9.Bölüm ''Bedel ''

7.9K 337 58
                                    

Artık sabahları aynı saatte kalkabiliyordum . Üstelik sarayın hizmetçisine gerek duymuyordum . O gelmeden erkenden kalkıyordum . Zaten o da sadece temizleri koyup kirlileri götürüyor arada odayı temizliyordu . Esneyerek yataktan kalktım . 

Dolabıma doğru yürümeden önce pencereye doğru ilerleyip iki elimle perdeleri çektim ve odaya güneş ışığının vurmasını sağladım . Gülümseyerek dolabıma gidip askılıkların arasından elbisemi seçtim . 

Aslında eski hayatımda elbiseleri giymekten nefret ederdim ama burada bayanlar elbise giyiyorlardı . Elbisem ile birlikte aynanın karşısına geçip üzerimdekileri çıkardım .  Dolaptan aldığım elbiseyi üzerime geçirip aynaya baka baka arkasındaki iplikleri bağladım . 

Masanın üzerinden tarağımı alıp dalgalı saçlarımı bir güzel taradıktan sonra geri bıraktım . Saçlarım günlerdir açık bırakıyordum ama bu sefer dağınık topuz yapmıştım . Toka güçlü olmadığı için yanlardan saçlarım çıkıyordu . 

Aynada son bir kez kendime baktıktan sonra kapıya doğru ilerledim . Açtığımda korkuyla geriledim . Saray hizmetçim kapının önünde odaya girecekken ben kapıyı açmıştım ve ikimizde ürkmüştük . Tabii ben daha çok korkmuştum . 

'' Üzgünüm efendim '' 

'' Ah , sorun değil '' 

Gözlerimi kapatıp derin bir nefes aldım . Bu sarayda hatta bu krallıkta başıma her şey gelebilirdi . Gözlerimi açtığımda kadın koyu kırmızı gözlerini yere dikmişti . 

'' Efendim kahvaltı için sizi bekliyorlar '' 

'' Im , ben aç değilim . Kalvaltıya inmeyeceğim '' 

Aslında açtım ama ilk önce Niall'ı bulmam gerekiyordu . Ona dün ile ilgili özür dilemem lazımdı . Aklıma dün olanlar gelince daha çok sinirleniyordum . Odama çıkmadan önce Zayn'in yaptığı gerçekten  bozucuydu . O tam bir piçti . 

'' Kahvaltıya inmek zorunludur '' 

Diye açıklamada bulunduğunda başımu salladım . Odanın önünden çekilip koridorda büyük bir hayal kırıklığı ile ilerdedim . Zayn kahvaltı yağarken Niall ile konuşabilirdim ama tüm hayallerim yıkılmıştı . 

Merdivenlerden inerek büyük salona doğru ilerledim . Yanlardaki korumalar benim için kapıyı açtıklarında gülümseyerek teşekkür ettim . İçeri girdiğimde sadece benim olmadığımı gördüğümde yanaklarım kızarmaya başlamıştı . Koskoca Kral bile oradaydı Mackenzie ! 

Hemen hızlı adımlarla masaya doğru ilerleyip selam vererek sandalyeme oturdum . Yüzlerine baktıklarında gülümsediklerini anladım . Sanırım beni seviyorlardı . Kral Yaser yemeğe başladığında herkes başlamıştı . Tabağıma çeşit çeşit yiyecekleri alıp yemeğe başladım . 

'' Bugün kurul toplanacak Zayn '' 

Kral Yaser'in sesini duyduğumda ağzıma ufak peynir parçası atıp onları dinlemeye başladım . Zayn'e baktığımda başını sallayarak babasını onayladı ve ardından konuştu . 

'' Sorun nedir ? '' 

'' Onaylanmadan yasaklı bölgeye girmişler '' 

'' Ben hallederim '' 

Dediklerinden bir anlam çıkarmaya çalışıyordum ama olmuyordu . Bu yüzden yemeğime geri döndüm . Tabağımın yarısına geldiğimde Kral Yaser ve Prens Zayn masadan kalktılar . Masada Kraliçe Trisha ve prenses Doniya konuşuyorlardı . İpek kumaşlar hakkında . Bu sıkıcı olduğu için tabağımdakileri hemen bitirip onlara selam vererek masadan kalktım . 

Vampir Krallığı ➳ Bodmin BalosuМесто, где живут истории. Откройте их для себя