise geçmişti . 

Ellerimi gözlerime götürerek ovuşturduğumda , kapının açılma sesini duydum . Ellerimi çektiğimde Zayn'in odaya girdiğini gördüm . Üstüne baktığımda pelerinin olmadığını gördüm . Hayret ! 

'' Günaydın uykucu '' 

Gülümseyerek söylediğinde şaşırmıştım . Onu pek gülümseyerek göremiyordum . Eğer bunu , onu affetmem için yapıyorsa boşuna uğraşıyor . 

'' Günaydın '' 

Sesim , onunkinin aksine sert ve ifadesiz çıkmıştı . Ellerimden destek alarak yatakta doğrulup , sırtımı başlığa yasladım . O ise ; yatağın kenarına ilerleyip yatmıştı . 

'' Neden geldiniz prensim ? '' 

'' Sadece karımı görmek istedim '' 

Diyerek pis pis sırıtmıştı . Söylediği sözle kaşlarımı çatmış , yumruklarımı sıkmıştım . Sırf beni gıcık etmek için yapıyordu ! 

'' Ben senin karın olmayacağım '' 

Diyerek tısladığımda ; yüzündeki gülümseme daha fazla yayılmıştı . Ellerinden destek alarak yatağa uzandı . Beni gıcık etmek için uğraşıyordu işte ! 

'' Yakında olacaksın ama '' 

Derin bir nefes verirken konuşmuştu . Yüzümdeki alaycı ifadeyi bozmadan beni izliyordu . Beni sinirlendirmek için geldiği doğruydu .

'' Eğer seni affetmemi istiyorsan bu evliliği iptal etmen gerekiyor '' 

Ciddi bir tonla konuştuğumda ; kafasını kaldırıp bana baktı . Kaşlarını hafif çatmıştı ama daha sonra yumuşadı . 

'' Ben af dilemem '' 

Kesin bir dille konuşmuştu . Çatık kaşlarımla onu izliyordum . Yatağa tekrar başını koyarken devam etti . 

'' Senden beni affetmeni istemiyorum . Ben yanlış bir şey yapmadım . Ayrıca halk senin güvenilir birisi olduğunu göstermeye çalışıyorum '' 

'' Nasıl yani ? '' 

Bir kaşımı kaldırarak konuşmuştum . O ise bana bakmıyor , beyaz tavanı izliyordu . Sanki orada bir şey görüyormuş gibi . 

'' Cadı olduğun ortaya atıldığından beri hak tedirgin . Onlara iyi bir ilişkimizin olduğunu göstermemiz gerekiyor '' 

'' Bu imkansız ! Ben seninle evlenmeyeceğim ! '' 

'' Bodmin kurallarını red edenler idam edilir '' 

Son sözünü soğuk bir tonla söylemişti . Bu balonun birde kuralları mı vardı ? Ne biçim bir yere düştüm böyle . Ellerimi başıma götürüp ovaladım . Derin bir nefes verip yataktan kalktım . 

'' Krallığı gezdirmeni istiyorum '' 

'' Başka emrin ? '' 

Büyük kahkahası yankılandığında ; ister istemez yüzümde gülümseme oluştu . Böyle sıcak kanlı olsa ne olurdu ki ? 

'' Birde piknik yapalım '' 

'' Ne istediğin umrumda değil '' 

Umursama bir şekilde konuştuğumda omuzlarımı düşürdüm . Hemen onun yattığı yatağa ilerleyip , yanına oturdum . 

'' Bende Niall ile giderim o zaman '' 

 Oflayarak onun yanına yattım . Ona doğru baktığımda kaşlarını çatmış tavana bakıyordu . Bir şey söylemek istiyordu ama söyleyemiyor gibiydi . 

'' Niall için ödül vereceğini söylemiştin '' 

Diyerek hatırlattığımda ; sadece tavanı izledi . Ne demiştim ki ? Niall ile eskiden yaşadığı bir sorun mu vardı ? 

'' Zayn ? '' 

'' Unutmadım . Prens Liam geldiğinde şölen yapacağız . O sırada Niall ödülünü alacak '' 

Soğuk bir tonla konuştuğunda başımı sallamakla yetindim . Prens Liam kimdi ? Ellerinden destek alarak ayağa kalktığında ona bakıyordum . Üstünü düzelttikten sonra konuşmaya başladı . 

'' Hadi ! Gitmiyor muyuz ? Gezmek isteyen sendin '' 

Diyerek neşeli bir  sesle konuştuğunda hemen yataktan kalkıp boynuna atladım . Bugün farklı bir şey vardı . Neden aniden değişmişti ki ? 

Boynundan ayrıldıktan sonra gülümseyerek yüzüne baktım . İfadesiz bir yüzü vardı ama gözleri parlıyordu . 

'' Teşekkürler , hemen geliyorum ''  

'' Bekliyorum '' 

Diyerek odanın kapısına doğru yöneldi . Bende dolabıma doğru yönelip , her zamanki kıyafetlerimi karıştırmaya başladım . Üstümdeki geceliği çıkartıp elbisemi giyindim . Saçlarımı hızla tarayıp üzerime pelerinimi aldım ve odadan çıktım . 


                                                    ❖❖❖❖❖


▶  Aslında bu bölüm bu kadar kısa olmayacaktı . Bazı okuyucular hemen gelmesini istedikleri için hemen yazıp yayınladım . Umarım beğenmişsinizdir .  Lütfen yorumlara 'Çok kısaydı ! ' gibi şeyler yazmayın . Hemen yayınlamak için yazdım .

Vampir Krallığı ➳ Bodmin BalosuWhere stories live. Discover now