11.Bölüm ''Sırlar odası''

7.7K 353 86
                                    

Dün ,  odama girmiş ve Zayn'in göndereceklerini bekliyordum . Karnımda ki ağrı git gide kendini gösteriyordu . Bir kaç dakika sonra ise beklediğim koli gelmişti . Hizmetçi odadan çıktığında hemen önlemimi almıştım .

Bu sabah ise güne şiddetli bir ağrı ile başladım . Yatakta farklı şekillere bürünüyor , ağrımı hissetmemeye çalışıyordum ama işe yaramıyordu . Arada hizmetçiler gelip bir isteğim olup olmadığını soruyorlardı .

Genelde ağrılarım uzun sürmezdi . En fazla üç saat . Ama ağrılarım bittiğinde vücuduma ağırlık çöküyordu . İşte bundan nefret ediyordum . Uykum vardı ama gözlerimi kapattığımda ağrıyordu . Son çare pencereden dışarıyı izlemekti .

Odam ikinci katta olduğu için sadece ağaçları ve dağların zirvelerini görüyordum . Artık burası farklı gelmiyordu . Alışmıştım . Sanki etrafımdakiler birer vampir değillerde insanlardı .  Bazen kendimi de onlardan sanıyordum . Ten rengim bembeyazdı . Aynı onlar gibi ...

Ama bunun vitaminsizlikle alakası yoktu . Gayet sağlıklı yiyecekler yiyordum . Zaten beni aç bırakmıyorlardı .

Komidinin üzerine konulan bardağın sesiyle kapanan gözlerimi açtım . Kısık gözlerle etrafa bakındığımda ; hava kararmış , odanın köşelerindeki bulunan büyük mumlar aydınlatılmış ve yukarıdan bana bakan bir Zayn vardı . 

Uyumadığımı sanarken akşam olmuştu . Ellerimi iki yanımda açarak esnedim . O ise bardağa doldurduğu suyu içip tekrar komidine koydu . Ardından yatağın yanındaki koltuğa oturdu . 

'' İyi misin ? '' 

Soğuk sesiyle esnenemi durdurmuştum ve ona doğru döndüm . Küçük koltuğa oturmuş yayılmıştı . 

'' Evet , ne işin var burada ? '' 

'' Bir prens ile konuştuğunu unutuyorsun '' 

Sesi pek ciddi değildi . Ne yaptığını anlayamıyordum . Çenesini avucunun içine koyarak beni izlemeye başladı . Gülümseyerek konuştum . 

'' Ben gelecek kocam ile konuşuyorum '' 

Yüzündeki ifade değişir sanmıştım ama öyle olmamıştı . Hatta yüzünde gülümseme oluşmuştu . Bu duruma anlam veremesemde belli etmedim . 

'' Evleneceğimiz günü sabırsızlıkla bekliyorum . Umarım tadın güzeldir Mackenzie '' 

İçimdeki Mackenzie '' Hayır ! Ben acıyım ! '' diye bağırsada bunu dışa vurmamıştım . Yüzüm bir an alaycılığını bıraksada hemen geri düzelttim . Daha önce bir erkek ile yakın olmamıştım . Aslında cinsel ilişkilerle pek aram yoktu . Aseksüel diyebiliriz . Hiç bu konuda arkadaşlarımla konuşmamıştım . 

Ben bir şey söylemeden hızla yerinden kalkıp yatağın köşesine geldi ve üzerime eğildi . Gözlerim tam gözlerinin içerisine bakıyor , çok yakınlardı . Nefes alış verişim hızlanmıştı . 

'' Hazırlığını yapsan iyi olur . Çok vaktin kalmadı '' 

Konuştuğunda soğuk nefesi yüzüme çarpmıştı . Kalbim öyle hızlı atıyordu ki vücudum sallanıyordu . Yüzüme biraz daha eğildi ve işaret parmağıyla  burnumun ucuna dokundu . Ardından gülerek odanın kapısına doğru ilerleyip çıktı . 

'' Tanrım '' 

Diyerek elimi kalbime götürdüm . İçimden prens bozuntusuna küfürler saydırarak sakinleşmeye çalışıyordum ama olmuyordu . Size daha önce hiçbir erkekler yakın olmadığımı söylemiştim . Bu beni oldukça korkutsa da bundan sıyrılacaktım .

Vampir Krallığı ➳ Bodmin BalosuWhere stories live. Discover now