20.Bölüm "Octalus Ormanı"

5.5K 334 75
                                    

Altında sadece pantalonu vardı ve Kraliçe'nin karşısına çıkmıştı . Hemen üstüne gömleğini geçirdiğinde gülmem geçmişti . Zayn konuyu geçiştirerek konuştu .

" Sorun nedir anne ? "İkisi de ciddileştiğinde dikkatle Kraliçe'nin söyleyeceğine odaklanmıştım . Sorun neydi ?

" Monza çiçeği kalmamış "Zayn , bana arkası dönük olduğu için yüz ifadesini göremiyordum . Kraliçe'ye baktığımda ise yüzü donmuştu . Monza Çiçeğinin ne işe yaradığını bilmiyordum .

" Desforted virüsü vücudunun her tarafına yayılabilir " Zayn elini saçlarından geçirerek sinirle nefesini verdi . Neler olduğunu bilmiyordum ama içimi korku kaplamıştı . Kesin kötü bir şey vardı .

" Gidip ben bulacağım . Yarın sabah yola çıkarım . "

Kendi aralarında konuştuklarını neden ben anlamıyordum ? Desforted virüsü neydi ? Benimde öğrenmem lazımdı .

" Orası oldukça tehlikeli Zayn ! Buna izin vermeyeceğim '

"Gidiyorum dedim . Umrumda değil ! "

Korkuyla Zayn'e baktığımda gözleri sararmıştı . Hızla camın yanındaki koltuktan pelerini aldı . Yorgana daha fazla sarılıp onları izledim .

" Gidip tüm şövalyeleri hazırlayacağım . Babama bilgi veririm "

Diyerek bilgilendirdiğinde Kraliçe Tricia kaşlarını çatmıştı . Zayn'in ardında o da çıkıp kapıyı kapattı . Üzerime yorganı daha çok çektim ve içine girdim . Neden kimse bana neler olduğunu söylemiyordu ? Derin bir nefes alıp gözlerimi kapattım .

Monza Çiceği , yıllar öncesinden bu güne kadar gelen bir çiçekti . Cadılar ve Vampirler arasındaki savaşta ; cadılar , vampirlerin en çok kullandığı çiçeğin yerlerini yakmışlardı . Monza çiçeğini .

Yangın söndükten sonra monza çiçeğinin külleri rüzgar sayesinde başka şehirlere ve denizlere dağılmışlardı . Yıllar geçtikçe bu çicek dağıldığı yerlerde gelişmiş ve bulunması zorlaşmıştı .

Cadılar , monza çiceğinin dağılarak yetiştiğini öğrendiğinde , çiçeğin yetiştiği yerlere lanet okumuşlar ve kendilerine ait yaratıklar koymuşlardı . Krallıklar bir araya gelip bu gücü yenmeye çalışsalarda başaramamışlardır .

Mackenzie , kendisini halsiz hissediyordu . Desforted virüsü yavaş yavaş vücuduna yayılıyordu . Desforted virüsü ; vücuda halsizlik , ilerleyen zamanlarda tende yanma , dişlerde huylanma ve acı belirtileri gösterir . Bu virüse yakalanma doğaldır . Krallığın başına seçilen her bodmin kraliçesinde görülmüş ve daha sonra monza çiçeği ile iyileştirilmiştir .

Mackenzie'nin virüsü yeni olduğu için sadece halsizlik hissediyordu . Kral Yaser , evliliğe yakın zamanlarda Mackenzie'ye neden bir şeyler olduğunu düşünüyordu . Mackenzie'nin üzerinde bir lanetin olcağını düşünerek adamlarına araştırmaları için emir vermişti .

Vampirler , beş yaşında dönüşmeye başlarlar . Beş yaşında dönüşen vampirlere 'Saf vampir' denir . Diğerlerine ise 'Proket vampir' denir . Vampirler kendi yollarını kendileri seçerler .

Vampir olacağı gece uykusunda o kişiye hayatın güzellikleri gözünün önünde film şeridi olarak geçer . Uykusunda uyandığında ise kötü ve ya iyi olmayı kendileri seçeler . İlk önce hissizleşmeyi öğrenirler . Daha sonra acıyı ve acı çektirmeyi .

Bir vampirin aşık olma ihtimali yüzde elli beştir . Aşık olan bir vampir ; ten rengi kapalı tona ulaşır , göz rengi sık değişmez . Eğer bir şehirde aşık bir vampir var ise bulunduğu şehre beş gün mavi kar yağar . Bu sadece Krallıktakiler için geçerlidir .

Vampir Krallığı ➳ Bodmin BalosuWhere stories live. Discover now