27. Bölüm "Yaramaz"

4.6K 349 59
                                    

Karanlık ormana bir sis gibi sarmıştı . Şuan kulübenin ışığı onun yüzündeki pis sırıtışı aydınlatıyordu . Karşımda sapık bir Zayn mi görmüştüm ? Tüm gece onunla bu küçük kulübede geçireceğime mi üzelmeliydim ?

" Belki bugün geç yatabiliriz "

Zayn yüzündeki sırıtışı bozmadan tam önümde durdu . Aklımdan geçenleri düşünüyor olamazdı değil mi ? Yoksa ben mi fesattım ? Ya da Zayn sapıktı ? Kollarımı göğümde birleştirdim ve konuşmaya başladım .

" Yarın gelinlik seçmem gerekiyor . Bu yüzden erken yatmam gerekir "

" Bence düğün gecesine prova yapmalıyız " Kulübeye gideceğimde topuklarımın üzerinde arkamı döndüm . Hala aynı yerinde duruyor ve beni ikna etmeye çalışıyordu . Sorumun cevabı ise sapık birisiyle evleniyordum . Şikayetçi miydim ? Hayır .

" Düşündümde bugün salonda yatabilirsin "

Kulübeye doğru ilerlerken topraktaki taşların seslerini duydum . Arkamdan gelirken mızmızlanmasına gülmeden edemedim .

" Daha evlenmeden bunlara başladıysak evlendikten sonrasını düşünemiyorum "

Arkadam kulübenin kapısını kapattıktan sonra kendimi koltuğa bıraktım . Eski zamanlarda yaşamak gerçekten zordu . Mesela şuan izleyebileceğim bir televizyonum yoktu . Acaba The Walking'in ikinci sezonu nasıl bitmişti ?

Zayn karşımdaki koltuğa otururken üstündeki siyah gömleği çıkarmaya başlamıştı . Her ne kadar ona bakmasamda  gömleğinin açıkta kalan alanlarından karın kaslarını görebiliyordum . Bu Krallıkta dövmeci mi vardı ? 

'' Bu kadar dövmeyi nerede yaptırdın ? '' 

Üzerinden çıkardığı gömleği koltuğun kolluklarına düzgün bir şekilde yerleştirdi ve koltuğa oturdu . Kulübe gerçekten çok hoştu . Kulübenim için renkli eşyalarla dekore edilmişti . 

'' Dünyada bir kaç işim vardı o zamanlarda yaptırmıştım '' 

Koltuğa iyice yerleştikten sonra gözlerini benimle buluşturdu . Her ne kadar dövmelerini büyük bir ayrıntıyla incelemek istesem bile bunu yaparken utanırdım . Daha bir kaç gün öncesinde birbirimize aşkımızı ilan etmiştik . 

Onunla bu kadar yakın olmam beni şaşırtıyordu . Bir kaç ay öncesinde ondan nefret ederken şimdi ise ona karşı duygular hissediyordum . Nefretim aşık olduğum için miydi yoksa ? 

'' Ne işin vardı ? '' 

Zayn'in daha önce dünyaya gittiğini pek sanmıyordum . Peki ne için gitmişti ? Eğlenmek için değildir umarım  

" Kurallara uymayan bir kaç kişiy cezalandırdım "

Düz bir ses tonuyla söylemişti . Konu Krallığın kuralları olduğunda ciddileşiyordu . Aklıma geçen aylardaki kurul toplantısına katılışım gelmişti . Bir vampirin nasıl öldüğünü görmüştüm .

O an ki yüzü şuanda aynıydı . Kuralcı , emirci bir kişiliği vardı . Gözleri yeri geldiğinde ela , yeri geldiğinde kapalı kahverengi oluyordu . Normalde ela gözleri mutluyken , kahverengisi ise mutsuzkendi .

En azından benim gözlemlerim böyleydi . Peki şuan mutlu değil miydi ?  Neden ? Suratımı asıp oturduğum koltuktan kaltım ve odaya doğru ilerlerken konuşmaya başladım .

" Ben yatıyorum , malum yarın gelinlik seçeceğim "

Kulübedeki küçük odaya girdiğimde gözlerimde mutluluk oluştu . Odanın ortasında duvara dayanmış küçük çift kişilik yatak , yerde ise beş tane yer yatağı vardı .

Vampir Krallığı ➳ Bodmin BalosuWhere stories live. Discover now