18.Bölüm "Koruma Bay Tomlinson"

6.2K 332 66
                                    

Törenden sonra Niall'ı tebrik etmek için aramıştım ama onu bulamamıştım . Zayn ile birlikte korumalar eşliğinde saraya ilerlerken meydanda kutlamalar devam ediyordu . Niall şövalye seçildikten sonra oyunlar düzenlenmişti .

Zayn ile saraya girdiğimizde büyük bir kargaşa bizi karşıladı . Tüm görevliler koridorfa koşuşturuyordu . Anlamsızca Zayn'e doğru baktığımda ne soracağımı anlamış olacakki cevap verdi .

"Şölenden sonra Krallıklar arası yemek vermek geleneklerimizdendir "

" Anladım "

Diyerek onu yanıtladım . Zayn büyük salona ilerlerken bende merdivenlere yöneldim . Belki yemektr onu bulabilirdim . Niall adına sevinmiştim .

Sonunda kölelik konumundan çıkmıştı sanırım . Ona bununla ilgili sorular sorular sormam gerekiyordu . Odama girip yatağıma boylu boyunca uzanınca ne kadar yorgun olduğumu hissettim .

Bu aralar yorulmam sinirlerimi bozuyordu . Arada halsiz hissediyordum , oturduğum yerden kalkasım gelmiyordu . Tüm gün uyunak istiyordum . Şu an üstümdeki elbise ile rahatsızdım ama kalkıp değiştirmeye üşeniyordum .

Pencere açık olduğu için dışarıdaki sesler odanın içini dolduruyordu . Rahatsız olmuyordum . İnsanların mutlu olması beni sevindiriyordu . Bu Krallığa alışmıştım . Güç problemleri olmasaydı iyi bir yerdi .

Vampirler güçlerine göre kategorilere ayrılıyorlardı ve bu haksızlıktı . Niall için sevinmiştim . Sonunda bu sarayfa getir - götür işleriyle ilgilenmeyecekti . Şövalye olmayı hak ediyordu . O gerçekten sadık birisiydi .

Kapının çalınması ile yatakta doğruldum ve oturma pozisyonuna geçtim . Yukarı kalkmış eteğimi düzelttikten sonra içeri girilmesine izin vererek hafifçe bağırdım .

" Efendim konuklar gelmeye başladı "

İçeri giren oda hizmetçimi onaylayıp geri gönderdim . Yataktan kalkarak üzerimi düzelttikten sonra saçlarımı tarayıp tekrar aynı şekle getirdim ve odadan çıktım .

Odamın bulunduğu koridoru geçip merdivenlere ilerledim . Kısa sürede beton merdivenleri aştım ve büyük salona doğru ilerlemeye başladım . Yemeğin başladığı belliydi . Büyük salona şık giyinmiş , pelerinli Krallar ve eşleri giriyordu .

Salonda etrafıma bakıp Zayn'in nerede olduğuna baktığımda : konuklar ile konuşuyordu . Elbisemin yanlarından tutup yukarı kaldırdım ve Zayn'in bulunduğu yere doğru yürüdüm .

Zayn'in yanına geldiğimde yanında durdum . Benim geldiğimi gördüğünde elini belime koyup beni kebdisine çekti ve tanıtmaya başladı .

" Krallığın yeni Kraliçe adayı "

Diyerek tanıttığında karşımdaki adam ve eşi bana gülümseyip önümde eğildiler . Onlara karşılık gülümsrdikten sonra Zayn merak edeceğimi anlamış olacakki açıjlamada bulundu .

" Sarayın tuğraisidir "

Diyerek karşımdaki adamı tanıttında memnun olduğumu dile getirdim . Onunla işinden konuşmaya başlayınca Zayn şaşırmıştı ama bunu gizliyordu .

Adam ile konuşmamız bittiğinde Zayn ile kol kola başka konukların yanına ilerledik . Zayn birini bekliyormuş gibi gözlerini büyük salonda gezdirirken onun yanında etrafıma bakıyordum .

Yüzüne baktığımda gülüdiğini gördüm . Kolumdan tutup benide peşinden götürdüğünde Kral Harry'nin yanına gittiğimizi gördüğümde sevinmiştim .

Vampir Krallığı ➳ Bodmin BalosuWhere stories live. Discover now