3.Bölüm ''Kurtlar Kralı''

8.8K 371 48
                                    

Artık canım sıkılmıştı . Yapıcak hiçbir şeyim yoktu . Tek yaptığım demir , rahatsız edici yatakta oturup boş boş etrafa bakınmaktı . Buradan çıkmak istiyordum . Eski hayatıma geri dönmek istiyordum . Gerçekten sıkılmıştım . 

Her gün yatağın köşesinde boş boş oturmaktan sıkıldım . Yalnız kalmaktan sıkıldım .. Eğer eski hayatıma dönersem bir daha elime kitap alıcağımı pek sanmıyorum ..

Oysaki kitap okuyunca kendimi bambaşka dünyadayım gibi zannediyordum . Eğer kitabın içi böyleyse ; yazarın anlatımı gerçekten mükemmel . Çünkü kitap okuyunca hiç böyle bir dünya hayal etmiyorsunuz .. 

Ellerimi gözlerime götürüüp ovuşturdum . Buraya geldiğimden beri belki bir kaç saat uyumuşumdur . Çünkü  uyumaktan korkuyordum . Uyku benim , belki herkesin en savunmasız anıdır . Burada uyuyunca başuma ne geleceğini tahmin edebiliyorum . 

Uykuda ısırılmak , 

Aslında uykuda ısırılmak iyi olabilir . Hiç değilse acı çekmezdim . Oysa uyanık olursam hissedeceğim acıyı düşünemiyorum . Kim acı çekmek ister ki ?

Tabii Mazoşist değilsen .. 

Başımı bacaklarımın arasından kaldırılmasına yardımcı olan bir ses vardı . Demir parmakla kapının sesi . 

Başımı kaldırıp kapıya doğru baktığımda dün  tanıştığım John'un elinde demir bir kase , içinde ise siyah üzümler vardı . 

Ona doğru baktığımda elindeki demir kaseyi önüme , yatağın üzerine koydu . Şimdi dikkatimi çekmişti . John hiç yüzüme bakmıyordu ?

Ah ! Tabii ya ! Krallıklardaki çalışanlar genelde böyledir . Asillere böyle davranırlar yani . Ama ben asil birisi değildim . Bana neden onlara yaptığının aynısını yapıyordu ki ? Bu arada hangi yıldayız ? 

''Biz hangi yıldayız ?'' 

''1315 '' 

John'un dediği şeyle ağzım kocaman açıldı . 1315 mi ? Ciddi miydi ? Şaşırmış ifadeyle John'a bakıyordum . Tabii o yüzüme bakmadığı için ifademi göremiyordu . 

''Efendim , sizin için sadece bunu bulabildim . Biliyorsunuz ki burası bir Vampir Krallığı . Yemeğinizi yedikten sonra Prens Malik sizinle görüşmek istiyor '' 

Prens Malik ? Hangisinden bahsediyordu acaba ? O kıvırcık olandan mı yoksa esmerden mi ? Önümde duran demir kaseyi elime alıp biraz inceledim . Ne olur ne olmaz diye .. Biliyorsunuz bu vampir krallığında tek insanım . 

İnceledikten sonra bir dalı elime alıp yemeye başladım . John'a baktığımda duvarın orada dikiliyordu . Yatağın köşesine geçip elimdeki kaseyi dizlerime koydum ve yemeğe başladım . Acıkmıştım . Üzümlerin hepsini bitirdikten sonra demir kaseyi eski yerine , yatağın ucuna bıraktım . John durduğu yerden harekete geçip yatağın ucundaki demir kaseyi eline aldı . 

''Beni takip edin '' 

Diye uyardığında yataktan kalktım . Hücrenin -odanın- demir kapısından çıkarak uzun koridorda yürümeye başladık . Daha önce bu koridorda yürümemiştim . Yani Kral beni çağırdığında buradan geçmemiştik . Etrafıma bakındığımda benim hücrem gibi odalar vardı ve koridor boyunca uzanıyordu . Parmak uçlarımla yükselip demirlerin arkasından içeriye baktığımda yatağında uyuyam kız vardı . 

Ardından başka bir hücreye baktığımda yatağına oturmuş başka bir kız .. diğerinde ise duvarın köşesine benim gibi sinmiş başka bir kız vardı . John'a baktığımda benden uzaklaşmış yürüyordu . Adımlarımı hızlandırıp ona yetiştim . 

Vampir Krallığı ➳ Bodmin BalosuHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin