32.Bölüm " Parti "

3.8K 288 70
                                    

Son bir aydır Krallıkta her şey harika gidiyordu . Buna inanamıyordum ama mutluydum . Daha önce hiç yaşamadığım olaylar beni büyütüyordu . Oysaki gerçek hayatımda böyle değildim . Normal ve sıradan bir hayatım vardı . Derslerim normal dereceydi , ne yüksek ne de çok alçak . Ödevlerimi yaptıktan sonra dizilerimi izlerdim .

Günlerim sıradan geçerdi işte . Bu Krallıkta ise kendimi tanıyabilmiştim . Korkularımı öğrenmiş , sevgi ve dostluğu tatmıştım . Gerçek hayatımda sıradan bir hayatım olduğu için kendimi tanıyamıyordum . Şimdi ise bir hayal gibi olan Krallıkta yaşıyordum .

Sarayın kısa merdivenlerini indikten sonra ayakkabılarımla kuru toprağa bastım . Sakin rüzgarı yüzümde hissettiğimde rahatlamıştım . Yavaş adımlarla Sarayın yan tarafına doğru ilerledim . Bugünlük için küçük evdeki görevlilere özel bir elbise yaptıracaktım .

Dün Zayn'den anahtarları aldıktan sonra sarayın terasında kızlarla birlikte kahvaltı yapmıştık . Ardından ise Doniya'ya Zayn ile taşınacağımız odanın nasıl olacağını anlatmıştı . Aslında bunu Kraliçe'ye anlatmam gerekiyordu ama o şuan Kral'ın yanındaydı . Öğrendiğim kadarıyla ten rengi son noktaya ulaşmış ve kendini kötü hissediyormuş .

Sarayın yanındaki görkemli eve geldiğimde kapıyı tıklattıktan sonra içeri girdim . Tüm herkes kendi hallerinde takılıyorlarken beni gördüklerinde oturdukları yerden hızla ayağa kalkarak eğildiler . Hizmetlilerin başı olan orta yaşlı kadın başını kaldırmayarak önüme gelip tekrar eğildi ve konuşmaya başladı .

" Hoş geldiniz Kraliçem "

" Hoş buldum "

Gözlerimi etrafta taradıktan sonra askılıklardaki kumaşlara doğru ilerledim . Koyu mavi kumaşı elime aldıktam sonra diğer kumaşlarada bakarken gözüme parlak açık mavi kumaş takıldı . Onuda elime alarak koyu mavi kumaşın üzerine koyarak orta yaşlı kadının yanına ilerleyip kumaşları ona doğru uzattım .

" Bu akşama kadar seçtiğim kumaşlarla bana elbise yapmanızı istiyorum "

Orta yaşlı kadın kumaşları eline alarak inceledi ve yanındaki kıza verdi . Sonuçta bir vampirdiler ve akşama kadar bitirirlerdi . Vampirlerin hızlı olduğunu hatırlıyordum . Umarım bu Krallıktaki vampirlerde hızlıdırlar .

" Peki efendim "

Memnun bir ifadeyle gülümseyerek oradan çıktım . Saraya doğru ilerlerken yan bahçedeki banklardan birinde oturan Niall'ı gördüm . Her ne kadar yanına gitmek istesemde parti hakkında bir şeyler söylerim diye ona görünmeden saraya girdim .

Sarayın diğer tarafı olan B bölümünün merdivenlerine ilerlerken aşağı inen Gemma'yı gördüm . Beni görünce endişe ve hızla yanıma geldi . Etrafta gözlerini gezdirdikten sonra bana biraz yaklaşarak kısık sesle konuşmaya başladı .

" Mackenzie , seni biraz bekleticeğim . Louis ile buluşmam lazım "

" Benim üzerimi değiştirmem gerekiyor zaten "

Hafif kıkırdadıktan sonra merdivenlere çıkmaya devam ettim . Koridoru geçince Zayn ile benim olan yeni odamızın büyük kapı açmanka geri kapatmam bir oldu . Utançtan yanaklarım elma kırmızısına dönerken gözlerimi açamıyordum .

Yanlış odaya girmiştim . Bana koridorda gördüğünüz ilk kapı denmişti ama . Yoksa ben yanlış mı hatırlıyordum ? Kapıyı açmamla Prens Liam'ı görmem bir olmuştu . Üzerinde sadece pantalon olan ve kol kasları açıkta olan Prens Liam'dan bahsediyorum .

Ben elma gibi kırmızı olan yanaklarımla savaş ederken odanın işlemeli kapısı açıldı ve üzeri giyinik olan bir Prens Liam çıktı . Utançla gözlerimi yere dikerken konuşmaya başladım .

Vampir Krallığı ➳ Bodmin BalosuWhere stories live. Discover now