26. Bölüm " Büyük sürpriz"

4.5K 323 59
                                    

Hayatımda bir çok kez kar topu oynamıştım ama hiçbiri bugünkü gibi eğlenceli değildi . Etrafıma baktığımda Waliyha , Safaa ve ben birlik olmuşuz Zayn'i kar toplarına gömüyorduk .Kraliçe Tricia ise bize uzak bir ağacın altında durmuş gülümseyerek bizi izliyordu . Bu toplanun adını 'Aile' konmalıydı . Yıllardır bu kelimenin ne olduğunu duymuş ama yaşamamıştım .

Işte bugün , insanlar tarafından 'Korkunç , katil , acımasız , hissiz' diye adlandırılan 'Vampir' ayrıca bana göre 'aile' ile birlikte bunu yaşamıştım .Aile kavramını görmüş ve şaşırmıştım . Yıllardır bunu bilmediğim için şaşırmıştım . Belki de nasıl mutluluk buradan geliyor . Aile ne kadar mutluysa senin hayatında iyi ilerliyordu .

Karşımdakiler duyabiliyor , talabiliyor , görebiliyor ve hissedebiliyordu . Onların onların bizden ayrılması sadece belli güçleri olması ve hayatta kalabilmeleri için kana ihtiyaç duymalarıydı .

Safaa'nın burnu kızardığında hepimiz saraya ilerlemeye başlamıştık . Zayn'in her tarafı beyaz ve mavi karlarla parlıyor ve çok tatlı görünüyordu . Onun yakışıklı ve çekici göründüğünü itiraf etmem gerekliydi .

Hepimiz kendi odalarına çekildiğinde bende kendi odama girdim . Hızla kapıyı kapatıp üzerimdeki ceketi çıkarıp banyoya doğru attım . Ceketimim her tarafı kar olduğu için yerede dökülmüştü .

Üzerimdeki her şeyi çıkarıp dolabıma doğru ilerledim . Siyah bir gecelik alıp üzerime geçirdim . Beyaz saç havlumu alıp ıslak saçlarımı kurulamaya başladım .

Kısa sürede saçlarım ıslaklığını kaybettiğinde havluyu banyoya atıp yatağıma yerleştim . Sanırım akşam yemeğine kadar biraz dinlenebilirdim . Zaten üşümüş ve yorulmuştum .

Gözlerimi kapattığımda gözümün önüne kar topu oynarken Zayn'in gülüşü geliyordu . Sanırım em çok bu etkileyici manzarayı beğenmiştim . Güldüğünde gözleri kısılıyor ve muhteşem kırpıkleri görünüyordu .

Ondan hoşlandığımı itiraf etmeliyim . Onu ilk gördüğümde -Ormana düştüğümde yüzündeki sert tavır çok çekiciydi . Ama bana soğuk davranması ondan nefret etmemi sağlamıştı .

Ama şimdi böyle düşünmüyordum . Onun sevgiye muhtaç olduğunu düşünüyordum . Sert ve emir verici birisi olsada , tatlı , minik bir kalbi vardı . Belki o vicdanlı olmaktan nefret ediyor olsa bile onu böyle seviyordum .

Kapım iki kere tıklatıldığında yatakta o tarafa doğru döndüm . Bir kaç saniye sonra ise kapım açıldı ve oda hizmetçim içeri girdi . İlk geldiğim günden beri benim oda hizmetçimdi ama ismini bilmiyordum .

" Yemek hazır efendim "

" Teşekkürler "

Hızla odadan çıkıp kapıyı kapattı . Her seferinde aynı şeyi yapıyordu bu yüzden onunla tanışma fırsatı bulamıyordum . Sanırım gerçekten insanlardan haz etmiyorlardı . Düşüncelerimi boş verip yataktan kalkıp sarı işlemeli dolabıma ilerledim .

Üzerimdeki siyah geceliği çıkartıp üzerime bordo bir elbise geçirdim ve arkasındaki iplikleri bağladım . Uzun zamandır bu elbiseleri giydiğim için artık aynanın karşısında bağlama gereği duyuyordum . Saçlarımı bir kez daha kurutup taradım . Ardından parıltılı tacını taktım .

Siyah babetlerimi giyip odadan çıktım . Merdivenlere doğru ilerleyip hızla indim . Büyük salona girdiğimde bir tek Zayn'in orada olduğunu gördüm . Şaşkınlığımı belli etmeyip masaya doğru ilerledim sandalye çekip oturdum .

" Ne oldu ? Diğerleri nerede ? "

Kaşlarımı kaldırmış meraklı gözlerle Zayn'e doğru bakıyordum . O bana şefkat ve aşkla bakarken ister istemez gözlerimi kaçırmak istiyordum , utanıyordum . Acaba bende etkileyici bir şekilde ona bakıyor muydum ?

Vampir Krallığı ➳ Bodmin BalosuWhere stories live. Discover now