29. Bölüm "Mühür "

4.7K 461 99
                                    

Zayn'in nasıl birisi olduğunu bilmiyordum . Bu evlilikte belki onu tanıyabilirdim . İkimizin ortak yönlerini merak ediyordum ve bu güne kadar hiç karşılaşmamıştı . Dün gelinliğimi seçtikten sonra Zayn ile terasta geçirdiğimiz güzel anlar aklıma geldiğinde daha mutlu oluyordum .

  Bugün o gündü . Bugün 'Ben asla evlenmem !' diye mızmızlandığım küçüklük anılarıma kapak yaptığım gündü . Her ne kadar bu dünyadan gitmek istesemde bir yolu yoktu . Aklımda 'Acaba annem ve babam ne yapıyordur ?' diye sorular hiç bırakmıyordu beni .

  Acaba şimdi ne yapıyorlardı ? Beni merak etmişler miydi ? Peki ben buradan kurtulabilir miydim ? O zaman Zayn ne yapacaktı ? Krallıktan kaçma planlarını boşverip camdan dışarı bakmaya devam ettim .

  Hizmetliler ve görevliler bugünkü düğün için koşuşturuyorlardı . Kraliçe Tricia onlara emir verirken Gemma'da ona yardım ediyordu . Bir kaç saat sonra ise bir at arabası gelip bizi alacaktı ve Zayn ile orada buluşacaktık .

  Zayn sabah yanıma gelip her şeyin mükemmel olacağını söylesede içimde bir heyecan vardı . Bundan sonra dünyaya hiç dönmeyecekmişim gibi hissediyordum . Zaten öyle olacaktı . Buradan çıksam bile aklımda hep Zayn olacaktı .

  Perdeyi kapatıp arkamı döndüm . Siyah gelinliğim dolabın kapağına asılmıştı . Zamanın geldiğini anlayarak dolaba doğru ilerleyip gelinliğimi aldım ve yatağın üzerine serdim . Üzerimdeki geceliğini ve iç çamaşırımı çıkarttıktan sonra gelinliği dikkatliçe giydim .

  Dün gece Zayn ile terasta konuştuktan sonra çok rahat uyumuştum . Sanırım onun dediği herhangi bir söz beni etkiliyordu . Normalde heyecanlı olduğum zamanlarda hiç uyuyamaz , sabahlardım . Ama bu sefer yatağa yattıktan sonra direk gözlerim kapanmıştı .

  Siyah gelinliğimi sorunsuz bir şekilde giydikten sonra kendime boy aynasından süzdüm . Gelinlik bedenime tam oturmuştu . Göğüs bölgem biraz sıkıştığı için gelinlikten fırlamış gibi çıkıyordu . Kalp yakalardan tutarak gelinliği üste çektiğimde azıcık kapanmıştı .

  Gelinlik gerçekten çok hoştu . Üzerindeki işlemelerle baya özenildiği belliydi . Saçlarımı taradıktan sonra odadan çıktım . Saçlarımı topuz yapacaklarını söylemişlerdi . Koridoru geçtikten sonra merdivenleri indim . Tüm hizmetliler duvarın önüne sırayla dikilmişlerdi . Sarayın giriş kapısının önünde John duruyordu .

  Uzun zamandır onu görmüyordum . Bugün Zayn onu yardımcı olsun diye bırakmıştı . Sanırım ona gerçekten güveniyordu . Sarayın girişine geldiğimde John bulunduğu yerden ayrılıp yanıma geldi ve başını eğdi .

" Efendim , Kraliçe Tricia ve prensesler sizi arabada bekliyorlar . Kraliçe saçınızı yaptırdıktan sonra gelmenizi istedi "

  Onu başımla onaylayıp peşinden gittim . Gelinlik yere sürtmesin diye iki ucundan kaldırdım ama arka taraf bu sefer sürtüyordu . Saraydaki bir kaç hizmetli yanıma gelip arka eteklerimi tuttular . Hep birlikte Sarayın arka tarafına doğru ilerledik .

  Sarayın arka tarafında bir ev vardı . Burayı hatırlıyordum . Krallığa ilk geldiğim zaman John beni buraya getirmişti ve üzerime o gıcık elbise vermişlerdi . Başlandığı yere gelmek duygulandırmıştı beni . John benim için tahta kapıyı açtığında içeri geçtim .

  Hizmetliler beni bekliyorlardı sanırım . Aynanın önündeki koltuğa oturduktan sonra orta yaşlı kadın arkama geçip kızlara emir vermeye başladı . Aynı ilk günkü gibi .

" Skyler ! Sen tırnaklarla ilgilen , Annie ! sen göz makyajı ile . Amy ! Sende bana saçta yardım edeceksin "

  Ben onları izlerken bir kız siyah oje alıp önüne diz çöktü . Sağ elimi ona doğru uzatıp oje sürmesine izin verdim . Üzerimdeki her şey siyahtı ve bir cadı gibi gözüküyordum . Annie denen kız siyah kalem , eyeliner ve rimel alıp arkama geçti .

Vampir Krallığı ➳ Bodmin BalosuWhere stories live. Discover now